reklama
Košík (0 Kč)
Nakoupíte-li za více než 500 Kč, ušetříte na poštovném

Michal Pavlata

Alpský cyklistický pas

ALPEN RADFAHREN REISEPASS / ALPINE CYCLING PASSPORT / LE PASSEPORT CYCLISTE DES ALPES / PASSAPORTO CICLISTICO ALPINO

Dáváte si na svých cestách na památku razítka navštívených míst? Pokud ano, pak si potvrzení z alpských vrcholů zdolaných na kole budete moci nyní zvěčnit do speciálního ALPSKÉHO CYKLISTICKÉHO PASU. Ten si můžete ke knize Tam, kde cesty končí dodatečně zakoupit. To ale není všechno. Za svoji aktivitu v alpských kopcích budete odměněni. Jak? Čtěte dál.

Jako majitel/ka ALPSKÉHO CYKLISTICKÉHO PASU budete mít v něm uvedenou prosbu ve čtyřech světových jazycích (německy, anglicky, francouzsky, italsky), zda by vám personál chaty / restaurace / hotelu / informačního centra a podobně potvrdil otiskem razítka, že jste toto místo navštívili. A k poděkování jim v jejich řeči nabídnete, že místo doporučíte po návratu domů svým přátelům.

Úvodní strana ALPSKÉHO CYKLISTICKÉHO PASU je vyhrazena základním údajům o majiteli pasu: jméno a příjmení, datum narození, adresa bydliště, e-mail, telefon, značka kola, datum vydání, podpis, příp. foto majitele pasu s jeho kolem. Na dalších 30 stranách jsou předtištěné rubriky připravené pro záznamy návštěv majitele ALPSKÉHO CYKLISTICKÉHO PASU, pro otisky razítek, datum návštěvy, příp. pro vrcholové foto. Každá stránka má navíc prostor pro zápis bezprostředních dojmů, údaje o počasí a podobně.

Důležité informace se nachází v zadní části ALPSKÉHO CYKLISTICKÉHO PASU. Po zaplnění všech stránek razítky z alpských výjezdů dostanete od vydavatelství CYKLOKNIHY tři knihy dle vlastního výběru zcela ZDARMA nebo šest knih s padesátiprocentní slevou. K vyzvednutí budou po kontrole záznamníku na některé z akcí typu For Bikes, Svět knihy, Cyklovíkend, Podzimní knižní veletrh apod. Případně po předchozí domluvě v redakci v Plzni. Pas neposílejte ke kontrole poštou. Rádi si vyslechneme Vaše zážitky a poznáme Vás osobně.

Počet stran: 32 stran + desky
Formát: 105 x 148 mm
Vzhled: šitá vazba
Vyšlo: duben 2018
Vydavatel: CYKLOKNIHY
Cena: 100 Kč
Může vás také zajímat
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

354 cyklistů (10 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024