reklama

Chcete volný čas trávit se svými nejbližšími a přitom být neustále v pohybu?

Pořiďte si vozík za kolo značky LEGGERO.

Foto: Odpružení.cz

Na pražském veletrhu For Bikes 2019 se letos představila novinka na českém trhu – švýcarské dětské vozíky za kolo a kočárky v jednom LEGGERO. K nám, ale také na Slovensko, je dováží česká firma Odpružení.cz, která sama vyvíjí vlastní komponenty pro jiné značky vozíků. Dosavadní nabídka kvalitních vozíků jim přišla nedostatečná a tak se rozhodli představit švýcarskou značku i u nás. Jak sami řekli: „Toto nám na našem trhu chybělo, leč tato značka produkuje vozíky za kolo již od roku 1988. Jsme rádi, že jsme LEGGERO objevili.“

Pokud uvažujete o koupi dětského vozíku, nejprve byste se měli zamyslet nad všemi způsoby, kterými budete chtít vozík využívat. Za kolo? Jako kočárek do terénu? Při běhu nebo in-line bruslení? Novinka na českém trhu – vozíky LEGGERO 3v1 od švýcarské firmy Brüggli jsou určené pro všechny aktivní rodiče, kteří chtějí svým dětem dopřát nejvyšší kvalitu a bezpečí. Můžete je využít jako vozík za kolo, kočárek i jogger.

Hlavní výhody vozíků LEGGERO

Bezpečnost

Výrobce při konstruování dětských vozíků klade obrovské nároky na materiál a konstrukci. O tom svědčí atesty v laboratořích TÜV a GS a splnění nejpřísnějších bezpečnostních požadavků na přepravu dětí, včetně crash testů při 50 km/h. Jako jediné jsou vozíky LEGGERO testovány jako vozíky i jako kočárky zároveň (pozn. Testy pro kočárky se zaměřují zase na úplně jiné parametry – bezpečnost pro děti – např. ostrost hran). Produkty jsou při plném zatížení testovány například na jízdní vlastnosti nebo stabilitu. Díky jejich pevnému rámu, bezpečnostním pásům a stabilitě projedete každý terén. Vozíky mají chytře řešené deformační zóny včetně mechanických prvků sloužící k praktickému skládání a manipulaci, proto jsou děti maximálně chráněny i v případě nehody. Díky těmto unikátním vlastnostem ověřeným certifikáty si můžete vy i vaše děti užít bezstarostnou jízdu naplno!

Bez škodlivin

Ani v extrémních teplotních podmínkách se nemusíte bát, že by vaše dítě ohrožovaly škodliviny či výpary. Všechny materiály použité při výrobě vozíků jsou podrobeny více než 60 chemickým testům garantující absolutní nempřítomnost jakýchkoliv škodlivých látek, které by mohly ohrozit zdraví dítěte.

Odpružení

S vozíky Leggero se díky kvalitnímu funkčnímu odpružení můžete bez starostí vydat na silnice i do přírody. Vozík LEGGERO ENSO má jako jediný vozík na trhu tlumič nárazů se zdvihem odpružení až 7,5 cm. Samozřejmě má regulaci tuhosti dle zatížení vozíku. Podle dovozce je právě tento typ vozíku vhodný pro nejmenší děti.

Vozíky LEGGERO VENTO mají sylomerové odpružení se zdvihem cca 5cm. Jeho hlavní předností je možnost přestavby na 2 místný vozík a to při zachování šíře 79cm, díky které projedete běžnými dveřmi.

Pohodlné sezení

Sedačka pro vozík LEGGERO ENSO byla vyvíjena společně s týmem lékařů, poskytuje správnou oporu páteře, je bezpečná a ergonomicky řešená. Ve vozíku je sedačka zavěšena, což umožňuje pohlcování i těch nejmenších vibrací. V kvalitně odpruženém vozíku se dítě pouze houpe a nedochází k žádným otřesům. Sedačka je také výškově regulovatelná, stejně jako opěrka hlavy a trupu, proto vozík můžete pohodlně využívat až do 7 let věku dítěte.

Vhodné pro in-line bruslení

Vozíky LEGGERO jsou jako jediné určeny výrobcem i na in-line bruslení a to díky několika klíčovým parametrům, mezi které patří velká stabilita díky nízko položenému těžišti a vysoce účinné kvalitní kotoučové brzdy používané pro horská kola, kde je vyžadována nejvyšší funkčnost a spolehlivost brzdění. Model ENSO má mechanické kotoučové brzdy, model VENTO SPORT  hydraulické kotoučové brzdy. Značka Leggero také nabízí upnutí za všechny typy kol, včetně elektrokol. Jejich spojka je certifikována.

Kvalita a dokonalý design

Švýcarské cyklovozíky LEGGERO jsou komfortní a zároveň luxusní. Vyrábí se již více než 30 let a výrobce garantuje dodání náhradních dílů ještě 10 let po ukončení prodeje příslušného modelu.

Větrání vozíku

Vozíky LEGGERO mají přední kryt řešen plně funkční protiprachovou síťkou, takže do vozíku nepadají nečistoty a nemusíte dokupovat přídavné síťky. Její vlastnosti jsou opět doloženy příslušnými testy a certifikáty. Na bocích mají vozíky větrací otvory.

Mezi další výhody vozíků za kolo patří velmi dobrá vybavenost reflexními prvky. Mají také povinnost být vybaveny oranžovým či žlutým praporkem. Kvalitní vozík lze jednoduše složit a udělat z něj během chvíle placku. V neposlední řadě je nesmírnou výhodou také fakt, že se do vozíku vejde řada věcí potřebných k výletům.

Kompletní nabídku cyklo vozíků LEGGERO naleznete ZDE.

Fotogalerie

Leggero Enso Sail jako jogger Leggero Enso Sail jako kočárek
- inzerce -, 31.05.2019
Blogy

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

O čem se mluví:

NEcyklo Ukrajina 43 dnes v 13:47
Ostatní – cyklo Za kým je mi smutno, kdo mi bude chybět - 1. dnes v 13:02
Lehokola Trhající se schwaldemaraton dnes v 12:51
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 146. dnes v 12:44
Elektrokola Elektro fatbike na dlouhé trasy dnes v 10:39
Trénink a zdraví Co vás zaujalo 278 dnes v 10:36
Vyjížďky, srazy, akce Návrhy na jarní sraz 2024 včera v 20:08
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

279 cyklistů (9 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024