reklama

Na kolo místo práce? Jde to

Jste vášnivý cyklista a vaší představou ideálního dne je parádní cyklovýlet místo mnoha hodin strávených v práci? I takové přání se může stát skutečností, a to třeba díky zajímavým akcím, které někteří zaměstnavatelé pořádají. Více už se ale dozvíte na následujících řádcích.

Na kolo díky moderním zaměstnavatelům

Říkáte si, jak by vám zrovna váš zaměstnavatel měl zajistit příjemný den strávený na kole? Jednoduše, a to pomocí nejrůznějších benefitů. Jedním z nich je nabídka různých teambuildingů, které se nemusí odehrávat pouze u sklenky vína a společenských her, ale také právě třeba na kole.

Na trhu práce je nejedna firma nabízející zaměstnancům právě mnoho sportovních aktivit. Dočkat se tak nakonec můžete nejen vysněného dne na kole místo v práci, ale také mnoha dalších zážitků a hlavně příjemně strávených chvil.

Jak ale takového zaměstnavatele najít? S tím vám nejlépe pomohou profily firem, díky kterým najdete všechny potřebné informace, včetně firemních benefitů, na jednom místě. Navíc pohodlně zjistíte, zda jsou samotní zaměstnanci v práci opravdu spokojeni a budete tak mít jistotu, že se na kolo opravdu dostanete.

Kdo vám takový benefit nabídne?

Samotný teambuilding je v poslední době hojně využívaným benefitem. Pokud se tedy rozhodnete hledat zaměstnání právě na jeho základě, nebudete mít o výběr nouzi. Mnoho firem jejich průběh navíc plánuje za pomoci svých zaměstnavatelů, je tedy velká pravděpodobnost, že do jeho průběhu budete moci zasahovat a docílit tak příjemného dne na cyklovýletě.

Jednou z firem, které vás na takový teambuilding rády vezmou, je například Tipli. Její zaměstnanci jsou především mladí lidé, kterým je sport blízký. Každý takový nápad, jako je společný den strávený na kole, tedy uvítají s otevřenou náručí.

Jediným způsobem, jak se místo práce dostat na kolo, ovšem není pouze aktivní teambuilding. Možná raději jezdíte na výlety sami nebo vám nestačí pouze jeden den na kole místo práce. Pro takový případ je asi nejideálnější benefit v podobě home office. I tato forma práce je aktuálně velmi oblíbená, a to právě díky možnosti práce téměř odkudkoliv. I časově je tento způsob často velmi flexibilní, což vám může zaručit klidně i několik dní strávených v přírodě. Tak co takhle zkusit práci například v AAA AUTO, kde vám v cyklovýletech bránit nebudou?

Jak takovou práci získat?

O práci s takovými benefity, jako je možnost jít na kolo místo práce, má samozřejmě velká spousta lidí. Proto je potřeba zaměstnavatele co nejvíce zaujmout, a to již v rámci životopisu a motivačního dopisu. Druhým krokem je samozřejmě dobrý dojem na pohovoru, který zaručuje především zdravá upřímnost.

Triků, jak získat vysněnou práci, je ale samozřejmě spoustu. Není tak nic lepšího, než si přečíst kariérní tipy, kde najdete návod, jak napsat kvalitní CV, motivační dopis i jak uspět u pohovoru. Tak hodně štěstí a co nejvíce dní strávených na kole!

- inzerce -, 19.08.2018
Blogy

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

O čem se mluví:

Elektrokola E Fatbike, výdrž baterky dnes v 10:51
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 dnes v 10:14
Ukrajina 43 dnes v 08:36
Cestování na kole Velikonoce za polárním kruhem 3/2024 včera v 21:12
NEcyklo Ukrajina 42 včera v 19:23
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

314 cyklistů (12 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024