reklama

Vodácký kurz na Salze

Termín: 24.06.2017 - 27.06.2017, 4 dny
Cena od: 6 700 Kč

vodácké Autobusem
Foto: CK Kudrna

Pro začátečníky i pokročilejší vodáky na oblíbené rakouské řece

Na našich vodáckých zájezdech se vždy do jisté míry věnujeme i procvičování základních vodáckých dovedností, ale nabitý program a velikost skupin neumožňují jejich výraznější prohloubení. Právě pro ty, kteří by se chtěli zdokonalit ve vodáckém umění či jsou úplnými začátečníky, je určený tento vodácký kurz. Malá skupinka (max. 3 lodě na jednoho instruktora) a výběr řek je ideální kombinací pro to, aby jste po absolvování tohoto kurzu byli schopni bezpečně se pohybovat na řekách s obtížností do WW3 a ještě si to při tom pořádně užít. Kurz je určen hlavně pro kanoisty, ale po dohodě rádi vezmeme i kajakáře.

Program zájezdu

1.- 2. Odjezd v nočních hodinách z Brna.  Rozdělení do skupin podle zkušeností, podle potřeby nácvik jízdy na klidné vodě, trénování nájezdů do proudu i do vracáku, přejezdy proudu, plavání v divoké vodě a cvičení samozáchrany. To vše na úseku řeky nad městečkem Wildalpen a zejména na slalomové trati u kempu.

3. Sjezd horního úseku Salzy z Wildalpenu do Palfau. Budeme zdokonalovat dovednosti procvičované v předešlém dni, dále bude probíhat nácvik zastavení a výjezdů v obtížnějších místech, taktika jízdy na divoké vodě a záchrana na divoké vodě.

4. Pro nácvik jízdy na vodnatých řekách s pořádnými vlnami se přesuneme na řeku Enns.

5. Poslední den se vrátíme zpět na Salzu, kde budeme splouvat úsek od soutoku až na konec soutěsky pod Palfau. V impozantní slepencové soutěsce si utvrdíme naučené dovednosti. Pak už jen balení a návrat do Brna ve večerních hodinách.

Cena zahrnuje

dopravu autobusem, 3x kemp, průvodce, vodácké instruktory, půjčení vodáckého vybavení (loď - Baraka, RIO, pádlo, vesta, přilba a neopren), pojištění léč. výloh, zákonné pojištění CK a Chimpanzee pišing

Cena nezahrnuje

vodáckou obuv a bundu. Je možné si jej u nás objednat: neoprenovou obuv za 40 Kč/den (160 Kč/zájezd) a vodáckou bundu za 40 Kč/den (160 Kč/zájezd). Při použití vlastního kompletního vodáckého vybavení vám bude poskytnuta sleva ve výši 500 Kč/os. Toto vybavení musí být plně funkční a odpovídat náročným bezpečnostním požadavkům pro absolvování zvoleného zájezdu. Ubytování v penzionu (za příplatek cca 290 Kč/noc lze zajistit ubytování v penzionu.)

Nástupní místa

Brno, Znojmo

Kudrna
Cestovní kancelář:
Kudrna
Náročnost: Co to znamená?
nízká - střední


vodácké Autobusem
Navštívené země:
Rakousko Rakousko

Podobné zájezdy
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

296 cyklistů (12 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024