reklama

Elba „nejen“ s cvičením jógy

Termín: 15.09.2017 - 24.09.2017, 10 dní
Cena od: 9 500 Kč

pěší turistika Autobusem
Foto: CK Vlha

Ostrov Elba si Vás získá písčitými i oblázkovými plážemi, vklíněnými mezi strmé svahy porostlé voňavou macchií. Stylová přístavní městečka, pohádkové horské vesničky, majestátní Portoferraio s Napoleónovým exilovým sídlem. Hlavní náplní tohoto zájezdu je cvičení jógy, ale jsou připraveny i další sportovní a pohybové aktivity - turistika, nordic walking, cyklistika. V rámci zájezdu budou i poznávací výlety po ostrově.

Program zájezdu

Jedná se o zájezd pro aktivní jedince i pro ty, kteří si jen chtějí užít prodlouženého léta, vhodný pro všechny bez rozdílu věku - pro rodiny s dětmi, pro mladé i pro seniory. Pobyt je v malebné a klidné části ostrova, v zátoce Lacona.  Cvičení jógy: Cvičení pod vedením zkušených cvičitelek jógy z Jógaklubu Prostějov - Mgr. Dany Lutonské a Ing. Ivy Kučerové.

Pro zájemce vycházky a výuka techniky nordic walkingu pod vedením zkušeného lektora. Při zájmu minimálně 10 osob o cyklistický program s průvodcem, je možné objednat vlek na kola, za příplatek 1500 Kč/ osobu.

Pro zájemce o vyzkoušení a zapůjčení elektrokola - zařídíme za příplatek u zkušeného prodejce (nutné nahlásit včas).

Tomuto zájezdu předchází cyklistický zájezd „Elba na kole“. Zájemci mohou oba zájezdy spojit a tím si prodloužit si pobyt na Elbě.  Cena za oba pobyty bude zvýhodněna.

Ubytování

V plně vybaveném kempu u moře, situovaném uprostřed jižního pobřeží ostrova - ideální místo pro všechny cykloetapy. Kemp se rozkládá v borovicovém háji, který i v horkých dnech zaručuje stín. V blízkosti je písečná pláž Lacona s postupným přístupem do moře (vhodné pro děti). Kemp má vlastní bazén, hřiště pro děti (nafukovací hrady aj.atrakce). V kempu je obchod, restaurace, wi-fi připojení, moderní sociální zařízení.

Možnost spaní ve vlastních stanech - na terasách, ve stínu borovic.

Ubytování ve zděných bungalovech (za příplatek) - jsou to malé domky s vlastní terasou, která umožňuje příjemné večerní posezení. Každý domek je rozdělený na 2 samostatné jednotky s vlastním sociálním zařízením, kuchyňkou, lednicí, veškerým nádobím, mikrovlnou troubou. Jedna polovina je komfortní pro 2  osoby (samostatná ložnice), ve druhé půlce je ložnice (2 osoby) + v obytné části je rozkládací lůžko pro 1 dospělou osobu (případně 2 děti). Obě poloviny domku se po odsunutí dělící stěny dají spojit v jeden celek (pro velké rodiny a dobré přátelé). Vznikne tím pádem domek s 2 samostatnými ložnicemi, 2x sociální zařízení, společenská místnost s kuchyňkou a společná terasa.

Stravování

česká polopenze, možnost vegetariánské varianty

Cena zahrnuje

Ubytování ve stanu (v bungalovu za příplatek), doprava klimatizovaným autobusem, trajekt na ostrov, rozšířená polopenze, 2x denně cvičení jogy, 2x výlety po ostrově, 1x návštěva hlavního města Portoferraia, průvodce, informační materiály, DPH a pojištění CK proti úpadku. Účast zkušených lektorek jógy a nordic-walkingu.

Cena nezahrnuje

Cestovní pojištění, ručníky, wi-fi připojení, vstupné do památek, lanovka na nejvyšší vrchol Monte Capanne.

Nástupní místa

Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno



Vlha
Cestovní kancelář:
Vlha
Náročnost: Co to znamená?
nízká - střední


pěší turistika Autobusem
Navštívené země:
Itálie Itálie

Podobné zájezdy

Elba nejen s jógou

 (CK Vlha)
13.09.2024, 10 dní
12 900 Kč
pěší turistika Autobusem
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

392 cyklistů (13 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024