reklama

Sardinie na kole

Termín: 26.05.2017 - 02.06.2017, 8 dní
Cena od: 15 390 Kč13 990 Kč

cyklistický Letecky
Foto: CK Extrem Tour

Na Sardinii jsme byli se svými cyklo-miláčky již mnohokrát, tentokrát to je v úplně jiných dimenzích. Bude to trochu obrácený EXTREM. Žádná dlouhá doprava s trajektem, stavění stanů a vaření na PB vařičích. Už třetím rokem vám nabízíme SARDINII letecky, do hotelu a s polopenzí - odzkoušeno, prověřeno a mnohými schváleno :-).

Sardinie představuje v posledních letech, i vzhledem k vyšším cenám v destinaci, vyhledávanou především movitější klientelou. Nyní se vám naskytla jedinečná příležitost poznat krásy druhého největšího ostrova Středozemního moře za nesrovnatelně nižší cenu. Objevte bělostné pláže s křišťálově čistým azurovým mořem, které jen těžko hledají v Evropě konkurenci. Poznejte bohatou historii ostrova a navštivte místa, která vás ohromí svou neopakovatelnou atmosférou. My si k tomu ještě přidáme cyklistiku a trochu aktivního pohybu.

Tento největší středomořský ostrov je znám svým teplým podnebím i v zimním období, bohatými kulturními památkami, panenskou přírodou a výbornou turistickou vybaveností. Čekají tam na vás krásné rozjezdové etapy podél SMARAGDOVÉHO pobřeží a na ostrovy MADDALENA nebo pěkné výjezdy do kopců ve vnitrozemí.

Komu by byla Sardinie malá, může hodinovým trajektem přeplout na KORSIKU a prohlídnout si neopakovatelný přístav BONIFACIO vystavěný na bělostných útesech. Taky se můžete flákat u hotelového bazénu nebo hrát třeba golf. Pro necyklistický doprovod se nabízí plno fakultativní výletů nebo je možno si najmou auto k samostatným výletům.

Program zájezdu

Samostatné či skupinové ježdění na námi vybraných a doporučených cyklotrasách. Trasy od 40 do 85 kilometrů. "Blbí a silní" můžou i víc :-). Ti chytřejší a slabší mohou trávit více času u hotelového bazénu či u moře.

Ubytování

7x ve 3 hvězdičkovém hotelu Club Villagio Cala Bitta ve dvoulůžkových pokojích 2km jižně od letoviska Baja Sardinia na severním pobřeží ostrova - přímo v srdci Smaragdového pobřeží. Mořské písečné pláže jsou kousek od hotelu. Hotelový komplex - centrální budova a jednotlivé vilky jsou rozesety v příjemném piniovém háji. Přejete-li si jednolůžkový pokoj, příplatek činí 2.700,-Kč. Jste-li sám či sama a nepožadujete samostatné ubytování, pokusíme se vám najít spolunocležníka, pokud možno přiměřeného věku a pohlaví. Sleva za přistýlku je 500 Kč.

Stravování

Bohatá hotelová polopenze v ceně - formou švédských stolů (sklenice vody a vína k večeři). Příplatek za plnou penzi: 2 000 Kč

Cena zahrnuje

Letenka Praha – Olbia – Praha (včetně všech tax a poplatků), transfery do hotelu, 7 nocí v hotelu s polopenzí, 1x půldenní výlet do Olbie, služby česky/slovensky hovořícího delegáta. Mapové a informační materiály. Zákonné pojištění CK pro případ úpadku a vedoucí zájezdu z CK EXTREM TOUR a 55+MINUS.

Cena nezahrnuje

Obědy, cestovní pojištění (rádi zajistíme včetně pojištění storna = 330,-Kč/os.), individuální vstupy, fakultativní akce a poplatek za dopravu kola 2500,-Kč - platba předem s doplatkem.

Nástupní místa

Letecky Praha - OLBIA - Praha a autobusové transfery do hotelu a zpět.

Extrem Tour
Cestovní kancelář:
Extrem Tour
Náročnost: Co to znamená?
nízká - střední

Vhodné pro kolo: Co to znamená?
silniční, trekingové, horské

cyklistický Letecky
Navštívené země:
Itálie Itálie

Podobné zájezdy

Sardinie na kole

 (CK Frčíme)
12.06.2024, 10 dní
21 500 Kč
cyklistický Autobusem

Východní Sardinie na kole

 (CK Frčíme)
31.07.2024, 10 dní
23 900 Kč
cyklistický Autobusem

Sardinie na kole

 (CK Frčíme)
04.09.2024, 10 dní
21 500 Kč
cyklistický Autobusem

Toskánsko na kole – Elba

 (CK Mamut tour)
12.09.2024, 8 dní
15 300 Kč
cyklistický Autobusem

Sardinie na kole

 (CK Mamut tour)
23.09.2024, 10 dní
25 900 Kč
cyklistický Autobusem
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

286 cyklistů (7 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024