reklama

Davos Klosters

Termín: 11.02.2015 - 15.02.2015, 5 dní
Cena od: 9 900 Kč

zimní Autobusem
Foto: CK Kudrna

Luxusní lyžování, snowboarding či freeriding

Když se řekne Davos, jen málokdo si jej nespojí se švýcarským lyžařským kantonem Graubünden. Davos ale není jen horské středisko, je to skutečné město. Město obepnuté parádním lyžařským a běžkařským terénem. A společně s neméně známou oblastí Klosters a přidruženými menšími středisky tvoří opravdu sportovními aktivitami nabitý areál plný upravených sjezdovek, běžeckých stop a freeridových terénů. Pokud máte rádi kombinaci sjezdové lyžování - běžky, měla by pro vás být tato oblast povinným cílem!

Program zájezdu

1. Odjezd z Brna ve středu v ranních hodinách. Z Prahy nonstop jízda přes Německo až do srdce Davoského údolí s večerním příjezdem do města Davos – Glaris (asi pět kilometrů od centra Davosu), kde se ubytujeme a povečeříme.

2.–5. Následující dny až do sobotního večera si budeme dle libosti užívat zimních radovánek na zdejších perfektně upravených svazích. Davos Klosters nabízí celkem 5 moderně vybavených lyžařských areálů čítajících kolem 300 km sjezdovek, mezi nimiž můžete přejíždět lanovkou nebo pohodlně vlakem Rhaetische Bahn vedoucím přes celé údolí. Jízdné je již zahrnuto v ceně skipasu. Ale vše jednou končí a tak i my v sobotu večer naskočíme do našeho minibusu a vyrazíme na cestu domů. Po cestě se však můžeme ještě zastavit v termálních lázních Scuol (vstup 25 CHF není v ceně zájezdu). Příjezd do ČR v neděli v ranních hodinách.

Ubytování a stravování

3 noci strávíme v hostelu ve městě Davos Glaris ve čtyřlůžkových pokojích se švýcarskou polopenzí. Prostorné sociální zařízení je společné na patře.

Cena zahrnuje

dopravu mikrobusem, 3x ubytování v hostelu s polopenzí, 3 denní skipas, průvodce, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění CK a 2x pišingr

Nástupní místa

Brno, Plzeň, Praha

Kudrna
Cestovní kancelář:
Kudrna
Náročnost: Co to znamená?
nízká - střední


sjezdové lyžování snowboarding túry na běžkách Autobusem
Navštívené země:
Švýcarsko Švýcarsko

Podobné zájezdy
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

377 cyklistů (18 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | včera

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024