reklama

Mallorca Adventure

Termín: 26.04.2014 - 04.05.2014, 9 dní
Cena od: 12 680 Kč

cyklistický pěší turistika Letecky
Canyoning na Malorce
Canyoning na Malorce
Foto: Miguel Angel García, CK Kudrna

Pestrý adrenalinový koktejl

Mallorca se navzdory všeobecné nálepce plážového ráje stává stále oblíbenější outdoorovou destinací. Ukrývá neuvěřitelné přírodní krásy, hory, jeskyně, útesy i romantické písečné pláže. S námi můžete okusit od každého něco. Na každý den je připravený jiný akční program a s ním vyvážená dávka dobrodružných zážitků. Veškeré vybavení, doprava i certifikovaní místní průvodci jsou zahrnuti v ceně jednotlivých aktivit, které si sami zvolíte dle vlastního zájmu (za příplatek). A pokud zrovna nebudete mít na něco náladu? Strávíte den podle svého. My zkrátka dodáme přísady a vy si namícháte adrenalinový koktejl přesně podle svého gusta. Ubytování je zajištěno v příjemném penzionu v městečku Port de Pollença v blízkosti pláží. Pokoje jsou standardně 3 lůžkové, za příplatek 1.200 Kč na osobu je možné zajistit 2 lůžkové pokoje. V ceně zájezdu jsou zahrnuty snídaně, v penzionu je k dispozici společná kuchyňka a za příplatek 8 EUR/os./den je možné přiobjednat také večeře v blízké restauraci.

Program zájezdu

1. den:
Přílet do Palma de Mallorca a společný přesun na sever ostrova do městečka Port de Pollença, kde se ubytujeme v příjemném penzionu.

2. den:
SEA CAVE EXPLORING (40 EUR) – průzkum fantastické mořské jeskyně Cova des Coloms, která je přístupná pouze z moře. Se šnorchlem proplujeme skalním otvorem, za kterým objevíme úžasnou vnitřní výzdobu (viz video ve vedlejší záložce).

3. den:
CANYONING (60 EUR) – Mallorca oplývá spoustou nádherných kaňonů a jejich objevování bude patřit k jedněm z nejsilnějších zážitků. Zvolíme jeden z kaňonů Na Mora nebo Sa Coanegra (dle aktuálního stavu vody), které jsou vhodné i pro začátečníky.

4. den:
MTB (25 EUR) – při celodenní vyjížďce na horských kolech prozkoumáme přírodní park Llevant v západní části ostrova. Užijeme si bajkování horskou krajinou, výšlapy i sjezdy a poježdění podél pobřeží s koupáním na divokých plážích. Navštívíme také městečko Artà – příjemné historické centrum oblasti Llevant.

5. den:
SCUBA DIVING (60 EUR) / SNORKELING (28 EUR) – bez ponoru pod mořskou hladinu by bylo poznání ostrovního světa poloviční. Prozkoumáme mořskou rezervaci podél ostrovů Isla del Toro y Malgrats. Odpoledne sundáme ploutve a navštívíme hlavní město PALMA DE MALLORCA s krásnou katedrálou a příjemným historickým centrem.

6. den:
TREKKING (v ceně zájezdu) – vyrazíme na celodenní trek do pohoří SERRA DE TRAMUNTANA , které tvoří horskou páteř Mallorcy.

7. den:
Vyzkoušíme také COASTERING (40 EUR), při kterém budeme překonávat skalnaté pobřeží, lézt po útesech, vrhat se z nich do mořských vln, slaňovat a znovu a znovu se vracet pro další dávky adrenalinu. PADDLE SURFING (40 EUR) nám ukáže pobřeží z podstatně klidnějšího úhlu pohledu, s pomocí prkna a pádla budeme ve stoje brázdit pobřeží ostrova a objevovat romantická zákoutí.

8.-9. den:
Odpočinkový a zároveň rezervní den, se kterým naložíme dle rozmarů počasí a nálady kolektivu. Poté už si sbalíme saky paky a necháme se odvézt na letiště v Palma de Mallorca, odkud se plni nových zážitků vrátíme zpět domů.

Cena zahrnuje

veškerou společnou dopravu, 8x ubytování v penzionu se snídaní, průvodce a překladatele v jedné osobě pro komunikaci s místními instruktory, pojištění léčebných výloh a zákonné pojištění CK

Cena nezahrnuje

letenku (orientační cena zpáteční letenky od 6.500 Kč včetně tax), jednotlivé adrenalinové aktivity, které si zvolíte dle vlastního zájmu za příplatek

Nástupní místa

Palma de Mallorca

Kudrna
Cestovní kancelář:
Kudrna
Náročnost: Co to znamená?
střední

Vhodné pro kolo: Co to znamená?
horské

cyklistický pěší turistika Letecky
Navštívené země:
Španělsko Španělsko

Podobné zájezdy

Madeira – turistika a poznání

 (CK Vlha)
03.05.2024, 11 dní
39 500 Kč
pěší turistika Letecky

Madeira – horský přechod

 (Jan Haruda, CK Kudrna)
10.05.2024, 8 dní
10 200 Kč
pěší turistika Letecky

Menorca na kole

 (CK Extrem Tour)
15.05.2024, 8 dní
19 880 Kč 15 880 Kč
cyklistický Letecky

Madeira – horský přechod

 (CK Kudrna)
17.05.2024, 8 dní
10 200 Kč
pěší turistika Letecky

Elba na kole: Ráj vůní, vůně ráje

 (CK Bondo)
31.05.2024, 10 dní
19 640 Kč
cyklistický Autobusem
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

289 cyklistů (4 přihlášení)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | včera

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024