reklama

Černá Hora na kole

Termín: 03.10.2014 - 12.10.2014, 10 dní
Cena od: 8 990 Kč

cyklistický Autobusem
Foto: CK Intertrans

Program zájezdu

1. den: odjezd z Plzně v 15.00 hod. (z Prahy). Tranzit Rakouskem, Slovinskem, Chorvatskem Bosnou a Hercegovinou přes Boku Kotorskou do Černé Hory.

2. den: v odpoledních hodinách příjezd do pobřežního letoviska Sutomore. Ubytování, volno u moře.

3. den: výjezd busem pod nedalekou horu Sutorman. Cestou krásné výhledy na pobřeží a město Bar. Sjezd ke Skadarskému jezeru s vyhlídkou na Albánii. Možnost plavby lodí po jezeře, koupání v jezeře, ochutnávka místních specialit. Návrat autobusem zpět na ubytování, nocleh.

4. den: odjezd busem do Cetinje, na kole pod horu Lovčen. Poté následuje sjezd do Njeguši, kde ochutnáte vyhlášený njegušský pršut a sýr. Sjezd do krásného, mohutnými hradbami obehnaného města Kotor. Cestou výhledy na celou oblast Boky Kotorské. Po návštěvě města odjezd busem zpět na ubytování. Nocleh.

5. den: dopolední krásný výlet busem do města Bar. Navštívíte starobylé „město duchů“ Stari Bar a prohlédnete si nejstarší olivu (2500 let starou). Přes největší černohorský přístav a centrum města Bar při pobřeží na kole zpět do Sutomore. Odpoledne volno u moře, koupání. Nocleh.

6. den: cyklistika v oblasti Skadarského jezera přes Cr­mnické pole, Virpazar, Seocu, Muricu s krásnou pláží. Autobusem zpět do Sutomore. Cestou nádherné vyhlídky na hraniční řeku Bojanu a Albánii s městem Skadar. Nocleh.

7. den: odjezd busem do orientálně laděného města Ulcinj. Návštěva města, zlaté uličky, malé pláže, tržnice a poté přejezd do Albánie, do města Skadar. Prohlídka mešity, katedrály, centra města. Z Albánie návrat do Sutomore starou cestou na kole. Nocleh.

8. den: odjezd autobusem do města Kolašin, nejznámějšího turistického střediska v Černé Hoře úchvatným kaňonem řeky Morača. Na kole z Kolasinu starou cestou podél řeky Tara s pitnou vodou dojedeme krásnou přírodou a zapadlými vesničkami až před hlavní černohorské město Podgorica. Nakládka a odjezd busem zpět do Sutomore, nocleh.

9. den: volno u moře, odpoledne odjezd busem ze Sutomore, cestou zastávka na vyhlídce na ostrůvek Sv. Stefan a krátká prohlídka starobylého centra Budvy. V podvečer odjezd zpět do ČR.

10. den: předpokládaný návrat do 16.00 hod.

Ubytování

Sutomore ve 2–4lůžk. studiích s kuchyňkou a příslušenstvím do 300 m od moře, možnosti stravování v okolí.

Cena zahrnuje

dopravu pohodlným luxusním autobusem (WC, klima, DVD, bar), 7 nocí ve studiích (2lůžkové studio), přepravu kola, služby průvodce a technika, komplexní pojištění

Nástupní místa

Praha, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň.
Za příplatek je možné domluvit i další nástupní místa.

Cestovní kancelář:
Intertrans
Náročnost: Co to znamená?
střední

Vhodné pro kolo: Co to znamená?
trekingové, horské

cyklistický Autobusem
Navštívené země:
Černá Hora Černá Hora

Podobné zájezdy
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

333 cyklistů (21 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024