Země: Chorvatsko Chorvatsko, Česko Česko, Francie Francie, Španělsko Španělsko

Začátek května na kole

Zdar. Využil jsem konstelace květnových svátků, vzal si 4 dny dovolené a bude z toho 10 dní volna. Chtěl bych je strávit na kole. Nechcete se někdo přidat, nebo se můžu k někomu přidat? Jakkoliv (nalehko, natěžko), kamkoliv - spíše směr jih, za teplem (Chorvatsko, j. Evropa), nebo i tuzemsko. Jsem otevřen všem nápadům.

[ Zpět ]
Datum: 02.04.2009
Autor: knihomol
  • Re: Začátek května na kole

Zdravím,první týden v květnu jedeme do Rumunska do podhůří muntele Mic a na vytížení a snížení nákladů na cestu mohu nabídnout 3 volná místa ve velmi pohodlném autě.Případné reakce prosím na e-mail. Jarda

[ Zpět ]
    Datum: 04.04.2009
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Jarda Novák (jarduv@seznam.xx))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Začátek května na kole

jarduv@seznam.cz

[ Zpět ]
      Datum: 04.04.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Jarda Novák)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem

Markéta Hroudová a Luděk Zigáček
Po cyklostezce ODRA-NISA k moři na Rujanu a Polskem zpět domů
První knižní přiblížení krásné, ale lehce opomíjené dálkové cyklostezky lemující hraniční řeky mezi Německem a Polskem. Tento cestopis…
259 Kč

Průvodce sklepními uličkami + pohlednice

Nadace Partnerství
Za tajemstvím vinných sklepů po Moravských vinařských stezkách
Výpravná publikace přibližuje formou poutavého vyprávění historii a současnost 62 nejzajímavějších sklepních uliček na jižní Moravě.…
245 Kč
Tip na letošní dovolenou

Dalmácie – ostrovy lodí a na kole, relax

(AGM Travel)
25.05.2012, 10 dní
16 590 Kč 14 590 Kč
plavba na lodi Autobusem

Ostrov Korčula

(CK Eurocykl Herdegen)
25.05.2012, 10 dní
14 500 Kč
cyklistický Autobusem

Cykloturistika po Chorvatsku

(CK Hap Tour)
25.05.2012, 10 dní
8 400 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
22.05.2012
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

83 cyklistů (6 přihlášených)

Cyklovíkend s primou rumburského gymnázia

Třídní schůzka 1. A Tak jsme se zase po čtvrt roce sešli na třídních schůzkách. Člověk sedí a odhaduje co…
petrp | včera

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012