Země: Belgie Belgie, Česko Česko, Francie Francie, Německo Německo, Lucembursko Lucembursko

Praha - Paříž

Myslím si,že to bude dlouhá cesta,ale já to nakole určitě ujedu.

[ Zpět ]
Datum: 22.02.2008
Autor: speeds
  • Re: Praha-Paříž

Tam i zpět? Kolik času na to máš?

[ Zpět ]
    Datum: 22.02.2008
    Autor: AV
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Praha-Paříž

Taky bych si nechal něco podobného líbit, kdybych měl spoustu volného času, resp. dovolené. Denně by se dalo nějakých těch pohodových 150km ujet. I když asi bych volil trasu Praha - jih Francie (Cote d' Azur) nebo tak něco.
    Otázka je, zda nebude problém najít nějaké rozumné silnice 3. třídy, případně zpevněné cesty. Po hlavních silnicích by to asi nebylo to pravé ořechové.

[ Zpět ]
    Datum: 24.02.2008
    Autor: Kubajs
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Každý kopec stojí za … TO

Milan Silný
Volné pokračování knihy „Každý kopec má své ... NEJ“, oceněné 3. místem mezi cestopisy v mezinárodní soutěži TOURMAP 2010
Motto knihy: „Ti, kdož kopce vynechávají, polovičními cyklisty zdají se býti, neb zejména kopce pepřem a solí cyklistiky jsou." …
299 Kč

Ze života cyklotrempa

Jan Vlasák
Kniha, oceněná za originalitu v soutěži GO KAMERA
Tímto titulem završujeme souborné vydání všech povídání z cest Honzy Vlasáka. Tři cykloturistické a jedna horolezecká kniha dostaly…
190 Kč
Tip na letošní dovolenou

Dunajská cyklostezka

Klášter v Melku (NaKole.cz)
24.05.2012, 4 dny
6 200 Kč
cyklistický Autobusem

Romantická stezka

(CK S.E.N.)
24.05.2012, 4 dny
6 090 Kč
cyklistický Autobusem

Korsika

(CK Eurocykl Herdegen)
25.05.2012, 10 dní
18 700 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
22.05.2012
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

85 cyklistů (7 přihlášených)

Cyklovíkend s primou rumburského gymnázia

Třídní schůzka 1. A Tak jsme se zase po čtvrt roce sešli na třídních schůzkách. Člověk sedí a odhaduje co…
petrp | včera

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012