Země: Maroko Maroko

Maroko

Nemate nekdo zkušenost z Maroka na kole (bez cestovky)?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 13.10.2006
Autor: Neregistrovaný uživatel (vla)
  • Re: Maroko

Zkus se podívat na web cyklomaroko.chrudim.cz

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 15.10.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (pa)
    Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

Zkušenost mám, ale z cestovkou.
    V bodech:
    1. Ideální cesty pro dobrodružné putování na horských kolech přes Střední a Velký Atlas.To samé ( z doslechu) i po Sahaře.
    2. Exotika větší než bych čekal. Venkov nepřipravený na turisty.
    3. Ne vždy přívětivé muslimské obyvatelstvo, ale dá se to s nima většinou vydržet.

Moc doporučuji hlavně kvůli dostupnosti a kvůli neskutečně nádherným cestám pro horská kola.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 19.10.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (mirekbik)
    Hodnocení: 1  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

Ahoj! Ja uz byl v Maroku celkem 23x a nedám na nej dopustit. Pokud bys chtel, tak Ti můžu poradit a pořadně Ti naplánovat cestu a dat Ti i kontakty a telefony na moje kamarády. Pokud bys měl zájem tak to není problém, ale bylo by asi lepsí se sejít osobně. Pokud budeš mít zájem tak napiš a dohodneme se. S pozdravem Karel oron@volny.cz

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 15.06.2008
    Autor: Oroň
    Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

Ahoj,Karle! Po mtb po alpských priesmykoch,balkánskych šotolinách,arabských horách a púštiach,himalájskych sedlách...mám veľké chcenie na marocké hory. Ak by si vedel o dobrej partii,ku ktorej by sa dalo pridať,prosím,kontaktuj ma,prípadne pošli toto info ďalej. Ďakujem,pozdravujem! +421905717171

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 30.11.2008
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Radoslav (r.belcak@orangemail.sk))
      Hodnocení: 1  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé

mrkni do starších témat. Nedávno se to tu probíralo.
    Dodal bych, že děcka už nejsou tak agresivní - nemetají tak moc šutrů. Zavedli tam prej "turistickou policii, která ty hajzlíky pacifikuje

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 04.12.2008
    Autor: Howgh
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Maroko na kole

Lenka a Marcel Hrdličkovi
Motto knihy: „Chtějí-li oči hodně vidět, musí nohy hodně šlapat.“ V knize se přeneseme na africký kontinent a to přesně na severozápadní…
150 Kč

Vandry s bejkem

Jan Vlasák
Druhé vydání – aktualizované a doplněné
Tato kniha vyšla poprvé před deseti roky, v roce 1995. V té době to byla obyčejná brožura, tištěná na dřevitém papíře, s několika nepříliš…
222 Kč
Tip na letošní dovolenou

Marokem na kole

(CK Kudrna, Michal Šperling)
27.03.2012, 15 dní
19 630 Kč
cyklistický Letecky

Marokem na kole

(CK Kudrna)
23.10.2012, 15 dní
19 630 Kč
cyklistický Letecky
Seznamka

Hledám: ženu jenž baví kolo

včera
zdravím pokud se najde žena jenž ma zajem zajezdit si po našem kraji at se ozve až skončí ty mrazy pochopitelně

Hledám: Najdu partačku

Hledám: Najdu partačku
05.02.2012
Ahoj, najde se holka,ktora by niekedy sa išla projet na kole ked bude teplo? Taky menši vylet ve dvojici.Žadne…

Hledám: Parťačku nebo parťáka na kolo i pěší.

Hledám: Parťačku nebo parťáka na kolo i pěší.
05.02.2012
Parťačku, parťáka na výlety do okolí Brna i na delší putování. Hodně rekreační ježdění.V červnu cca týdenní…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

160 cyklistů (28 přihlášených)

Budou cyklovozíky v ČR legální?

Přečetl jsem si pozměňovací návrh poslance poslanecké sněmovny Jiřího Petrů (ČSSD) k návrhu zákona, kterým se…
pavelm | 02.02.2012

MORDYJE - na kole povodím Moravy a Dyje - 2. díl

Díl druhý (a zároveň poslední) o dramatu v supermarketu, rodičovském strachu, špatném počasí, cestě přes…
Santi | 30.01.2012

Jak jsem se šel projít na Yukonu...

Na přání Radky je tady výňatek z deníku Vancouver - Aljaška - Vancouver. Jel jsem to na kole, trvalo to přes…
beggard | 29.01.2012