Země: Dánsko Dánsko, Německo Německo

Zkusenosti s vlakem do Danska

Ahoj, nemate nekdo zkusenosti z cestovanim s kolem do Danska? Nasel jsem si na strankach CD, ze jezdi EC179 Praha-Westerland na nemecko-danskou hranici, ale kdyz jsem zjistoval cenu, tak to vychazelo snad na 3100/os. Docela drahe.. Nemeli by jste nejaky tip k preprave nebo oblasti? Pripadne ceny trajektu na sever...
Dik. M.

[ Zpět ]
Datum: 13.10.2005
Autor: Neregistrovaný uživatel (Michal (di.mi@tiscali.xx))
  • Re: Zkusenosti s vlakem do Danska

taky se tam příští prázdniny chystáme, tak jsem zjišťovala, jak se tam nejlépe dostat. A vypadá to, že cenově i časově nejvýhodněji vychází autobusem se Student Agency. Jen je potřeba mít na kolo transportní vak. Stojí okolo 1300,- a dá se dobře složit.
    Já takhle letos projela celou Anglii a Skotstko a v pohodě. Ta 2kila navíc, to už člověka nezabije:-)
    www.studentagency.cz
    www.pigeon.cz, (doplňky na kolo, ostatní, transportní vak)

[ Zpět ]
    Datum: 22.11.2005
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Jana)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Zkusenosti s vlakem do Danska

Loni jsem jel ze Student Agency a v pohodě kolo jsem omotal smrštovací folií a jelo se.

[ Zpět ]
      Datum: 22.11.2005
      Autor: Neregistrovaný uživatel (jack)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Vandry s bejkem

Jan Vlasák
Druhé vydání – aktualizované a doplněné
Tato kniha vyšla poprvé před deseti roky, v roce 1995. V té době to byla obyčejná brožura, tištěná na dřevitém papíře, s několika nepříliš…
222 Kč

Kolem světa na kole

Françoise a Claude Hervéovi
Jedna z nejpozoruhodnějších a nejprodávanějších cykloturistických knih všech dob – poprvé v českém překladu
1. dubna 1980 vyjeli dva mladí Francouzi na kolech na cestu kolem světa, která, jak si mysleli, měla trvat asi tři roky. Dobrodružství se…
399 Kč
Tip na letošní dovolenou

Dunajská cyklostezka

Klášter v Melku (NaKole.cz)
24.05.2012, 4 dny
6 200 Kč
cyklistický Autobusem

Romantická stezka

(CK S.E.N.)
24.05.2012, 4 dny
6 090 Kč
cyklistický Autobusem

Za vínem po Moselské cyklostezce

Jeden z romatických hradů podél Mosely (CK Adventura)
25.05.2012, 6 dní
9 590 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
22.05.2012
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

105 cyklistů (17 přihlášených)

Cyklovíkend s primou rumburského gymnázia

Třídní schůzka 1. A Tak jsme se zase po čtvrt roce sešli na třídních schůzkách. Člověk sedí a odhaduje co…
petrp | včera

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012