Země: Estonsko Estonsko

Hiiumaa

Estonský ostrov Hiiumaa jsem na kole navštívil v roce 2001. Na ostrově nejsou žádné cyklostezky, ale díky téměř žádnému provozu aut nejsou ani potřeba. Kolem ostrova vede asfaltová silnice. Odbočky z ní jsou většinou prašné šotolinové cesty. Celý ostrov je zalesněný a je úplně placatý. Velkou atrakcí jsou majáky, kterých je tu na tak malý ostrov víc než dost. Nezapomeňte s sebou repelent proti útoku komárů. Je jich tu požehnaně. Něco o ostrově najdete taky na http://www.hiiumaa.ee

[ Zpět ]
Datum: 31.10.2003
Autor: Neregistrovaný uživatel (Václav)
  • Re: Hiiumaa

Lepší odkaz by, prosím, nebyl?
    8-)

[ Zpět ]
    Datum: 01.02.2009
    Autor: AV
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

co bys ještě nechtěl? je to ve třech jazycích. Mě ty stránky příjsou dobré.

[ Zpět ]
      Datum: 01.02.2009
      Autor: Jane
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Na ostrovy Saarema a Hiiuma se někdy v budoucnu chystám, takže informace se hodí. Asi příští ještě chci projet švédské ostrovy Gotland a Oland.

[ Zpět ]
    Datum: 03.02.2009
    Autor: MarekD
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Jak jsem dojel až na Nordkapp

Simona a Roman Sztulovi
Putování s dvouletým klučinou na nejsevernější mys Evropy
Manželé Sztulovi si v roce 2001 přivezli z měsíčního cykloputování Dánskem krásný dáreček. Na svět vykoukl 18. dubna 2002, byl blonďatý s…
199 Kč
Tip na letošní dovolenou

Litva, Lotyšsko a Estonsko na kole

Trakai (CK Adventura)
02.07.2012, 14 dní
14 600 Kč
cyklistický Autobusem

Pobaltím na kole

(Roman Čampula, CK Alpina)
17.07.2012, 13 dní
11 500 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
22.05.2012
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

106 cyklistů (14 přihlášených)

Cyklovíkend s primou rumburského gymnázia

Třídní schůzka 1. A Tak jsme se zase po čtvrt roce sešli na třídních schůzkách. Člověk sedí a odhaduje co…
petrp | včera

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012