Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

Jak už název napovídá, MyCity Worchester je městské kolo. Tato novinka z katalogu značky Citybikes je vyráběná v tuzemsku a vyladěná pro český trh. Uvedení řady MyCity na trh naznačuje, že rozvoj městské cyklistiky nenechává chladnými ani české výrobce.

Datum: 22.12.2008
Autor: Redakce
  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

         

    Milé promo... mě pobavilo to "tuzemské ladění" firmy CITYBIKES a máchovský název řady "Máj city" a označení modelů vorčestr a manšestr. Taky dobré jsou stránky výrobce s "Deep entry" a "Old fashioned" kategoriemi. "Hubová převodovka" - asi nějaký "voice control system" :-) Chtělo by to lepšího textaře, oproštěného od pseudoanglického balastu.

    Za ty peníze se dají sehnat v D/NL/DK lepší kola (namátkou Bergamont/Gazelle/Kildemoes), akorát že nejsou na Big Applech, takže to tuzemské ladění je tuzemské jen v jednodušší koupi. Protišlapací brzdu nepovažuji za to pravé ořechové, snad jediná výhoda je možnost přibržďování při odbočování, když se ukazuje rukou. Podle místa používání se vyplatí ev. vyměnit pastorek za větší.

    Na projektu CB oceňuji propagaci ježdění ve městě na kole a s tím (a s prodejem) spojené aktivity; používané výrazivo je ale poněkud komické.

    [ Zpět ]
    Datum: 22.12.2008
    Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

         

    tahat skoro 18 kg bych teda do schodů rozhodně nechtěl, dámská verze taky o moc lehčí nebude, pro městské kolo stačí bohatě třírychlostní torpédo - hmotnost by klesla o víc, jako o kilo a cena by mohla být o dobré dva tisíce nižší. s jedním převodem by pak kolo ideálem do roviny a cena by se snížila o dalších patnáct stovek, takové kolo by se pak mohlo/ideální stav/ prodávat někde kolem 8 tis., což by bylo akceptovatelné i pro případ, že by mi ho někdo štípnul.

    [ Zpět ]
    Datum: 22.12.2008
    Autor: vladaza
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      V Praze potřebuješ 7 kvaltů. Uvažoval jsem o tom že bych městské kolo přepletl na planetovku a počítal si to- i 4 jsou zoufale malý rozsah.

      [ Zpět ]
      Datum: 22.12.2008
      Autor: Hrabosh
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

             

        ale to víš, že to beru trochu podle sebe - já mám jeden převod 42-20/26" kola/ a pro ježdění po Olomouci mi to bohatě stačí. jestli jsou v Praze nějaký stojky...?

        [ Zpět ]
        Datum: 22.12.2008
        Autor: vladaza
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

               

          Prahu s Olomoucí opravdu nesrovnávej,hanácká zeměplacka to fakt není :-)

          [ Zpět ]
          Datum: 22.12.2008
          Autor: Neregistrovaný uživatel (Janes)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      Za 4000 koupíš normální kolo, stačí pro jízdu po městě, do práce, hospody, na koupaliště, atd. a váží asi 15 kg.

      [ Zpět ]
      Datum: 22.12.2008
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

             

        hoď nějaký odkaz... Zajímalo by mě zda bys sehnal za 4.000kč obdobně vybavené kolo ;-)

        [ Zpět ]
        Datum: 23.12.2008
        Autor: Hrabosh
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

               

          Takhle vybavené asi ne, ale řeč byla o městském kole pro běžné užívání se základním vybavením a lehčí než 18 kg a taková se prodávají a dokonce teď ve slevách i za míň.

          [ Zpět ]
          Datum: 23.12.2008
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                 

            Po městě se dá za určitých okolností jezdit na skládačce, zadarmo z půdy :)

            [ Zpět ]
            Datum: 23.12.2008
            Autor: Hrabosh
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                   

              Já vím a taky se dá chodit pěšky nebo jezdit autem za milion :-)

              [ Zpět ]
              Datum: 23.12.2008
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

         

    Porovnat:
    Superior Flight City
    třeba odtud:
    http://www.sportmen.cz/Superior-Flight-City...
    to pak radši toho Supa
    8-)

    [ Zpět ]
    Datum: 22.12.2008
    Autor: AV
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      CityBikes jsem už nejednou kritizoval za to že se nesnaží podbízet cenou :)
      U toho Supa nemáš: nábové dynamo (fakt užitečné), kryt řetězu (výrazně prodlužuje životnost řetězu a servisní přestávky), nosič, blatníky a osvětlení. Nejsem schopen porovnat pedály, ale v sedle Worchester vede.
      Na druhou stranu má sup A-head, což je pro mě plus.
      na Supu máš vcelku standardní cyklistický posed, na Worchesteru vzpřímený (nejel jsem na něm, ale je to odhadnutelné z obrázku).
      Takže pro sebe bych koupil Supa kvůli A-headu a sportovnějšímu posedu, nicméně bych ho dovybavoval na úroveň Worchesteru (akorát bych tam dal nějaké normální sedlo a ne ty děsivé gauče). Myslím že celkově by to pak vyšlo na zhruba stejné peníze.

      [ Zpět ]
      Datum: 22.12.2008
      Autor: Hrabosh
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

             

        Mas echt Jenom si myslim, ze ten kryt retezu bude na mestskem kole spis z toho duvodu, aby si clovek neumazal plandajici nohavice od smiru.

        [ Zpět ]
        Datum: 22.12.2008
        Autor: vasek
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

               

          *recht

          [ Zpět ]
          Datum: 22.12.2008
          Autor: vasek
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      ten sup ma neumerne malinkata kola. mam pocit, ze worchester ma rafky 622

      [ Zpět ]
      Datum: 23.12.2008
      Autor: Neregistrovaný uživatel (jirka 77)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      Ten Sup je asi lepší, dovybavení se dá dohnat levněji. Osobně bych ale řekl, že Shimano Nexus se hůře demontuje než Sram a ten zase má hodně hlučnou rukojeť.

      Aniž bych nějak dlouho hledal:
      http://www.kildemoes.dk/cykler/street

      Sitybajkz jsou drahý.

      [ Zpět ]
      Datum: 23.12.2008
      Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

             

        Materiál levněji možná ano, ale těch hodin shánění, kutilství a improvizace. Když například řešíš, jak uchytit odrazku a zadní světlo na zadní nosič (protože na sedlové trubce ti pak zaclání náklad), jak dobře namontovat košík, jak skloubit košík s předním světlem. To nemluvím o krytu na řetěz (to nemusí vůbec na toho Supa existovat)

        Vím, o čem mluvím. Jezdím na trekovém kole, které jsem postupně dovybavoval tak, aby se mi na něm co nejpohodlněji jezdilo ve městě. a) Spoustu věcí jsem musel řešit samo-domo, protože jsem prostě nesehnal kompatibilní součástky. b) Jako začátečník jsem nebyl schopen poznat, co přesně na to kolo potřebuju, takže jsem na to přicházel až sám postupně, včetně omylů (další náklady). c) Věci jako nábojovou převodovku bych určitě ocenil, ale to je v rámci modifikace mého trekového kola asi dost mimo a stálo by to spoustu peněz.

        Prostě kdo chce kolo do města, o které se nemusí moc bát, a moc mu nesejde na nepohodlí (nemá to defaultně ani blatníky), tomu klidně doporučuji toho supa. Ale jestli si někdo myslí, že koupí supa a dovybaví si ho tak, aby po městě mohl jezdit se srovnatelným pohodlím jako na opravdovém citybiku, ten na to určitě dá peněz nakonec víc a výsledek stejně nebude tak dobrý.

        Jinak moc to neřešit a nějaké to pohodlí oželet má ale velmi dobrou logiku, protože se o to kolo nemusíte tolik bát, takže máte větší volnost v tom, co s ním děláte.

        [ Zpět ]
        Datum: 23.12.2008
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Hynek_)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

               

          Nedělej z toho vědu! Na zadní nosiče/stavby pasuje dost světel.Předek to samé,prostě na košíku, na řidítkách, na vidli... Kryt řetězu: jsou různé modely. Předělat "trek"na nábovou převodovku je jednoduché. "Začátečník" si nekoupí kolo, na kterém se vyšťaví (musí ev. něco udělat a ušetřit pár kaček za triviality od výrobce),pro takové jsou určené právě takové modely jako jorkšír and vynčestr.

          Nemohu se ubránit dojmu, že v Česku se pořád něco třídí a škatulkuje a řeší... a jde jenom o blbý kolo. Ale pokud píšeš o kole, "o které se nemusí člověk bát", tak by mi bylo líto i šunky za 3 litry.Nebo si myslíš, že čím dražší kolo, tím větší pohodlí? To snad ne! A nebo jsi od citybikes.cz ? :-) Připouštím, že v CZ nelze všude najít to, co potřeba, ale to se dá vyřešit jinak.

          [ Zpět ]
          Datum: 24.12.2008
          Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                 

            Čau, já nemám žádný důvod propagovat to konkrétní kolo, jen dávám k dobru svou vlastní zkušenost, která mne dovedla k tomu, že kdybych si dnes kupoval do města nové kolo, bylo by to kolo od začátku městské. Možná ty bys uměl ty věci řešit lépe, ale pro mnoho lidí to tak prostě není.

            Pak je také mnoho lidí, co na kolo nedají třeba ani ty blatníky nebo v horším případě tam dají nějaké bikerské, pak chtějí jezdit po městě a nadávají na to, že se při jízdě zašpiní a jak je to nepraktické. Co jim na to říci :)

            Jinak Citybikes je dle mého sympatická firma a ceny většinou odpovídají vybavení a tomu, že prostě citybiky nejsou v Praze vůbec nijak masová záležitost.

            [ Zpět ]
            Datum: 25.12.2008
            Autor: Neregistrovaný uživatel (Hynek_)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                   

              tak , nakonec stejně rozhodnou lidi, jestli budou podobná kola za ty peníze kupovat, těžko odhadnout jestli je tady pro city připravený trh. docela by mě zajímalo kolik kterých kol se u nás za rok prodá, ale podobné statistiky vedou a zveřejňují prodejci automobilů

              [ Zpět ]
              Datum: 25.12.2008
              Autor: vladaza
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                   

              Ale já jsem nepsal, že to kolo propaguješ... jen tvrdím, že kolo předělat/upravit není žádná věda a chce jen vědět, CO koupit, podle toho co a jak lze na přestavovaném kole upravit/přimontovat. Odborné věci, co neumím nebo se s nimi nechci mořit nebo nemám nářadí (např. výplety, středové složení, kleště na bowdeny) dám do dílny.
              To, že se teď "objevují" kola do města je způsobeno tím, na jakých kolech se u nás jezdilo dříve a jaká kola zaznamenala boom před 20 lety. Na CB je komická ta angličtina. Mimochodem dnes jsem na stránkách jednoho českého výrobce kol objevil člena týmu, co pracuje jako "copy wrighter" :-)

              [ Zpět ]
              Datum: 26.12.2008
              Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                     

                Jasně, já myslím, že si neodporujem. Chce to prostě nějaké to know-how a to je i část toho, za co u firem jako Citybikes platíš, a mnoha lidem se to tak vyplatí. Někdo jako ty za to platit nemusí, lépe pro něj.

                S tou angličtinou je to zajímavé. Já jsem poslední dobou dospěl k přesvědčení, že jazyky nejsou jen různým způsobem, jak říct totéž, ale že v různých jazycích lidé komunikují dost různě (jinou věc) a k čemu se jeden jazyk hodí dobře, k tomu se druhý nehodí vůbec. Takže je třeba daleko lehčí vymyslet nějaký dobrý moderní slogan v angličtině než v češtině, protože angličtina je narozdíl od češtiny svou historií a vývojem dost moderní jazyk. Jenže na druhé straně je to špatně, protože to nijak nepřispívá k rozvoji češtiny jako takové. Je to moc zajímavá záležitost.

                [ Zpět ]
                Datum: 28.12.2008
                Autor: Neregistrovaný uživatel (Hynek_)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                       

                  Ještě jedna poznámka k CB: on to není ani výrobce... prostě jen prodávají kola s nějakými názvy a myslí si, že s angličtinou to je ještě víc "trendy".

                  Nejsem jazykovědec, nedokážu posoudit, co je moderní a co nemoderní jazyk, ale myslím si, že dobrý slogan a vůbec celá ta slovní ambaláž kolem kol (například), se dá dělat i v češtině. A když už anglicky, tak správně a normálně a né takové gymnaziální texty. Třeba Němci, ti mají také teoreticky takový "nesexy" jazyk a zrovna u kol to mají docela v rovnováze, takže tam jsou "značky" jako Bull´s, Canyon... ale také Velotraum, Bergwerk (dříve Kraftwerk), Schauff, Kettler, Nicolai, Fahrradmanufaktur, Riese und Müller...

                  Jednou jsem dělal s jednou českou hardcorovou kapelou turné po Německu; kluci z německé skupiny, co to jeli s námi mi říkali, že jim čeština přijde v trashi i hardcoru daleko tvrdší a tím vhodnější, než angličtina.

                  Téma to je zajímavé, ale asi jen pro nás dva...

                  [ Zpět ]
                  Datum: 29.12.2008
                  Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                         

                    mě se líbí i němčina - Rammstein , do jaké hudební škatulky vlastně patří ? osobně hudební šuplíky neřeším. každopádně - snažit se být "světový" pomocí vsunování / často ještě nesprávných/ anglických slov do českého textu působí úsměvně, později trapně / ještě pamatuji "módu" některých pseudoslov převzatých z ruštiny/. mluvím, jak mi zobák narostl a svůj rodný jazyk miluji /bez patosu, prosím !/

                    [ Zpět ]
                    Datum: 29.12.2008
                    Autor: vladaza
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                           

                      Souhlas!

                      [ Zpět ]
                      Datum: 29.12.2008
                      Autor: jinec
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                           

                      Rammstein mám rád!Nejenom muzika, i texty (jejich zpěvák vydal i pěknou knížku básní) se mi líbí.. ačkoliv poslední 3 alba už jsou vylouhované odvary začátku (Herzleid a Sehnsucht).Kam hudebně-stylově patří netuším a je mi to jedno.
                      Dnešní angličtění mi přijde ještě komičtější než chazrosčování a politrukování z minula.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 04.01.2009
                      Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                         

                    No tak potíž je třeba hned v tom, že čeština nemá pěkné moderní slovo pro bicykl. ,,Jízdní kolo'' je šíleně dlouhé, bicykl spíš archaický a navíc to stejně není původem české slovo. ,,Kolo'' je velmi často nepoužitelné kvůli velké mnohoznačnosti. Já tedy používám ,,bicykl'' rád, není důvod, proč by se nemělo do jazyka tohle slovo zase vracet.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 29.12.2008
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (Hynek_)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                           

                      velociped

                      [ Zpět ]
                      Datum: 29.12.2008
                      Autor: Neregistrovaný uživatel (jirka 77)
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                             

                        Na jiste dlazbe zvane kocici hlavy by se bicycle nechal nazvat Kostitras ......

                        [ Zpět ]
                        Datum: 01.01.2009
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (Trek 520)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

                           

                      Mě teda "kolo" bohatě stačí. "Bicykl" je lehce retro,"bajk" se mi nelíbí. V němčině to taky není ono, někdy "Fahrrad", jindy jen "Rad"... z jiných jazyků si vzpomínám na "fiets" a "sykel" a neřekl bych, že by to v Holandsku či Norsku řešili... prostě JEJICH slova.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 04.01.2009
                      Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

         

    Zaujaly mne ty tudorovský růže na rámu, zmíněné v recenzi. Hm, to bude asi něco důležitýho. No...jinak dobrý.

    [ Zpět ]
    Datum: 23.12.2008
    Autor: básník
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      Proc ne ? I ruzicky jsou hezky esteticky doplnek i kdyz jde jen o kolo .......Ja videl cruisers do mesta s kytickama , motylkama a dokoce i se smajlika na ramu i blatniku. Meli by si to nechat patentovat a takovy kola do mesta jako MyCity Worchester by melo stat v kazdym meste u kazdyho baraku v kazdy garazi nekolik aby dalsi generace po nas nezapomela co kolo vubec je a v autech ve smogu v zacpanych ulicich nechteli jezdit z Mac Donald s velkyma sadelnatyma pupkama i na verejny hajzl ......

      [ Zpět ]
      Datum: 14.01.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Trek 520 ([email protected]))
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

         

    Chybí mi zásadní věc: Jakákoli zmínka o rozměrech kol! Jak si mám udělat představu o variabilnosti gum a tedy jízdních možností, když nemohu určit, jaké gumy tam mohu dát!
    Opačným extrémem je zabývání se takovými nepodstatnými detaily, jako pidicink a jeho zvuk, gripy a díly, které se snadno a levně vymění .. no, dost mizerná recenze .. a že nikoho z přispěvatelů (krom Jirky77) nenapadlo se velikostí kol zabývat .. je vidět, že nikdo toto kolo nebere vážně, jen jako gadget .. J.

    [ Zpět ]
    Datum: 23.12.2008
    Autor: JS
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      Pan mistr si musi vzdy rejpnout. Ikdyby ta recenze byla cela a jen zapomeli na barvu ventilku, tak ty si stejne stournes. Ubozacku, muzes jit prudit na jine forum a nechat tohle napokoji?

      [ Zpět ]
      Datum: 24.12.2008
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

             

        Ne! na jiném už prudím .. :o) J.

        [ Zpět ]
        Datum: 24.12.2008
        Autor: JS
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

               

          Pozor! Prispevatel obsahuje mnozstvi debility vetsi nez male!!!

          [ Zpět ]
          Datum: 24.12.2008
          Autor: Neregistrovaný uživatel (S J)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      ty jsi vážně kkt!

      [ Zpět ]
      Datum: 24.12.2008
      Autor: Neregistrovaný uživatel (jeník)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

           

      Pozor! Prispevatel obsahuje mnozstvi debility vetsi nez male!!!

      [ Zpět ]
      Datum: 24.12.2008
      Autor: Neregistrovaný uživatel (S J)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Recenze jízdního kola MyCity Worchester 2009

         

    Remember , you get what you pay for ........

    [ Zpět ]
    Datum: 04.01.2009
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Trek 520)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Najdu cyklistku - Náchodsko

29.11.2016
Ahoj, hledám cyklistku pro výlety na kole ale i ženu pro život. Já muž 36 let/186 cm/68 kg, nekuřák, se zájmy -…

Hledám: Skupina na silniční kolo Teplice

28.11.2016
Hledám skupinu silničářů z Teplice a okolí s kterými bych mohl jezdit. Já začátečník amatér. NAJDU?

Hledám: Parťáka nebo parťačku

28.11.2016
Hledám parťáka nebo parťačku na silniční kolo Teplice a okolí. Už mě nebaví jezdit pořád sám. NAJDU?
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

96 cyklistů (5 přihlášených)

U mě dobrý aneb ideální místo pro cykloturistiku

Rád bych se s Vámi podělil o některá místa, cíle, krásy či tajemství tří oblastí. A to Holešovska,…
Marťas004 | 12.11.2016

Česká Sibiř, Táborsko a Třeboňsko aneb dovolená třech chlapů

Po týdenní červnové dovolené v Krnovském výběžku - Osoblažsku, Fogin vybral jako další místo pro…
ondrapisklak | 09.11.2016

Bradlo – mohyla M. R. Štefánika

Viděl jsem již hromadu různých památníků. Na Slovensku jsem navštívil při různých zájezdech památník na Dukle…
jarpal | 05.11.2016