Země: Česko Česko, Slovensko Slovensko

Praha - Bratislava

neviete poradit ako z prahy do bratislavy ? nasiel som greenway praha - wien a cyklotrasu praha - brno. ktora z nich je viac mimo aut ? dakujem

[ Zpět ]
Datum: 18.08.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (brano (ranger0007@post.xx))
  • Re: praha - bratislava

Já jen vím, že greenway Praha - Wien (456 km) je hrozný oblouk a mnoho (určitě přes sto, ne-li sto padesát) zbytečných kilometrů navíc. Pokud to ale chápeš jako vyhlídkovou a nikoli dopravní trasu, pak se to dá natáhnout ještě víc :o))

[ Zpět ]
    Datum: 18.08.2008
    Autor: Medvěd
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

skôr ako vyhliadkovu.urcite to ide skratit, ale idem s priatelkom tak preto radsej mimo aut. dik

[ Zpět ]
      Datum: 19.08.2008
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ahoj, my sme sli obe cesty, z oboch mam spracovany taky 30 strankovy pokec (vratane obrazkov) Ak chces mzoem Ti ich poslat. Greenways je asi viac mimo aut (viac sa vyuzivaju byvale signalky). Treba vyskusat obidve cesty. ste ani jenda nie je najkratsia spojnica (tou je asi autostrada), zato na nej najdes kopec zaujimavych meist (na oboch). Greenways bola nasa prva velka vyprava a chytila nas (odvtedy sme kazdy rok adali nejaku velku vypravu). My sme vsak nesli do Viedne, ale vo Valticiach sme sli na Breclav, Kuty a popri Morave do Bratislavy. aj tak to bolo cez 500 Km. na ceste Praha Brno sme pokracovali po greenways brno Wien a pred palavskymi vrchmi na lednice Breclav a tak dalej...

[ Zpět ]
    Autor: Jaroslav

ked ta mozem poprosit, ten pokec by mi asi dost pomohol :) pouzival si aj nejaku cyklomapu?

[ Zpět ]

mohol by si to poslat aj mne, prosim ? dost mna to zaujima

[ Zpět ]
        Datum: 23.09.2008

i já bych poprosil , Greenways prochází i Olomoucí a mám ji také částečně projetu. byl bych vděčný i za další poznatky . děkuji. Laďa

[ Zpět ]
      Datum: 23.09.2008
      Autor: vladaza

I mě by to zajímalo--i když to možná nikdy neujedu...Prosím....

[ Zpět ]
      Datum: 24.09.2008
      Autor: MM

AntiJS

[ Zpět ]
    Datum: 22.09.2008
    Autor: Neregistrovaný uživatel (babage)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Na kole křížem krážem po Čechách

Andrej Halada
Průvodce nabízí 45 cyklisticky nejzajímavějších regionů a oblastí Čech (Praha a okolí, Jizerské hory, Krkonoše, Šumava, Třeboňsko, Český…
229 Kč

Vandry s bejkem

Jan Vlasák
Druhé vydání – aktualizované a doplněné
Tato kniha vyšla poprvé před deseti roky, v roce 1995. V té době to byla obyčejná brožura, tištěná na dřevitém papíře, s několika nepříliš…
222 Kč
Tip na letošní dovolenou

Krkonoše známé i neznámé

(CK JUNIORtour.cz)
31.05.2012, 4 dny
2 990 Kč
pěší turistika Autobusem

Kurzy jízdy na bruslích

(CK Kudrna)
31.05.2012, 1 den
320 Kč
In-line skating Vlastní doprava

Rychlebské cyklostezky + nové MTB trasy

(Adrenalin Centrum)
08.06.2012, 3 dny
1 500 Kč
cyklistický Vlastní doprava
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
22.05.2012
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

120 cyklistů (18 přihlášených)

Cyklovíkend s primou rumburského gymnázia

Třídní schůzka 1. A Tak jsme se zase po čtvrt roce sešli na třídních schůzkách. Člověk sedí a odhaduje co…
petrp | včera

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012