Země: USA USA

Jak dopravit individuálně kolo z USA do ČR?

Zdravim vsechny bikery a moooc prosim o radu.Kamarad mi vydrazil v USA kolo za cca 1150 U$ a doprava do CR mela stat 189 U$ kuryrni sluzbou podle jejich stranek.V reale vsak kamosovi rekli cenu 500 U$ a pouze letecky!!!Kolo je rozlozene a postou to nejde,protoze presahuje objemove limity.Takze kolo zustava zatim u kamose v Clevelandu a me se nechce davat tolik za dopravu.Proto prosim o radu,jak sem dostat to kolo popripade jestli s tim ma nekdo zkusenosti.Predem moc diky.

[ Zpět ]
Datum: 05.02.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (ravl (ravl@post.xx))
  • Re: Jak dopravit individualne kolo z USA do CR?

Tak jsem zjistil tohle: do dané oblasti (např. Venezuela, Kap Verdy) letí vždy s nějakou cestovkou, i když tam se třeba trhne. Za jeden komplet serf = včetně plachty, ráhna a stěžně platí 1000,- Kč za obě cesty.
    Těch 500 USD se mu zdá moc, doporučuje se obrátit na naše společnosti, které létají do USA a zjistit cenu u nich.

[ Zpět ]
    Datum: 13.02.2008
    Autor: Airline
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

On to také může být problém toho, že když tím ledadlem letíš, tak to platíš jako poplatek za rozměrné zavazadlo, jenže, pokud to chceš poslat zvlášť, tak cena může být vyšší, než když jsi koupil i letenku.

[ Zpět ]
      Autor: pro_pa
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ano, prostě se to bude chtít pozeptat.

[ Zpět ]
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Od vlků a slonů … hurá domů! + příloha

Lucie Kovaříková a Michal Jon
S Luckou a Michalem kolem zeměkoule - 4. část
Čtvrtý, závěrečný díl vyprávění o letos dokončené cestě kolem světa na kolech popisuje zážitky z přejezdu celé Severní Ameriky (Mexiko, USA…
333 Kč

Z cest po světě

Josef Kozák
Autor, známý čtenářům ze stránek časopisu Cykloturistika, seznamuje podrobně se svými expedicemi na východ a jihovýchod. Ta první vedla z…
289 Kč
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
včera
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

21.05.2012
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

Hledám: Na těžko na GrosGlockner
21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

293 cyklistů (38 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012