ladění pro FF+Objem přenesených dat

blbě vidím a tak často používám ctrl++ abych si zvětšil text. Z nějakého nepochopitelného důvodu se strána načítá znova. A často mi FF zamrzne úplně. :(
Za druhé jsou stránky, ačkoliv pouze textové, neuvěřitelně náročné na přenesená data (zejména se mi jedná o sekci diskuse), takže dial-up sucks. Nešlo by to vylepšit? Nebo alespoň při obnovení nenačítat celou stránku, ale jen změny a využít toho co je catche? Nebo mít tlačítko "obnovit" které načte jen nové příspěvky?
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; cs; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1
Nešlo by u sledování diskusí (po stranách nebývá moc informací) roztáhnout rám přes celou obrazovku (a případné reklamy vložit jako podélný proužek)? Když sleduji diskusi, stránka využívá slabých 25-30% plochy monitoru a musí se hodně rolovat, navíc při větší hloubce diskusního stromu se text plíží prostředkem jako had.

[ Zpět ]
Datum: 05.02.2007
Autor: Hrabosh
  • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

         

    Roztazeni bude uskutecneno v nove verzi (pry brzo :).

    Jinak stranky jsou silne nevalidni (chybejici atributy - alt treba, neuvozovkovani nenumerickych znaku, zapisy jako height=), pouzivaji stary styl zapisu (leftmargin v body, neuvedeny doctype). CSS jen omezene, vsechno pres tabulky. I chudak lynx mi hlasi chybu v kodu.

    Obavam se, ze optimalizace toho je na prepsani kodu celych stranek a to asi nemuzeme cekat jen tak...

    [ Zpět ]
    Datum: 05.02.2007
    Autor: wewerka
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

           

      Jsem si jen tak pro jistotu sjela validaci html na me strance :)))) I kdyz tam mam tabulkovy layout, tak je vsechno validni :)
      Ale casem planuju prepsani do xhtml v beztabulkovem layoutu. Bude to hrozny opruz :((

      [ Zpět ]
      Datum: 05.02.2007
      Autor: wewerka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

           

      Jeeeejdaaaa...to by bylo hrani. Delam si ted template do Joomly (chci si konecne udelat stranky, ale cele se mi je nechce delat...takze je povezu na Joomle). A ted maaarne hrabu z makovice ty zbytky PHP a CSS:-) Jde to hooodne tezce:-) A ze jsem to na VS docela mlatil:-) Jenze CSS se docela hejbla a clovek proste nestiha:-( No....Rigger prej proda kolo a bude pres leto cvakat validni nakolaky:-)

      [ Zpět ]
      Datum: 05.02.2007
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

             

        Ja hotovym aplikacim tohohle typu neverim. Kazdy tyden je v necem takovem dira. Me staci Vim :)

        [ Zpět ]
        Datum: 05.02.2007
        Autor: wewerka
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

               

          Hm, taky jsem se konecne prinutil obratit se na spravnou viru - Vim - ale jde to pommmaaaallluuuuu :-)

          [ Zpět ]
          Datum: 05.02.2007
          Autor: mgt
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                 

            Ciste nahodou. Nemas tuseni jak zapnout php syntaxi pro soubory bez pripony? Manualne ve VIMu to umim, ale v nastaveni mi to nejde a nejde :(

            Jinak jeste v praci pouzivame eclipse a to taky neni spatny. Jen mi vadi, ze mi trosku kazi moji syntaxi php (to mozna pujde nekde nastavit) a spoluprace se subversion je mizerna.

            [ Zpět ]
            Datum: 05.02.2007
            Autor: wewerka
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                   

              Ciste nahodou tuseni nemam, ja to neumim ani manualne ve spustenem Vimu, vzdyt rikam, ze zacinam :-)

              [ Zpět ]
              Datum: 05.02.2007
              Autor: mgt
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                   

              Vůbec nevím o čem mluvíte ;-)

              Tohle by nepomohlo ?

              "I’m Editing a C File with a Non-Standard Extension. How Do I Tell Vim About It?
              The Vim editor uses a file’s extension to determine the file type. For example, files that end in .c or .h are onsidered C files. But what if you are editing a C header file named settings.inc? Because this is a non-standard extension, Vim will not know what to do with it. So how do you tell Vim that this is a C file?
              The answer is to use the option 'filetype'.This tells Vim which type of syntax highlighting to use.With a C file, you use the following command: :set filetype=c
              Now Vim knows that this file is a C file and will highlight the text appropriately.
              If you want to make this setting automatically, look in the help files with this command: :help new-filetype

              [ Zpět ]
              Datum: 05.02.2007
              Autor: Jarda
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                   

              V techle vecech se vubec nevyznam. Nicmene lze se podivat do souboru na nejaky ten radek a nastavit syntax podle toho.

              Napriklad:

              autocmd BufRead * if getline(1) =~ "^#!/usr/bin/perl" | exe "syntax syntax/perl.vim" | endif

              -vsechno na jeden radek do vimrc

              nastavi syntax na perl

              No a to lze upravit, na prvni radek dat nejaky identifikacni PHP komentar atd.

              [ Zpět ]
              Datum: 05.02.2007
              Autor: Neregistrovaný uživatel (jf)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                     

                Tak diky tobe i jardovi :)) Zmixovala jsem to dohromady a funguje to :)

                autocmd BufRead * if getline(1) =~ "^<?php" | set filetype=php | endif

                [ Zpět ]
                Datum: 05.02.2007
                Autor: wewerka
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

               

          Joomla je zajimava prave v tom, ze vyvojari davaji velkou vahu na zabezpeceni. A na druhou stranu...na osobni stranku zas tak ohromne zabezpeceni nepotrebujes. Nebudu provozovat velkej portal jako je treba tenhle. Je to jen osobni stranka, kde budu schromazdovat informace o tom, co me bavi....Ne kazdej clovek je programator a vyvojar...ja bych u toho sedet nemohl, protoze me to az zas tolik nebavi....

          [ Zpět ]
          Datum: 05.02.2007
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                 

            Mam vsechno zalohovane (subversion i vypalene), ale i tak by me mrzelo, kdyby mi to nekdo hacknul. I kdyz je to jen osobni stranka, tak v ni mam nejaky kod a data spousty lidi (ip, statistiky, emaily). Treba web mi bezi v jailu, takze pri hacknuti se neohrozi server, ale jen ten "virtualni pocitac".
            Kdysi v zacatku programovani... jeste za davnych casu, kdy v lese chodili elfove a v php nebyl open_basedir, jsem vytvorila genialni kod s kterym se dalo naincludovat vsechno v /etc :) Ted si davam pozor na cesty a sql injection. A konkretne sql injection vidim porad v tehletech 'joomlach a spol' :( Proste webove veci si vytvarim radsi sama.

            [ Zpět ]
            Datum: 05.02.2007
            Autor: wewerka
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                   

              No joooo...jenze me sudicky programovani pod polstar nedaly:-))) Clovek nemuze umet (ale hlavne stihat) vse. A co si budem rikat. Uz dlouho mi v hlave lezi, jak se obcas "pochlubit" se svejma zazitkama, fotkama... Navic clovek ma v urcitem smeru i vice zkusenosti, jenz by chtel predat dal. Treba me strastne stve naivita Aupairek....snad vsechny si myslej, ze se tu na ne ceka a ze tu budou jak na dovolene. A pak zklamane prchaj domu. Takze treba i to bych chtel roztemnit, kdyz jim agentury nakecaj ptakoviny. Pak treba Skotsko me uchvatilo a rad bych neco o nem napsal... Proto Joomla. Neni to nej, ale staci to... Ale nez bych se zas naucil PHP, CSS a neco dak dohromady....to by byla doba.
              Samozrejme ze nejlepsi je zalohovat, zalohovat a zase zalohovat...na to spoleham.

              [ Zpět ]
              Datum: 05.02.2007
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

           

      to je sice pravda, nicméně v současnosti čekám týden na načtení stránky a pak musím strčit hlavu asi 15 cm od monitoru, nebo si to zvětšit a doufat, že nezamrzne :( Ono by možná stačilo umožnit pro přihlášené uživatelské nastavení velikosti písma....

      [ Zpět ]
      Datum: 05.02.2007
      Autor: Hrabosh
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

             

        A co si nastavit vlastni font a zakazat strance pouzivani svych fontu? Nebo si porid nealternativni browser, me to v IE nepada :)

        [ Zpět ]
        Datum: 05.02.2007
        Autor: wewerka
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

               

          Já jsem teď zkusil ve FF vypnout styl a udělat Ctrl++ a nepadá mi to.

          [ Zpět ]
          Datum: 05.02.2007
          Autor: petrp
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

               

          To mě už napadlo, ale mám pocit že mi nevím o prohlížeči, který by to umožnil pro jednu kontrétní stránku. Buď vše nebo nic. IE... No nevím jak to říci slušně... Já jsem řekl NE. Win mám v domě jen kvůli tomu, že nemám čas nastudovat dokumentaci k nějaké slušné distribuci Linuxu a některé programy nemají doposud plnou náhradu. Hodlám omezovat Copyright na mém PC na nejmenší možnou míru. Vegetarián do McD taky ani nepáchne...

          [ Zpět ]
          Datum: 05.02.2007
          Autor: Hrabosh
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                 

            Máš pravdu, oravdu je problém s tím, že nastavení je příliš globální. Navíc zakázáním obrázků nejsou vidět úrovně ve stromu příspěvků.

            [ Zpět ]
            Datum: 05.02.2007
            Autor: petrp
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                 

            Zkus si tedy do FF nainstalovat plugin IE Tab. Ten umí jednotlivé prohlížené stránky přepnout na zobrazovací jádro IE (a zpět) a dá se v něm nastavit i které stránky to udělají automaticky.
            https://addons.mozilla.org/firefox/1419/

            [ Zpět ]
            Datum: 05.02.2007
            Autor: Jarda
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                   

              tak jsem to zkusil. Jednak mi pochopitelně přestal fungovat AdBlock, takže se stahují ty fujtajxlověblíkavé banery (a zvětšují objem přenesených dat) a taky se nedá měnit velikost zobrazení, zůstává to na 100%, takže to sice nezamrzne, ale já to nevidím :)

              [ Zpět ]
              Datum: 06.02.2007
              Autor: Hrabosh
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                 

            Neni nahodou ve FF nejaky nastaveni minimalni velikosti fontu? Me se zda ze jsem kdysi davno neco takovyho resil taky...

            [ Zpět ]
            Datum: 06.02.2007
            Autor: Stana
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

               

          Řekl bych, že chybka bude jinde a tipuju to na XP. Mám stejnou verzu FF a koncem minulého roku jsem měl taky problémy. Po přeinstalaci systému jde všecko perfektně. Můj názor je, že FF je v tom nevinně, protože OS od Microsoftu, počínaje W95 po XP jsou samozničující zmetky. Moje XP si rok po instalaci (přestože se o ně starám, jinak by to bylo mnohem dřív) nedokázaly po restartu ani pamatovat své vlastní nastavení.

          [ Zpět ]
          Datum: 08.02.2007
          Autor: Bin-Laďin
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                 

            Mela jsem s XP podobny problem, ale pomohl upgrade driveru sata disku. Meli tam totiz chybu a sata disk si neulozil pred rebootem cache. Nasledkem toho jsem pak pri kazdem rebootu prisla o profil... Ale to je uz hodne let zpet :)

            [ Zpět ]
            Datum: 08.02.2007
            Autor: wewerka
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                   

              Nemám SATA, jenom IDE a nemá na to vliv ani síťová karta, která dělává různé neplechy, že by člověk ani cečekal. Windowse jsou jednoduše řešeno o to dokonalejší špionážní, oč horší jsou operační systém. Do registrů podle mě nepatří nic, co nesouvisí přímo a výhradně s OS. Tam podle mě začínají všechny problémy OS, založeného (obrazně) na tom, že ředitel přiděluje práci nejposlednější uklízečce, místo co by „jenom” dirigoval své náměstky.

              Být ovladače a programy pro OS/2, nikdy bych ten microsoftí humus v počítači neměl.

              [ Zpět ]
              Datum: 09.02.2007
              Autor: Bin-Laďin
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                     

                Nejenom registry. Především pevná provázanost jádra OS s aplikacemi, tedy i běh OS s během procesů. Stačilo by, aby Microsoft trošku okoukal od stavby Linuxu a zeštíhlil používání registrů a bylo by to mnohem lepší.
                Visty už jsou takto víc postavené, bohužel díky různým ochranám (např. HD/BR alias premium content) to zase ubere jinde, takže to sice bude možná o něco stabilnější, ale výrazně náročnější a dost možná i méně kompatibilní.
                No, holt si prostě nevybereš. Asi jedinou rozumnou variantou je postavit si komp na Linuxu z komponentů, pro které ovladače existují, a poté případně používat WIN emulátor pro aplikace, které pod tučňákem nejsou. Já takhle svého času měl doma jen Linux, a dokonce jsem na něm pařil i HL a to s lepšími výsledky, než původně v XP. Ale to jde bohužel jen pod OpenGL, DX9/10 se asi pod tučňákem v emulátoru nedočkáme.

                [ Zpět ]
                Datum: 09.02.2007
                Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                       

                  Ano, proto jsem taky k e konci napsal něco o řiditeli a uklízečce.

                  Hry mě nezajímají, ale už se pracuje na přípravách k naučení se linuxu (Suse 10.2).

                  [ Zpět ]
                  Datum: 11.02.2007
                  Autor: Bin-Laďin
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

         

    Pro monitory o velkem rozliseni je stranka necitelna. Uprava na vetsi font nefunguje moc dobre, rozpadnou se menu a tak. Ten design pres tabulku se spoustou rozmeru v px neni idealni. Take se stava (FF) ze obcas jsou prispevky vedle sebe.

    Mozna by pomohlo i stranku trochu zjednodusit. A misto radku tabulky generovat DIV, jednu za druhou, to by se snad dalo zaridit jednoduse. Hlavne aby se ten prostredni pruh prizpusoboval prohlizeci.

    [ Zpět ]
    Datum: 05.02.2007
    Autor: Neregistrovaný uživatel (jf)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

         

    Az tohle Rigger uvidi....ten bude breeeeeceeeet:-)

    [ Zpět ]
    Datum: 05.02.2007
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

           

      Neboooj! :-D
      Omlouwám se, že tuhle diskuzi trošku přibrzdim. Nowá werze NaKole.cz, která se objewí co newidět, je již w DIVech. (skoro celá). Ano, bylo to peklo, ale je to! >:o.
      Změnu welikosti fontů we FireFoxu jsem práwě lehce odzkoušel. Bez problémů.
      Tak prosím ještě chwilku wydržte, než to doladim aspoň na betawerzi, paqám to dám ještě na pár dní na odzkoušení, a spustíme to.

      [ Zpět ]
      Datum: 06.02.2007
      Autor: Rigger
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

             

        Uz se tesime.
        Tabulky jsou dnes zastarale - ba primo zakazane, je to neco jako sedmikolecko, rohy na fullovi nebo svicka misto blikacky.

        [ Zpět ]
        Datum: 06.02.2007
        Autor: Neregistrovaný uživatel (jf)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

               

          Nebo Biopace

          [ Zpět ]
          Datum: 06.02.2007
          Autor: mgt
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

             

        šikovnej kluk. změnu fontů ve FF my s chabým zrakem oceníme.

        [ Zpět ]
        Datum: 06.02.2007
        Autor: petrp
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

             

        samé dvojité w ... že by narážka na zviřátko, které nedávno začalo v USA napadat v parcích lidi ??? :o)))
        jinak well done, už se těším, i s mým připojením a výkonem (nejen na plovoucí řádce ;o)) s tím občas zápasím, takže jakákoliv optimalizace je vítána

        [ Zpět ]
        Datum: 07.02.2007
        Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

               

          plovouci řádce?

          [ Zpět ]
          Datum: 08.02.2007
          Autor: wewerka
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                 

            programátorka a nezná architekturu cpu ? ;o)))

            [ Zpět ]
            Datum: 08.02.2007
            Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                   

              Prave, ze floating row mi nic nerika... :)

              [ Zpět ]
              Datum: 08.02.2007
              Autor: wewerka
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                     

                jasně, sorry, moje chyba (to jsou ty překlady :o)) ... čárce samo ...

                [ Zpět ]
                Datum: 08.02.2007
                Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                       

                  aneb plovoucí řádová čárka ... aneb ztraceno/přehozeno/spleteno v překladu :o)))

                  [ Zpět ]
                  Datum: 08.02.2007
                  Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                         

                    Kolik jsi toho dneska vypil ? ;-)))

                    [ Zpět ]
                    Datum: 08.02.2007
                    Autor: Jarda
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                           

                      nic, před chvíli jsem zase dorazil z uher a teprve po přečtení tvého příspěvku jsem si uvědomil, že tu celou dobu sedím na sucho ;o)) .. takže teď už asi 0,1 L pivka :o)

                      [ Zpět ]
                      Datum: 08.02.2007
                      Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                             

                        A sakra ;-) Tak vítej doma ;-)
                        Ale já za to nemůžu že jsi teď chytil slinu, na mně se nevymlouvej ;-)))

                        [ Zpět ]
                        Datum: 08.02.2007
                        Autor: Jarda
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • 2 Jarda

                             

                        Neboj, nebudu, jdu si otevřít druhou třetinku a zapínám BF2 :o))) ... zase někdy čaf :o)

                        [ Zpět ]
                        Datum: 08.02.2007
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                             

                        O.K. ;-) Já už to mám dnes za sebou... Myslím tím teda to pivo ;-))) Asi před hodinou a půl jsem dorazil domů...

                        Tak je pořádně vykosti a zase někdy tady, Čau

                        [ Zpět ]
                        Datum: 08.02.2007
                        Autor: Jarda
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                       

                  1:0 :))) Ted muzu jit s klidem spat :) BTW mam u sebe novou verzi fotografii. Obsah stejny, ale jinak roztrizeno. Pravdepodobne jsem to updatla par minut pote cos koukal na fotky ze soboty :)

                  [ Zpět ]
                  Datum: 08.02.2007
                  Autor: wewerka
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                         

                    safra, na kole mi ujedeš a ještě mě sundáš profesně (i když to byl jen překlep :o)), ještě že takhle na dálku nejsem takový ješita, tak se neurazím ;o))))

                    [ Zpět ]
                    Datum: 08.02.2007
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: ladění pro FF+Objem přenesených dat

                       

                  Uffff, už jsem se lekl, že mi nějakou podivnou shodou náhod uniklo něco podstatného ;-)))

                  [ Zpět ]
                  Datum: 08.02.2007
                  Autor: Jarda
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Najdu cyklistku - Náchodsko

29.11.2016
Ahoj, hledám cyklistku pro výlety na kole ale i ženu pro život. Já muž 36 let/186 cm/68 kg, nekuřák, se zájmy -…

Hledám: Skupina na silniční kolo Teplice

28.11.2016
Hledám skupinu silničářů z Teplice a okolí s kterými bych mohl jezdit. Já začátečník amatér. NAJDU?

Hledám: Parťáka nebo parťačku

28.11.2016
Hledám parťáka nebo parťačku na silniční kolo Teplice a okolí. Už mě nebaví jezdit pořád sám. NAJDU?
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

70 cyklistů (3 přihlášení)

U mě dobrý aneb ideální místo pro cykloturistiku

Rád bych se s Vámi podělil o některá místa, cíle, krásy či tajemství tří oblastí. A to Holešovska,…
Marťas004 | 12.11.2016

Česká Sibiř, Táborsko a Třeboňsko aneb dovolená třech chlapů

Po týdenní červnové dovolené v Krnovském výběžku - Osoblažsku, Fogin vybral jako další místo pro…
ondrapisklak | 09.11.2016

Bradlo – mohyla M. R. Štefánika

Viděl jsem již hromadu různých památníků. Na Slovensku jsem navštívil při různých zájezdech památník na Dukle…
jarpal | 05.11.2016