reklama

Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

Stráž nad Nežárkou 9/06
7. - 10. září 2006


Tento sraz připravují:

Táňa a Airline
Milí přátelé.

Táňa + Airline si vás dovolují pozvat na další setkání milovníků cyklistiky, které se uskuteční ve dnech 7. – 10. září 2006 ve Stráži nad Nežárkou v jižních Čechách. Během této velmi krátké doby nahlédneme do půvabů jednoho z nejkrásnějších míst naší země – Třeboňska a České Kanady. Cílem setkání není ujetí obrovského počtu kilometrů ani nastoupání rekordních výškových metrů – hlavní je setkání lidí, kteří propadli kolům a život bez nich si už neumí představit. Prostě setkání se starými přáteli, poznání nových, popovídání – a samozřejmě i společné vyjížďky, a to v pohodovém rekreačním tempu, s četnými zastávkami jak kochacími, tak občerstvovacími.

(Něco o Stráži nad Nežárkou najdete na www.straznadnezarkou.cz).

Místo pobytu - ubytování:

Zhruba na poloviční vzdálenosti mezi městy Jindřichův Hradec a Třeboň (na silnici č. E 551 = 34) leží městečko Stráž nad Nežárkou. Nedaleko Stráže – necelé 3km západně, uprostřed lesů, na břehu Nové řeky - se nachází dětský tábor – kemp Nový Řadov = místo našeho pobytu. V době prázdnin jsou zde děti, mimo prázdniny se nabízí ubytování i pro ostatní zájemce.

(Podrobnosti o kempu najdete na www.novyradov.cz).

Podrobný popis přístupové cesty k táboru Nový Řadov:

- pro ty, co pojedou od Jindřichova Hradce: projedete Stráží, pokračujete po hlavní silnici směrem na Třeboň, po cca necelých 3km (měřeno ze strážského náměstí) přejedete most přes Novou řeku a hned za ním po asfaltové cestě doprava k táboru Nový Řadov (když byste dojeli až do obce Mláka, tak jste odbočku minuli a musíte se vrátit),

- pro ty, co pojedou od Třeboně: projedete obcí Mláka, po cca necelých 2km odbočka doleva k táboru Nový Řadov. Těsně za odbočkou je most přes Novou řeku (když byste dojeli až do Stráže, tak jste odbočku minuli a musíte se vrátit).

Ta odbočka z hlavní silnice k táboru je dost nenápadná, na tábor upozorňuje pouze malá tabulka, není to klasický silniční ukazatel. Pro jistotu tam ve čtvrtek 7. 6. po poledni vyvěsíme bílý prapor (asi kus prostěradla).

Ceník ubytování v kempu Nový Řadov:

Hlavní ubytovací kapacitu představují:
- chatky (4 lůžka - palandy) – 80,-/lůžko/noc
- sruby (4 – 6 lůžek, palandy) – 100,-/lůžko/noc
- pokoje ve hlavní budově (2 – 5 lůžek) – 130,-/lůžko/noc

Krom toho se zde nacházejí 3 sólo chaty = apartmány
(Nežárka = 4 osoby, cena 340,-/chatu/noc,
Lesanka = 3 osoby, sprcha, WC, lednice, cena 460,-/chatu/noc,
Hraběnka = 7 osob, kuchyňský kout, cena 580,-/chatu/noc).

Za neobsazená lůžka se neplatí!

Za auto se zde neplatí, ale za kolo ano – 10,-/noc (uzamčená ve skladu).

Sprchy + WC jsou v hlavní budově v přízemí, pokoje ve hlavní budově mají sociální zařízení na patře.

Jinak ceny opět najdete na www.novyradov.cz.

Luxusnější varianta ubytování (včetně ceníků):

Protože je možné, že někdo bude chtít být ubytován o něco luxusněji (a za víc peněz), uvádíme zde kontakty na dva penziony v blízkosti (tak do 2 km). Oba se nacházejí na břehu Nežárky při výjezdu ze Stráže směrem na Třeboň. Na tomhle konci Stráže je benzinová pumpa – k ní zajedete a tam se zeptáte (odbočka k nim je těsně za pumpou). Penzióny jsou od sebe vzdáleny cca 50m.

- Fähnrichův mlýn – celkem nabízí 20 pokojů (2, 3, 4 lůžkové), cena 250,-/osobu/lůžko + 8,- poplatek, neobsazené lůžko 150,-/noc. Něco bližších informací na www.freizeitland.cz, přihlašujte se na mobil 602 170 219 (je tam ještě pevná linka 384 389 241, ale mobil má přednost). Vedoucí pí. Vlčková. V přízemí je malé stravovací zařízení – restaurace, takže je zde možnost se najíst.

- Apartmány VALA – www.volny.cz/apartmany-vala, mobil 603 368 965, p. Vala. Cena 250,-/lůžko/noc + 10,- poplatek. Zde se nevaří, ale je možnost dojít cca 70m do Fähnrichova mlýna. Bohužel se nám nepodařilo zjistit, zda se platí za neobsazené lůžko, zastupující recepční to nevěděla.

Objednávání ubytování:

Ubytování si každý zajišťuje INDIVIDUÁLNĚ, žádná hromadná objednávka nebude:

Nový Řadov (základní ubytovací kapacita) – nejlépe písemně na [email protected], popř. telefonicky na mobil 602 379 842, hlavní vedoucí p. Vaněček. Tyto kontakty na přihlašování platí do 20. června 2006 včetně, pak má p. Vaněček pracovní povinnosti a vypne počítač i mobila. Takže od 21. června se pak přihlašujte přímo správci tábora (p. Chren) na mobil 776 221 635. Vždy nahlaste, o jakou chatku máte zájem + počet osob, uveďte, že jedete na cyklistický sraz.


POZOR!
Protože hlavní vedoucí p. Vaněček chtěl, aby naprostá většina přihlášek šla přes něj osobně, objednávejte ubytování pokud možno do toho 20. 6. 2006. Děkujeme.

- případní zájemci o luxusnější ubytování se přihlašují telefonicky na čísla, uvedená výše u jednotlivých penzionů. Samozřejmě si můžete zvolit ubytování i úplně jinde – ve všech případech je pouze nutné, abyste se dostavili do Nového Řadova vždy v 09:30 hodin ráno – pak vyjíždíme.

- současně se, prosíme, duplicitně přihlašte do Diskuse na www.cyklobanda.com (buď pod svým jménem nebo samozřejmě stačí přezdívkou + laskavě uveďte, odkud jste. Toto duplicitní přihlášení slouží pouze pro náš přehled, abychom orientačně věděli, kolik nás bude. Jedete-li s dětmi, uveďte, prosíme, jejich věk).


POZOR!
Protože začátkem září je turistická sezóna v plném běhu, tak je nutné, abyste si UBYTOVÁNÍ ZAMLOUVALI UŽ NYNÍ (= CO NEJDŘÍVE) – jinak by se mohlo snadno přihodit, že na poslední chvíli bude všechno obsazené. Ve všech výše uvedených ubytovacích kapacitách mi bylo potvrzeno, že už nyní se zamlouvají termíny na září – tak prosíme co nejrychleji. Děkujeme.

Nový Řadov – stanování:

Tábor není na stany zařízen, je zde dostatečná kapacita v chatkách. Pro stany není ani ceník.

Stravování:

Zde máme jednu "vadu" na kráse – jedná se o dětský tábor, takže na chatkách (s výjimkou té jedné výše uvedené) nejsou kuchyňské kouty a na naprosté většině ani zásuvky 220 V. Zásuvky jsou ale ve společné jídelně a tam si vodu uvařit smíme. Takže prosíme - buď si vezměte vařič ne elektrický, nebo rychlovarnou konvici a ta se vždycky donese na jídelnu k zásuvkám. Současně se obracíme na některé automobilisty, aby laskavě vzali rychlovarnou konvici – aby si vodu mohli uvařit i ti, co přijedou po ose nebo vlakem (jednu bereme my, ale to asi nebude dostačovat). Děkujeme.

Vedoucí tábora nám slíbil, že základní nádobí (hrnky na kafe, lžičky…) si můžeme půjčit z kuchyně.

Na druhou stranu – je zde klasická táborová kuchyně + jídelna, takže nám byla nabídnuta možnost objednání jídla:
- polopenze 100,-/den
- plná penze 160,-/den.

Plná penze pro nás nemá význam, v poledne budeme někde mimo, ale místo teplého oběda je možno objednat balíček na cestu.

Zájemci o polopenzi – plnou penzi to laskavě napíší do přihlašovací mejlové adresy (nebo telefonů) včetně toho, jakým jídlem chcete začít. Snídaně se běžně vydává v 08,00 hodin, večeře v 18,00 hodin, ale na místě je možno dohodnout posun (třeba snídaně pro všechny zájemce v 08,45 a večeře v 19,00 – dle zájmu a dohody).


Ve hlavní budově v kempu je malý bar (nedivme se, že malý – přece jenom to je dětský tábor) – čepuje se desítka Zlatý Bažant + točená limonáda.


Na náměstí ve Stráži je několik restaurací (slušných), ale je to kousek pěšky (nebo kolmo).

Nákupní možnosti:

Nejbližší dvě samoobsluhy s potravinami jsou ve Stráži (otevřeno pátek 7 – 17 resp. 6 – 17, sobota 7 – 11 obě). Jinak je možné se dohodnout a po vyjížďce vyslat auto do Třeboně, kde jsou markety typu Lidl a Plus.

Doprava na místo:

- po ose (což se týká víceméně místních z okolí),

- osobním autem (silnice č. E 551 = 34 Jindřichův Hradec – Stráž nad Nežárkou - Třeboň)

- vlakem: nejbližší nádraží je v Jindřichově Hradci (trať č. 225 Veselí nad Lužnicí – Jindřichův Hradec – Jihlava). Z jindřichohradeckého nádraží projedete vpodstatě napříč městem (směrem k hradu, to se doptáte) a dále doporučujeme jet po vedlejší silničce na Políkno – Plavsko – Stráž nad Nežárkou (je to příjemná cesta) – a pak kousek po hlavní směr Třeboň. Z druhé strany je vlaková zastávka v Třeboni (trať č. 226 Veselí nad Lužnicí – České Velenice). V Třeboni jsou vlastně zastávky dvě – hlavní stanice + Třeboň - lázně, možno vystoupit na obou, jen se musíte zeptat, zda vlak v té "Lázně" zastavuje – to je skutečně malé nádražíčko. Z třeboňského nádraží se vymotáte na kraj města směrem na Jindřichův Hradec a pojedete ten kousek po hlavní silnici Třeboň – Stráž nad Nežárkou – Jindřichův Hradec (č. E 551 = 34), první cca 2km jsou trochu nepříjemné – úzká krajnice, u odbočky na Novou Hlínu se ale krajnice hodně rozšíří, takže až po odbočku na Nový Řadov se dá jet bezpečně po ní.

- speciálně vlakem pro Radka, který by nejradši vystoupil někde 100km vedle a odtud přijel po ose: nádraží České Budějovice, kam jedou rychlíky z Moravy,

- (dopravu busem zřejmě s ohledem na problematickou přepravu kola asi nikdo nezvolí).


POZOR!
V současné době se buduje nový silniční obchvat Stráže. Bohužel se nám nepodařilo zjistit, zda v době konání našeho setkání již bude uveden do provozu. Nicméně – poloha tábora Nový Řadov i Stráže zůstávají beze změny, takže tam každý určitě trefí, i když by někde byl kousek nové silnice.

Program:

Pro oba dva "hlavní" dny (pátek, sobota) budou připraveny trasy společných vyjížděk, a to v delší (cca 100 km plus mínus) i kratší = kochací (cca 50 – 60 km) variantě. Počtu kilometrů se nemusíte nijak obávat, budeme se pohybovat v rovinaté třeboňské pánvi, kde se kilometry najíždějí podstatně jinak než v kopcovitém terénu. Českou Kanadu opravdu jen "lízneme", tam nějaký ten kopeček už bude, ale zase cesta bude kilometrově kratší (s Českou Kanadou zatím počítáme pro delší trasu, kratší trasa se i v sobotu bude pohybovat v rovinaté oblasti, i když samozřejmě možno i v případě zájmu kochačů dát tu Českou Kanadu – dohodneme se na místě dle konkrétního zájmu a únavy po páteční cestě). Jinak samozřejmě bude operativně možné jednotlivé trasy zkrátit – prodloužit, opět podle zájmu.

Takže konkrétně po jednotlivých dnech:

- čtvrtek 7. 9. 2006 – příjezd, zřejmě většinou po skončení pracovní doby v odpoledních nebo večerních hodinách, ubytování

- pátek 8. 9. 2006 – společná celodenní vyjížďka (kochači navštíví nejkrásnější místa Třeboňska, dálkaři v podstatě totéž plus kousek navíc, v obou případech vysloveně rovinatý terén)

- sobota 9. 9. 2006 – společná celodenní vyjížďka (kochači zřejmě zůstanou v rovinaté oblasti, dálkaři projedou okrajem České Kanady = trocha kopečků, když nebudou moci, tak i oni zůstanou v rovinách - dohodneme se), večer táborový oheň (skoky přes něj se zakazují!)

- neděle 10. 10 2006 – v dopoledních hodinách dle zájmu společná či individuální kratší vyjížďka nebo návštěva historické památky (možno i spojit prohlídku památky s kratší vyjížďkou), odjezd


Sraz na společnou vyjížďku je vždy v 09:30 hodin u hlavní budovy tábora Nový Řadov.


Je samozřejmé, že zájemci mohou přijet i později (pátek, sobota), jen musí počítat s tím, že během dne budeme mimo kemp a vrátíme se až navečer.


Bohužel - není v našich silách připravit vysloveně dětskou trasu – pro dětičky ve věku cca 8 – 10 – 12 roků, v doprovodu rodičů. Je nám jasné, že těch 50 "kochacích" kilometrů neujedou, ale my skutečně organizačně zvládneme jen tu základní dlouhou a kratší trasu. Nicméně i účastníci tohoto věku budou vítáni – vezměte mapu, poradíme vám vhodné kratké trasy (řekněme do těch 20km) a vyjedete individuálně.

Kola:

Připravené trasy budou vhodné pro krossová (treková) i horská kola, včetně tandemů, i lehokola, pojede se po asfaltu a po zpevněných polních a lesních cestách, po hrázích rybníků, podél řek, pod mohutnými jihočeskými duby, modrou oblohou a bílými oblaky...

Žádné "terény" neočekávejte.

Mapy:

- KČT, 1:50 000, turistická mapa:
75 – Třeboňsko a horní Lužnice,
78 – Česká Kanada a Slavonicko

- Shocart, 1:75 000, cykloturistická mapa:
161 – Třeboňsko (někde ji lze ještě koupit pod starším číslováním 23 – Třeboňsko),
163 – Jindřichohradecko, Česká Kanada (starší číslování 24 – Jindřichohradecko)

- Shocart active, 1:50 000, turistická mapa:
41 – Třeboňsko, horní Lužnice,
45 – Jindřichohradecko, Česká Kanada

- Shocart 1: 55 000, cykloturistická mapa:
4 – Třeboňsko,
5 – Jindřichohradecko, Česká Kanada

- Jihočeské cyklotrasy III (Česká Kanada – Třeboňsko – Novohradsko), 1: 75 000

- a nesmíme zapomenout ani na novou shocartovou edici 1: 60 000 – to, že teď vyšla tahle mapa, zjistil doslova na poslední chvíli vette, takže ji sem můžeme rovněž uvést: Shocart, velká cykloturistická mapa, 1: 60 000,
161 – Třeboňsko.

Případné zrušení akce:

Nikdo si to nepřejeme, ale přesto by k tomu mohlo dojít – v případě nějaké živelné pohromy. Velké dlouhotrvající deště zde velmi rychle vyvolají povodně a ty jsou v této oblasti zničující. Takže věřme, že se nic nestane.


No a to by bylo asi tak všechno. Doporučujeme nezapomenout na plavky (blízko Nového Řadova je skvělá pískovna) a repelent proti komárům !!! (kolem Lužnice je i pouhá výměna píchlé duše díky komárům často krvavým hororem).


Jakékoliv případné dotazy směřujte laskavě do Diskusí na www.cyklobanda.com nebo do upoutávky na www.NaKole.cz - budeme se je snažit zodpovědět co nejrychleji.


Kromě toho zde uvádíme mobila na Airlina: 721 781 857 - to kdyby bylo opravdu nejhůř.


Tak ať nám vyjde počasí a v září AHOJ ve Stráži nad Nežárkou!


Táňa + Airline

Datum: 26.06.2006
Autor: Kominík
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Tak jsem to sprostě zkopíroval z Cyklobandy. Kromě obrázků je to všechno.

    [ Zpět ]
    Datum: 26.06.2006
    Autor: Kominík
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      A je to. Není co řešit.
      Ty seš prostě muž činu:-))

      [ Zpět ]
      Datum: 28.06.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Kominíku ty jsi ale rychlík :o)))

    Takže beru to tak, že sem se prostě ohlásí, kdo chce do Stráže jet - je to tak správně?!?

    Já jsem jedna a už se těšímna koláče a spoustu jiných dobrot. A strááááááááášně mě zajímá to dobytí Landštejna s kopce :o)))

    [ Zpět ]
    Datum: 26.06.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Ohlásit se sem samozřejmě může kdokoliv, ale ubytování si každý zařizuje OSOBNĚ.

      [ Zpět ]
      Datum: 26.06.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Kominík*)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    TAK, A JE TO, KOMINÍK TY PŘESUNY NA CYKLOBANDU VYŘEŠIL RYCHLE A ELEGANTNĚ, NEŽÁRKA SE PROSTĚ BUDE ŘEŠIT TAM, KDE SE ŘEŠIT MÁ. DÍKY KOMINÍKU.

    [ Zpět ]
    Datum: 26.06.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Švestka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    No, já jsem se ještě teď schválně koukla na stránky cyklobandy a zjistila jsem, že pojem "cykobanda" je na rozdíl od loňska vysvětlován již trošku jinak:

    CO NEBO KDO JE VLASTNĚ CYKLOBANDA?
    Jsme parta kolařů, kteří se poznali v debatách serveru NaKole.cz. Tam také dne 29.4.2005 Airline navrhnul osobní setkání. Po nezbytných dohodách prostřednictvím bývalého Andyho kolařského webíčku jsme se sešli v Jedovnicích na Blanensku. Tam jsme se poznali osobně a natolik si padli vzájemně do noty, že jsme se dohodli na dalších srazech. Brzy po Jedovnicích jsme založili společenství s názvem Cyklobanda. Následně dne 13.2.2006 Andy konvertoval svůj webíček do současné podoby webu Cyklobandy.
    A protože víme, že nadšenců jako jsme my, jsou kolem nás spousty a protože nejsme žádní sobci, rozhodli jsme se být otevření a zvát na své srazy všechny, kteří mají chuť na společnou cyklistickou akci. To se projevilo už na dalším srazu ve Šternberku.

    Myslím, že tohle vše vysvětluje a pro mě osobně to hodně vyčistilo vzduch a s radostí se jako host zúčastním srazu ve Stráži nebo kdekoli jinde :o)))

    [ Zpět ]
    Datum: 26.06.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      P.S.
      Akorát bych vítala, kdyby vždy (pokud budou hosté na sraz zváni) bylo avízo i tady na nakole s tím, že se můžeme přihlašovat zde a nemusíme chodit jinam... :o)))

      [ Zpět ]
      Datum: 26.06.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Přečti si Radko pozorně to, co jsi okopírovala ... rozhodli jsme se být otevření a zvát na SVÉ SRAZY ......tedy to co stále říkám, Šternberk nebyl náš společný sraz, jsme opět jen hosty vyčleněné skupiny nakoláků.
      I já se ráda Nežárky zúčastním, pokud mi to vůbec z osobních důvodů vyjde a to jenom proto, abych viděla vás všechny, je mi šumafuk, kdo to pořádá. Ale při prvním náznaku třídění na cyklobandu a ostatní odjedu a tím pro mě veškeré akce cyklobandy definitivně končí.

      [ Zpět ]
      Datum: 26.06.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Švestka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        No právě, že jsem si to pozorně přečetla a jasně z toho vyplývá, že Cyklobanda už není velká cyklistická rodina všech co jezdí na kole (jak to bylo prezentováno z počátku), ale je to uzavřená společnost, nicméně na své srazy hodlá zvát i další cyklisty - pokud to tak opravdu je, pak by bylo logické, aby byla kompletní pozvánka i na jiných serverech či diskuzích a na přihlášení uvedený jeden mejl. No, teď už je to jak to je, možná že příště už to budou mít zajištěno jinak...

        A co se týká mě - plně souhlasím s tebou a s tím, co jsi napsala vedle. A vítám akce, kde je podstatné to, že rádi jezdíme na kole a je úplně jedno, odkud se kdo vzal. V tomhle, myslím, máme jasno obě stejně :o)))

        A pokud by snad ve Stráži vzniknul jakýkoli problém ve smyslu Cyklobanda - neCyklobanda, pak mě osobně je to šumafuk. Nechť se separují jak chtějí, já si tam prostě chci zajezdit v nádherné přírodě a pobavit se s lidmi, které spojuje stejný zájem. Howg :o)))

        [ Zpět ]
        Datum: 26.06.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Ale no taaaak...devcataaa:-) Jedem tam kvuli lidem a ne kvuli spolcovani. Je mi jedno, jestli tam bude X klubu. Jsme jak deti...."ja budu v parte s Pepikem a ty si bud s kym chces". Ale taky me to stve. Vzdy jsem myslel, ze jsem Nakolak. Tyhle stranky jsou fajn a jsem rad, ze jsem je nasel. Vzdy jsem si pripadal, ze jsem jeden z Nakolaku a ze jezdim na sraz Nakolaku.
          No a kdyz to tak vezmem...Nebyt Nakolaku...nebyla by ani Cyklobanda:-)
          Pri nejhorsim priste udelame nejakou akci a pozvem Cyklobandu...no:-)

          [ Zpět ]
          Datum: 26.06.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (neprihlasenej Michal)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            No dyť jo... :o)))

            [ Zpět ]
            Datum: 26.06.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Michale, jsi príma kluk, ale tady mám pocit, že si protiřečíš. Na jedné straně pojedeš na Stráž kvůli lidem a je ti jedno, jestli tam bude x klubů, na straně druhé tě to štve, jsi "nakolák" a kdyby nebylo "nakoláků" nebyla by CB...
            No a jestli nás kdokoliv pozve na jakoukoliv svoji akci, nám to udělá radost a v žádném případě nám nebude dělat problém být tam na návštěvě - sděl mi jediný objektivně rozumný důvod, proč by nám to mělo vadit?

            [ Zpět ]
            Datum: 05.07.2006
            Autor: Andy
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Je mi z toho dost smutno až tesklivo.Pořád nechápu,čím se Cyklobanda separovala.To by mi mohl někdo už konečně vysvětlit. Teda jestli je to kvůli společnému fotu,tak jste fakt jak malý děti.Nebo čím jiným se separovala? Nic jiného mě totiž nenapadá.
          A stejně,vždyť je to tak nepodstatný a zbytečný .
          Jdu si přeladit na Mirka,tam si aspoň zvednu náladu.

          [ Zpět ]
          Datum: 26.06.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (Táňa)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Táňo, mám pocit, že tomu začínám rozumět. Jim vadí, že jsme se poznali tady a nějakou dobu potom jsme si založili vlastní společenství, svůj web a že pořádáme vlastní akce, které se nám ještě ke všemu daří. Mně osobně to připadá malichrené, jak ale vidíš, jsou lidi, kterým to tady asi všechno patří včetně zdejších uživatelů...

            [ Zpět ]
            Datum: 05.07.2006
            Autor: Andy
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Už to neřešte

               

          Bylo dobře, že se organizace a předávání informací přeneslo sem. Tuhle partu NAkoláků jsem poznal tady a první informaci o srazu dostal také zde. Je jasné, že jako některé aktivity přicházejí od jedinců, může se stát, že totéž přijde od skupiny. Ale to přeci ješte neznačí nějakou separaci, spíš naopak. A tak si myslím, že jde už jen o to, aby se podstatné věci, které mají být skutečně nakoláckou - tedy společnou - akcí řešily TADY. Což už od teďka je dík Kominíkovi.
          Takže se rád uvidím se všemi, kdo chtějí poklábosit a projet se, ať jsou odkudkoli. Jen se nesmí nikdo divit, že nabízené triko "cykobanda" si nekoupím. Nemám sebemenší důvod na sebe něco takového navléct a dost dobře nechápu, proč ho cykobanda nabízí veřejnosti. Něco jiného by bylo triko NAkole, to bych si spíš dal říct.

          [ Zpět ]
          Datum: 26.06.2006
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Už to neřešte

                 

            Budem dva... :o)))

            [ Zpět ]
            Datum: 26.06.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Už to neřešte

                   

              Radko, dva na CO? Na jedno triko? :-) Tak s tím budu počítat a pořídím si XXL, ju.

              [ Zpět ]
              Datum: 27.06.2006
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Už to neřešte

                 

            Triko si klidně nekup, každý má právo si svobodně rozhodnout, co si koupí a co ne. MY tohle právo plně respektujeme.
            Co se týče příprav Stráže: Když mi Airline poslal informace, přál si, aby s ohledem na tyhle vaše "separační" problémy byla Stráž prezentována jako sraz nikoliv Cyklobandy, nýbrž cyklobandy (nápověda: velké a malé c). Přistoupil jsem na to a co jsem mu slíbil, to dodržím.
            Když Kominík udělal, co udělal, poslal mi Airline emila, z něhož vyplývá, že mu to nevadí. Proto Kominíkův krok řešit nebudeme.
            Tím, co ted uvedu, doplnuji svoji reakci Radce o kus níže, kterou tímto adresuji všem. Dohodli jsme se, že počínaje dalším srazem v květnu 2007 budeme pořádat SVÉ srazy, tedy srazy Cyklobandy a pozveme na ně všechny, kteří si budou chtít něco zažít při společné akci a kterým nevadí být vítaným hostem. Proto veškeré informace budou výhradně u nás a upozornujeme, že si nepřejeme, aby jakákoliv část obsahu našeho webu byla svévolně kopírována kamkoliv bez souhlasu autora kýžené části. Vzhledem k tomu, že se u nás autorsky prezentujeme nejen my, ale i mnoho dalších lidí, o souhlas se ozvěte redakci webu CB, která zajistí vše potřebné. Děkujeme za respekt a pochopení.

            [ Zpět ]
            Datum: 05.07.2006
            Autor: Andy
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Jsem jen žabička s malou hlavičkou a proto nechápu kde se vzala potřeba části velké rodiny Nákoláků prezentovat se jako Cyklobanda. Po pročtení všech příspěvků na dané téma jsem z toho stejně jelen.

          [ Zpět ]
          Datum: 28.06.2006
          Autor: Hedvika
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Hedviko, Tebe omlouvá jen to, že máš malou hlavičku a tudíž i malou paměť. Jinak bys nemohla zapomenout, že jsi byla u toho -:))) Já to už vůbec nechápu a to se mi do čepice vejde 5 kg brambor

            [ Zpět ]
            Datum: 28.06.2006
            Autor: yaris
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Upekli to beze mne asi někde v hospůdce. Já jsem jako vždy čekala způsobně na řidítkách venku. 8-)

              [ Zpět ]
              Datum: 28.06.2006
              Autor: Hedvika
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Hedviko, ty brebto, ty z toho vždycky můžeš být jen žabka - jelen nikdy :o)))

            [ Zpět ]
            Datum: 28.06.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              P.S.
              Airlin by pak neviděl přes řidítka :o)))

              [ Zpět ]
              Datum: 28.06.2006
              Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                Zase by mohl odložit pár brašen... Na paroží se toho dá navěsit ;-)))

                [ Zpět ]
                Datum: 28.06.2006
                Autor: Jarda
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Radko, co je špatného na tom, že jsme o sebe tady zakopli a později si založili vlastní společenství a vlastní web? Navíc mám pocit - ale nerad bych kecal - že jsme se tady poznali v době, kdy ty ani Švestka ani Michal ani Karek a spousta dalších lidí tady k vidění nebyli.
          Mám takový pocit, že jsme svobodní lidé ve svobodné zemi a tudíž máme právo si svobodně rozhodnout, s kým se kde chceme potkávat. A taky si všimni, že někteří z nás do "vašich" - tím myslím zdejších - debat (opravdu to tady není vaše) stále přispívají.
          A co je špatného na tom, že jsme uspořádali sraz a připravili ho tak, že proběhl k naprosté spokojenosti všech?
          A mimochodem - informace o našich aktivitách budou zveřejnovány u nás, nevidíme nejmenší důvod je zveřejnovat (i) jinde.Tvoje informace o tvých akcích jsem taky neviděl jinde, než u tebe.

          [ Zpět ]
          Datum: 05.07.2006
          Autor: Andy
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Tohle musim rozporovat. Radka ma plan svych akci na sve strance, ale vzdycky tyden pred akci to hodi sem na forum. Takze v tom jaksi nemas pravdu :)
            Jinak za sebe musim rict, ze vas web mi z domova nefungoval par mesicu. Server odmital konekci na portu 80, ale ping sel a i dns bylo dobre. Navic z prace to fungovalo, takze chyba byla nekde u vaseho poskytovatele. Ted nedavno jsem to zkousela a uz je to opravene.

            [ Zpět ]
            Datum: 05.07.2006
            Autor: wewerka
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Tak jo.
              Jinak - nevím, co máš na mysli, že je opraveno, každopádně usilovně pracujeme na změně webhostingu v zájmu zkvalitnění provozu, už brzy by mělo být po problémech.

              [ Zpět ]
              Datum: 06.07.2006
              Autor: Andy
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                Opravena je blokace adresniho prostoru meho ISP tzn. uz se na vas web dostanu i z domova. Neslo o zadnou docasnou nedostupnost, ale o uplne zariznuti pristupu.

                [ Zpět ]
                Datum: 06.07.2006
                Autor: wewerka
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Ahoj Švestko, Tak jak to zde asi od konce února zvenčí sledují tak jsem došla k závěru, že zde na tomto foru se schází lidé, kteří rádi jezdí na kole a neméně rádi si o něm i povídají.
        Někteří se dohodli, že uskuteční společný výlet a (Jedovnice) utvořila se Cyklobanda která zve na "své "akce i jiné cyklisty.
        Pak je zde parta lidiček co na kole leží a i ti mají svoje srazy.
        A pak jsou tu NáKoláci kteří též zvou ostatní lidičky na akce ať již jednodenní či více denní (Radka ,Wewerka, ckp13, Švestka..)

        Ale všichni se sejdou na pokec na tomto portálu.

        Ale to, že cyklobanda je uzavřeným společenstvím byť vstřícným k ostatním cyklistům psala již 9.5 Radka

        "Jen mi v tom trošku drhlo to Andyho věčné dělení na "prenatální Cyklobandu" a současnost a jeho averze proti tomu, že by to snad byl "nákolácký" sraz ačkoli jsme z 99% procent odtud."

        Pozvánky Cyklobandy mi příjdou stejné jako tyto:

        Ahojky lidičky
        24.pořádáme takový pohodovy výlet z Prahy kolem Vltavy k Sázavě-Vrané nad Vltavou, Davle, Štěchovice a okolí. Jezdíme takovým pohodovým tempem a po cestě určitě nezapomeneme navštívit nějakou tu občerstvovnu , informace o výletě jsem dal na www.srazcyklistu.wz.cz .Tak se tam určitě mrkněte a pojedte s námi. Moc se těším Zdenda
        Založeno: 16.06.06 14:42 Reakcí: 5

        Plánovaná akce: NA KOLE NAPŘÍČ ČR - 2006
        V červenci příštího roku se uskuteční tato velká cykloturistická megaakce: NA KOLE NAPŘÍČ ČR. Tato megaakce ......PIŠTE NA MŮJ E-MAIL: [email protected]. DĚKUJI ZA VŠECHNY NÁMĚTY A ZA DROBNÉ ROZŠÍŘENÍ TÉTO ZPRÁVY BUDU MOC VDĚČNÝ. S pozdravem: Marek Spurný, Olomouc.
        Založeno: 08.11.05 18:35 Reakcí: 70


        Takže, na mne to, jako na nezůčastněného pozorovatele dělá tento dojem-
        že tu jsou
        1)různé "bandy" (cylko, Olomouc...) kteří zvou
        a pak
        2) NaKolaci kteří zvou
        A kdyby ses mne zeptala, které akce považuji za nákolácké tak ti odpovím že tyto:


        Výlet po trase závodu Transbrdy
        Kolin - Praha
        Unhošťské mlýny
        NOVOPACKO -
        Hrad Krakovec a 30 brodů
        Hamernický den - Dobřív 20.května 2006
        .
        .
        .

        Takže asi tak.

        [ Zpět ]
        Datum: 28.06.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Navara.)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          To je zvláštní, že na TENTO příspěvek nikdo nereagoval... Jo aha, už mi to dochází, Navara tím přece říká, že postup CB je naprosto běžný. No jasně, to se příčí přesvědčení některých lidiček, na to prostě regaovat nemohou, už tomu rozumím...
          Dík Navaro.

          [ Zpět ]
          Datum: 05.07.2006
          Autor: Andy
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    To je tak strašně dlouhý... Snad to do toho září stihnu přečíst. Když ne, tak mi to můžete ve Stráži vyprávět. Ubytování si zajistím a někoho z našeho klubu snad taky přivezu.

    [ Zpět ]
    Datum: 26.06.2006
    Autor: ckp13
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Tak jsem se taky predbezne ubytovala (jeste musim poslat prihlasku a zaplatit) do Fahnrichova mlyna.

    [ Zpět ]
    Datum: 26.06.2006
    Autor: wewerka
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Ty budeš bydlet ve mlýně?!? Ty s námi nebudeš v kempu?!?
      To zase najezdíš kilometrů až za námi budeš dojíždět, což :o)))

      [ Zpět ]
      Datum: 26.06.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Precti si email :)))))))

        [ Zpět ]
        Datum: 26.06.2006
        Autor: wewerka
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Jestli si teda myslíš, že mezi tím mlýnem a kempem našlapeš nějaké kilometry, tak to se šeredně mýlíš, wewerko - je to hned vedle. Ale zas Tě večer můžem jít všichni doprovodit, že jo :-)))

          [ Zpět ]
          Datum: 27.06.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Jasně, tentokrát bude mejdan u wewerky :o)))

            [ Zpět ]
            Datum: 27.06.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Opět na její účet? Jestli jó, tak nebudu chybět. A jestli né, tak se stejně zúčastním (pokud budu moci přijet).
              :-)))

              [ Zpět ]
              Datum: 27.06.2006
              Autor: Neregistrovaný uživatel (Švestka)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                Dobré nápady se musí podporovat - tak na účet wewerky :o)))

                [ Zpět ]
                Datum: 27.06.2006
                Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  Taky beru dobrý nápady - budem muset něco vypsat na ten víkend před Stráží, aby wewerka ztratila hlas.
                  (pro úplnost dodávám, že v Pecce se mi wewerka rozhodla "pomstít" - a skoro jí to vyšlo - po sobotní jízdě jsem šel do sprch, potkám wewerku a ona mi řekla, že už nejsou žetony na teplou vodu. A já - protože jí slepě důvěřuju - jsem zabočil do sprch s vidinou studené vody. Až dobrý člověk vedle v kabině mě řek, že se to má jinak. A wewerka se culila venku u stolu :-))). Takže radím opatrnost :-))) ).

                  [ Zpět ]
                  Datum: 28.06.2006
                  Autor: Airline
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                         

                    No já plánuji, že s ckp13 projedem těch 30 brodů, což by se nakonec výborně hodilo. Studená voda je na hlasivky úžasná :o)))

                    [ Zpět ]
                    Datum: 28.06.2006
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                           

                      To dejte vedet tak tyden predem. Budu si muset koupit tretry co po nasaknuti vodou nenabobtnaji o 1,5kg :)))) Uz mam v merku SIDI :) ale jsou moc draheeeee :(
                      Jinak na hlasivky je nejlepsi klimacka nebo jizda v 10C s ostrym vetrem. To u me zabira vcelku pravidelne. Takze koukejte prijit opravit klimacku nebo mi zaridte jarni teploty :)))

                      [ Zpět ]
                      Datum: 28.06.2006
                      Autor: wewerka
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Zadne takove :)) V jedne postylce spim ja a v druhe kolo. Vic mista tam neni :))) A na sprchu nebudu potrebovat zetonek :)

              [ Zpět ]
              Datum: 28.06.2006
              Autor: wewerka
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Ahoj Táňo,
    připravuješ bezva akci. Budete kousek od nás, ale bohužel nejsme natolik zdatní abychom s vozíky ujeli vaše trasy. Pro nás je vaše normální trasa jízdou smrti, kochací tr. je dlouhá a trasa kolem 30-40 km tak akorát. Jsme začátečníci.
    Ale napadlo mne, mohli bychom se přijet podívat? Na čumendu, na pokec?

    [ Zpět ]
    Datum: 28.06.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Protože nevím, jestli vám Táňa odpoví, tak si dovoluji odpovědět za ní: ano, samozřejmě - můžete přijet na pokec, eventuálně i na tu čumendu :-). Přes den ale nebudeme, spíš až navečer. Jste zváni a vítáni :-).

      [ Zpět ]
      Datum: 28.06.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Ai, díky. Tak se budeme potulovat poblíž :o) a třeba se někde potkáme.
        Navečer se zastavíme. Tedy pokud nám doho nevleze choroba atd.

        [ Zpět ]
        Datum: 28.06.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Jestli zvládnete týdenní puťák z Břeclavi, pak zvládnete rozhodně i toto :o)))
      Navíc vypadá to, že nebudete s vozíky jediné.

      [ Zpět ]
      Datum: 28.06.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Radko, třeba si ten týdenní puťák protáhneme :o))

        A nikde není psáno, že to zvládneme. Navíc kamarádka odpadla a samotné se mě moc jet nechce. To není ono...

        [ Zpět ]
        Datum: 28.06.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Cože, ona to vzdala?!?
          Taková nádherná trasa, to je teda škoda...
          Ale zkus Tutorku - někde tady, myslím v tématu Dovolená... psala, že nemá s kým vyrazit a je z J. Moravy, tak se třebas přidá :o)))

          [ Zpět ]
          Datum: 28.06.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Jo? Ale ona bude asi šílenec jako ty co? :o) 100 kiláků žádná trasa.

            [ Zpět ]
            Datum: 28.06.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Co co coooo...kdee? Jakej silenec?:-)))
              Neboj, tady to zadnej silenec neni! Na vsech srazech se jezdi uplne normalne...oddychove tempo, takze se fakt nemusis bat. A ver, ze i ty ujedes bez problemu 100km...i nekolikrat za sebou. Vem si, kolik na to mas casu pres den!

              [ Zpět ]
              Datum: 28.06.2006
              Autor: Neregistrovaný uživatel (neprihlasenej Michal)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                jo tááák ono je to 100 kiláků tam a 100 zpět :o)))

                [ Zpět ]
                Datum: 28.06.2006
                Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  Ano, tak nějak to bude - 100 tam a 100 zpátky, dohromady 300...je na to celý den :-)))

                  [ Zpět ]
                  Datum: 28.06.2006
                  Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                         

                    Ano, to je vám podobné. :o) už jsem tu někde četla popis trasy v podobném duchu. Krásné zamlžování kopečků :o))

                    [ Zpět ]
                    Datum: 28.06.2006
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                           

                      Neboj Šárko, v našem pojetí cyklistiky se i na kopeček přijíždí zásadně shora - t.j. z kopce :o)))

                      [ Zpět ]
                      Datum: 28.06.2006
                      Autor: ckp13
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        :o) Tvůj přístup se mi líbí. Délka trasy už méně. Já bych to s croozerem fakt asi neujela.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 28.06.2006
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        Nevěř ckp13 - bude to "S" kopce :o)))

                        [ Zpět ]
                        Datum: 28.06.2006
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Šílenec nejsem. Každého, kdo by se chtěl ke mně připojit a cestovat v oblasti Novomlýnských nádrží a vůbec jižně od Brna vítám !!!

              [ Zpět ]
              Datum: 14.07.2006
              Autor: Tutorka
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Kolega z prace nejel rok a taky rikal, ze ujede maximalne 30 :) No dali jsme skoro 70 v okoli Semil vcetne Kozakova (takovy "maly" kopecek).
      Navic 40km je vylet turistickym tempem na max 2 hodinky :) To na kole musis jezdit cely den :))

      [ Zpět ]
      Datum: 28.06.2006
      Autor: wewerka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        To je hodně sporné. Pro člověka, který jezdí denně a je zvyklý na dlouhé trasy je to v pohodě. Pro někoho, kdo nejezdí pravidelně, nebo měl dokonce dlouhou přestávku je to jinak. Záleží na tom jak se vyspíš, co jíš, piješ, jaká je teplota a každý kopec nebo terén kde musíš do pedálů a být v pohotovosti kvůli terénu hraje roli. U trénovaného jedince tyto drobnosti mohou dělat rozdíl třeba v rozsahu 110 - 150 km denního dojezdu. U netrénovaného to může být 50-100 km. Je to fakt individuální. Naštěstí Nákolácké akce jsou fakt v pohodě, a když už někdo fakt odpadá, tak se prostě v pohodě počká, nebo se utvoří dvě výkonnostní skupiny (třeba jako na Novopacku, kde jsem se omylem přidal k partě na težkou trasu, a nakonec jsme najeli stejně km, takže to bylo jedno :o)).
        Tak jako tak, za pokus člověk nic nedá, alespoň zjistí kde má hranice a co je třeba trénovat.

        [ Zpět ]
        Datum: 28.06.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          No to je právě to, nejezdím denně, spíš jen občas a pak jsou to úlety. Ale těch 60 bychom snad zvládli. Uvídím v jakém stavu se vrátím z naší dámské jízdy.

          [ Zpět ]
          Datum: 28.06.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (Šárka)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            A cyklobanda už má opět výpadky. -:)) Ještě že sem dal Kominík ty informace. Jinak bychom nic nevěděli. Včera jim to nešlo a dnes od rána ani ťuk. A to se tam Andy pořád vychvaluje jak je strašně dobrý. Samochvála smrdí.

            [ Zpět ]
            Datum: 04.07.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (Karek)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Teda,ten web cyklobandy ti leží v žaludku.Hostink na kvalitnější server se řeší.

              [ Zpět ]
              Datum: 04.07.2006
              Autor: Neregistrovaný uživatel (Jarek-SK)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                Panebože. Už se na to vykašlete. Jste jak malý děcka. Jednou je to uzavřená záležitost a basta. Přece se na sebe nebudeme ve Stráži dívat přes prty. Vždyť jsme jedna cyklistická rodina.

                [ Zpět ]
                Datum: 04.07.2006
                Autor: Neregistrovaný uživatel (Mařka*)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Kareku,pokud jedeš do Stráže, můžeš mi říct, proč vlastně? A nevykládej, že pokecat s fajn lidmi a hlavně zajezdit na kole.

              [ Zpět ]
              Datum: 04.07.2006
              Autor: Neregistrovaný uživatel (Erika)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                To, ze si nekdo opravnene rypne, jeste neznamena, ze si nepojede pokecat a zajezdit na kole. Navic je tam punkersky smajlik...

                [ Zpět ]
                Datum: 04.07.2006
                Autor: wewerka
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  Já musím asi vrátit diplom. Já totiž nevím, co punkerský smajlík. A to je asi průšvih...

                  [ Zpět ]
                  Datum: 04.07.2006
                  Autor: yaris
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                         

                    No to je tehlne smajlík -:))
                    Přesný význam ti nejlépe objasní wewerka a diplom nevracej - to se učí jen na vysokých punkerských :o)))

                    [ Zpět ]
                    Datum: 04.07.2006
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                           

                      smajlik == usmev
                      punker == anarchista
                      nebo jsem snad rekla neco nesrozumitelneho? :) Pripadne by to mohl byt "smajlik deda vseveda s jednim vlasem", ale to je na vas :)

                      [ Zpět ]
                      Datum: 04.07.2006
                      Autor: wewerka
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        O-ho-hóóó, sme še pobavilííí, ale
                        punker != anarchista

                        =|-( toto som našiel ako emotikon pankáča, bo pravý punker sa nesmeje (a na bicykli už vôbec nie ;))

                        [ Zpět ]
                        Datum: 04.07.2006
                        Autor: tomala4
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Karku - nebo Karko - kdo ví, co jsi vlastně zač - děkuji za zachování přízně, díky níž se neustále snažíš náš web otevřít. Jinak bys o výpadcích nevěděl/a.

              [ Zpět ]
              Datum: 04.07.2006
              Autor: Andy
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                A včera nešla Cyklobanda celý den a dnes nejde opět. Já se ji nesnažím otevřít abych tam brouzdal, ale abych se přesvědčil jak jsi neschopný a svádíš to stále na hosting. Hosting se dá vyřešit ze dne na den. =:((

                [ Zpět ]
                Datum: 12.07.2006
                Autor: Neregistrovaný uživatel (Karek)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  S rychlostí přesunu na druhý hosting máš možná pravdu,ale zbytečně se navážíš do Andyho.Jako jeden s přispěvatelů na nový hosting jsem vybíral ze dvou nabídek.Andy za nás nechtěl rozhodovat a protože je doba dovolených tak se to trošku protáhlo.Stačí ti tohle vysvětlení?

                  [ Zpět ]
                  Datum: 12.07.2006
                  Autor: Neregistrovaný uživatel (Jarek-SK)
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                         

                    Michale, ty jsi teda ranní ptáček. Máš můj obdiv.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 12.07.2006
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (Karek)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  Hele, ty frajere, nedělej tu dusno!

                  [ Zpět ]
                  Datum: 12.07.2006
                  Autor: Neregistrovaný uživatel (Kominík*)
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                         

                    A to myslíš koho Kominíku. Asi sebe, když jsi ukradl informace z Cyklobandy, ne? =:((

                    [ Zpět ]
                    Datum: 12.07.2006
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (Karek)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                           

                      Celem vzad a uz se nevracej!

                      [ Zpět ]
                      Datum: 12.07.2006
                      Autor: Neregistrovaný uživatel (neprihlasenej Michal)
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        Ale, ale, Michálek se už probudil? :-))

                        [ Zpět ]
                        Datum: 12.07.2006
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (Karek)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        Ja uz jsem vzhuru od peti panacku!

                        [ Zpět ]
                        Datum: 12.07.2006
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (neprihlasenej Michal)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  Drahý Karku, jsem opravdu překvapen, s jakou důsledností informuješ okolní svět o stavu provozu našeho webu. Pevně věřím, že jakmile zprovozníme náš web na novém hostingu, budeš dozajista první, kdo opět bude přinášet všem tentokrát už dobré zprávy.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 12.07.2006
                  Autor: Andy
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                         

                    Samozřejmě. -:)).

                    [ Zpět ]
                    Datum: 13.07.2006
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (Karek)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                           

                      Tak můžeš začít pankáči. Řekni všem, že jsme dnes otevřeli nový hosting s plnou technickou podporou a že tam právě ted přenáším soubory. Dále ti napovídat nebudu, jistě pochopíš, že další komunikaci s tebou končím.
                      A prosim tě - zrovna ty se do Kominíka nenavážej proto, že nám ukradnul informace o Stráži. Zrovna ty, který dne 4.7.2006 napsal toto - cituji: "A cyklobanda už má opět výpadky. -:)) Ještě že sem dal Kominík ty informace. Jinak bychom nic nevěděli."
                      Je potřeba si aspon nekdy a aspon trochu koukat do úst.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 13.07.2006
                      Autor: Andy
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        Kareku díky, už to funguje.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 13.07.2006
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (:))
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        Tak jsi mě předděhl. Tvoje ješitnost mi nedovolila být první. Tak jsem si přečetl některé tvé příspěvky na Cyklobandě a musím to říct, že jsi rozený manipulátor. Manipuluješ tam se svými "ovečkami" a ony to to žerou.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 14.07.2006
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (Karek)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                             

                        Tož ANDY vydrž a nepolevuj,na příspěvky od Kareka,dvojtečky a podobných nemá cenu reagovat,úroven jejich myšlení zůstala v době kamenné...

                        [ Zpět ]
                        Datum: 14.07.2006
                        Autor: Neregistrovaný uživatel (strejdalibor)
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Jen pro informaci - mám za sebou dva týdny dovolené na Strážsku, společně s Táňou (byla tam se mnou první týden) a cami s vettem + Kominíkem (druhý týden), jsme trasy víceméně projeli (víceméně říkám proto, že těsně před prázdninami pršelo a tady to bylo znát ještě po 14 dnech, někam jsme se prostě nedostali kvůli vodě), něco i vylepšili, takže vše ok a můžem vyrazit. Znovu upozorňuji na NUTNOST REPELENTU, v řadě míst jsou komáři a malinkatý bodací mušky a dokážou to hodně znepříjemnit (musel jsem si odskočit kousek pod Rožmberkem a bodalo to tak moc, že doteď nevím, jestli jsem si stáhnul gatě nebo ne, takovej to byl fofr) :-).

    [ Zpět ]
    Datum: 20.07.2006
    Autor: Airline
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      :-)))

      [ Zpět ]
      Datum: 20.07.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Jaguda)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Tak jsme se právě přihlásili s celou rodinou. Bereme Vendulku i Aničku (2 a 4,5 roku) a přívěsný vozík a malé kolo pro tu starší. Takže naše trasy asi budou ještě kratší než ty úplně nejkratší kochací. Snad se podaří večer pokecat v místním baru.
    Těšíme se na vás všechny. Pojede někdo vlakem z Prahy? Společně to bude lepší, rádi se připojíme.
    Vrtalovi NaKole.cz

    [ Zpět ]
    Datum: 06.08.2006
    Autor: Jitka
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Na 96,4% z Prahy vlakem do Veselí a pak přes Vlkov a Jemčinu do Stráže. Jen ještě nevíme, jestli to bude v pátek, nebo už ve čtvrtek. Klubovní rada doposud nerozhodla :o))

      [ Zpět ]
      Datum: 06.08.2006
      Autor: ckp13
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Pořád uvažuju, že bych tam jel na celý týden, tedy už v sobotu 2. 9., ale zase osobní účast při likvidaci wewerky na "brodech" (aby si ve Stráži moc nevyskakovala :-) ) je natolik silným lákadlem...
        (nebo že by ty brody spíš zlikvidovaly mě?)

        [ Zpět ]
        Datum: 07.08.2006
        Autor: Airline
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Přesně tak, z Veselí přes jemčinskou oboru. Je to placatý a v lese jsou i asfaltky, takže přesně ta správná cesta pro náš kolo-náklaďák.

        [ Zpět ]
        Datum: 07.08.2006
        Autor: Václav
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Jsem rád, že - konečně - všichni poznáme Jitku a Václava, díky jejichž webu jsme se všichni pozmali a už toho i dost společně projezdili :-)

      [ Zpět ]
      Datum: 07.08.2006
      Autor: Airline
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Taky se moc těšíme ;-)

        [ Zpět ]
        Datum: 07.08.2006
        Autor: Václav
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Mandaríni jsou po Ukrajině bez nálady, ale já s polovičkou se dostavíme v pátek večer do penzionu Fähnrichův mlýn. Předpokládám, že plameny táboráku nám ukážou cestu k centru dění. Těšíme se na setkání.

    [ Zpět ]
    Datum: 18.08.2006
    Autor: Peldy
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Tak už se to krátí, co?

      [ Zpět ]
      Datum: 24.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Maňas)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Zrovna dneska ráno jsem si uvědomil, že za dva týdny to je tady, tak že to postrčím nahoru - a Tys mě předběhnul :-)))
        Zítra pilujeme s cami a vettem definitivní varianty tras.

        [ Zpět ]
        Datum: 25.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Ahoj Ai, jsem trochu zvědavej, už jsou definitivní verze tras? Viděl jsem jednu, kterou navrhnul Kominík. (Doufám, že jsem teď neprokec nějaký tajemný tajemství:-) )Změnila se nějak zásadně?
          A nevíš náhodou, kolik nás přibližně bude? Třeba podle počtu zamluvených lůžek. Mě napadlo, jestli si třeba nebyl na Řadově na inspekci:-)

          [ Zpět ]
          Datum: 28.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Prosím znalce zdejší oblasti, zda by sem nemohli dát popis cesty na kole z nádraží ve Veselém n. L. do kempu. Na mapě jsem kemp našla, ale těch cest se nabízí více. Která z nich je nejlepší (nejsjízdnější) pro cyklistu(y) na naloženém kole? Díky.

    [ Zpět ]
    Datum: 25.08.2006
    Autor: Burajda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Jestli pojedete natěžko, tak to vidím po vedlejších asfaltkách: Veselí - Drahov - Kostrouň - Nítovice - u vjezdu do Kardaš. Řečice ostře doprava - zemědělská farma Cikar - po rovné lesní asfaltce Jemčina - odtud buď polní cestou podle Nežárky na Šimanov - Stráž - kousek po hlavní Nový Řadov, nebo lze z Jemčiny táhlým mírným stoupáním na Novosedly - Mláka - kemp Nový Řadov.

      [ Zpět ]
      Datum: 25.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Díky. Jinak ještě nevím určitě, jak to bude s naší účastí. Burísek určitě nepřijede (jiné sportovní aktivity) a u mě to závisí na délce prac. doby v pátek, abych stihla vlak. Ať vám o víkendu přeje počasí a zdravím též vetteho a cami.

        [ Zpět ]
        Datum: 25.08.2006
        Autor: Burajda
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Burajdo, jestli chceš, já pojedu autem, tak není problém tě buď na nádraží vyzvednout nebo pro tebe dojet.

      [ Zpět ]
      Datum: 27.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Díky za nabídku. Ale já přijedu nejdříve v pátek k večeru. Na pátek mi pan řídící volno nedá.

        [ Zpět ]
        Datum: 27.08.2006
        Autor: Burajda
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Ani to není absolutně žádný problém, ale musím to vědět, abych se přes den osvěžovala jen nealko :o)))

          [ Zpět ]
          Datum: 28.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Když už Burajda nakousla přepravu - jedu autem a mám 2 místa pro kola volná. Zpět teda počítám s jedním místem pro Wewerku, ale není problém strčit jedno kolo do kufru.
    A jestli chce někdo vzít bagáž, tak také bez problémů - klidně se ozvěte.
    Zatím plánuji vyjet ve čtvrtek odpoledne.

    [ Zpět ]
    Datum: 27.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Já sem ještě pořád malinko navážkách, ještě si musim domluvit volné dny apod. Ale auto na bagáž by bylo fajn. Jinak pojede někde vlakem??? Bylo by příjemnější jet ve skupině....

      [ Zpět ]
      Datum: 27.08.2006
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Pokud by byl zájem, můžu samozřejmě počkat s autem ve Veselí a bagáž dopravit do Řadova. To samé platí i v neděli.

        [ Zpět ]
        Datum: 27.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Kominík*)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        My razíme z Prahy vlakem určitě. Ještě ale nevim kdy. Teď jsem koukal na odjezdy a asi bych to viděl na čtvrtek v 10.23 h z Hlaváku.

        [ Zpět ]
        Datum: 28.08.2006
        Autor: Václav
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Prosimte pocitej cestou zpet jeste s mistem pro 2 dratove pneumatiky :))) Konkretne to budou 1,25" slicky :)

      Jo a jinak... kdy zhruba planujete prijezd do Veseli? Abych si tak nejak nacasovala vyjezd.

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: wewerka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Já bych prosím, zcela vážně, využil nabídku a nechal si odvézt kartáček na zuby a noční košili s čepičkou - abych to nemusel vozit na kolečku. Děkuji předem. Uzlík a láhev becherovky dodám na smluvené místo. :o))

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: ckp13
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Kartáček nepotřebuješ, když si nebereš zubní pastu - to ti stačí žvýkačky a ty strčíš do kapsy. Ale košilku ti vezmu :o)))
        Domluvíme se v sobotu...

        [ Zpět ]
        Datum: 28.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Odpovídám tímto mirovi.l, ale obecně informace pro všechny: kolik nás přesně bude, to konkrétně nevím, zatím počet přihlášených odhaduji v tuto chvíli do padesáti.

    Trasy: předevčírem jsem strávil velmi příjemný den u cami a vetteho, kde jsme - krom dalších smysluplných náplní jako volba miss mokré kalhoty či fantastické kuchyně :-) - dopilovali trasy na pátek a sobotu. Poprvé jsem byl přítomen u celého procesu "trasování" - nařezání, skenování, ořezání, kalibrace, složení - časově to sice chvíli trvá, ale když tam pak v závěru jak třešničku na dortu naťukáte konkrétní trasy - nádhera! Dneska a zítra s tím ještě cami bude trochu čarovat a výsledek dostanete do rukou příští týden.

    Trasy jsou vpodstatě nämlich to samý, jak jsme na to v červenci koukali s Kominíkem, jen v trochu jiné posloupnosti. Páteční dlouhá - cca 76 km, po rovinách, sobotní dlouhá - cca 80 km, kopcovitější terén. Pro zájemce o vyjížďku v neděli to pak vidím na lehkou čtyřicítku - Jemčina, Pecák, Metel...

    Odbočka k táboru Nový Řadov ze silnice Stráž - Mláka je oproti loňsku letos mnohem lépe značena (větší ukazatele z obou směrů), nicméně dle dohody tam ve čtvrtek dopoledne navíc na kmen stromu přivážu něco bílého - ručník, lajntuch...

    S největší pravděpodobností pojedu autem příští čtvrtek brzo ráno (6:30), abych tam byl, kdyby někdo dorazil dříve. Bohužel nemám vlek a uvezu jen to jedno kolo, nicméně nabízím aspoň odvoz bagáže. Rovněž pak mohu třeba navečer sjet na nádraží do Třeboně, J. Hradce nebo Veselí.

    Závěrem připomínám ten repelent na komáry a jiný bodavý potvory!

    [ Zpět ]
    Datum: 28.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Dík za vyčerpávající odpověď. Cca 50 ks už je pěknej pelotonek. Osobně asi dorazím po vlastní ose, snad to z Třebáně zvládnu:-) Akorát se asi domluvím s Kominíkem ohledně odvozu batožiny.
      Nedělní trasu kol okolo Jemčiny si rád dám taky, snad bude i dobrý počasí.....
      Ještě jedna otázečka - v těch chatkách jsou nějaký lůžkoviny nebo je nutno si vzít spacák, příp. polštář??;-)
      Mám radši pod hlavou víc než jedny noviny. Pokud toto bylo napsáno v pokynech zkopírovaných Kominíkem, omlouvám se, ale není to úplně vina mojí lenosti, v práci nějak nestíhám toho tolik číst.

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Ubytování je včetně deky, polštáře, lůžkovin. Ve středu budu mluvit s vedoucím kempu p. Vaněčkem, znova si ověřím rozhodující věci, tedy i to, na co se ptáš a napíšu to sem.

        [ Zpět ]
        Datum: 28.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Dobrá. Dˇ. Vyčkám věcí příštích.

          [ Zpět ]
          Datum: 28.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Tak napůl se hlásím. Bohužel jsem z pracovních důvodů musel zrušit dovolenou plánovanou na přelom září a srpna, ale zase bych tím měl mít nějakou tu flexibilitu, abych mohl do Stráže dorazit.
    Zatím nemohu potvrdit, navíc nevím jestli ještě seženu ubytování a tak. Ale snad to všechno klapne a ve čtvrtek večer vás překvapím.

    [ Zpět ]
    Datum: 28.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Tak ubytování seženeš určitě - s tím bych si hlavu lámala nejmíň...

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Chtěl jsem vás všechny překvapit a objevit se v pátek večer v kempu... Člověk ale míní a okolnosti nakonec mění... Můj dopravce a další cyklista do počtu si minulý týden vymyslel mononukleozu... Vlakem takovou dálku odmítám jet, především proto, že z Prahy se v pátek mohu vybalit nejdříve kolem 17:00 a na místo bych dorazil nevím kdy...

    Takže si to tam parádně užijte a někdy jindy opět na viděnou...

    [ Zpět ]
    Datum: 28.08.2006
    Autor: Jarda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Ozvu se ti večer na ICQ a domluvíme se. Třeba pojedu až v pátek, tak bych tě s sebou vzal, nebo tě překecám, aby sis vzal na pátek dovču a potom máš odvoz najisto. Ubytování by také bylo snazší, ve 2 už se to dá.

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        co furt blbneš s tím ubytováním? nechce se ti do chatičky a musíš mít pokoj v penzionu?:)

        [ Zpět ]
        Datum: 28.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (...vette)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Jóóó - chajdu na místě seženeš určitě normálně na poslední chvíli, vždyť ten tábor je pro cca 300 dětí.
          Jardo, v pátek večer pro Tebe můžu dojet do Veselí autem (do osmi už určitě budem z trasy zpátky), do Prahy pak můžeš třeba s radkou. Rozmysli si to, potřebuju se kdyžtak jen domluvit, v kolik hodin přijedeš do Veselí.

          [ Zpět ]
          Datum: 28.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Chci se zeptat, jestli s ubytováním opravdu není problém, protože se chystám přijet s roční a tříletou holkou. Zkusíme tu vaši kochací trasu i s vozíky. Pokud to nezvládnu, tak prosím o uložení někde v příkopu a občasnou vzpomínku. :o)

            [ Zpět ]
            Datum: 28.08.2006
            Autor: Šárka
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Dnes jsem volal do Nového Řadova a potvrdili mi, že míst je dost. Nemusí se prý nic dopředu zamlouvat, stačí prostě přijet a člověk bydlí. I v okolních penzionech, kam jsem se dovolal, mají prázdno.

              [ Zpět ]
              Datum: 28.08.2006
              Autor: ckp13
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                Díky za zprávu.

                [ Zpět ]
                Datum: 28.08.2006
                Autor: Šárka
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Právě naopak, chatička mi vyhovuje mnohem víc, **** hotelů mám plné zuby ze služebních cest, takhle po táborácku se mi to líbí. Jen jsem se lekl, když už se tady jmenovalo nějakých rámcově padesát účastníků, ale nedošlo mi, že je tam taková ubytovací kapacita.
          Takže už přestanu plašit, jen si tam asi v průběhu týdne zavolám a informuji se, nebo si rovnou jednu zamluvím, ať mám klidné spaní ;O)))

          [ Zpět ]
          Datum: 28.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Tož dovolená mi byla schválena jen na příští týden a tak v sobotu 2.9. ráno sednu na vlak smer České Budějovice a do Stráže pojedu oklikou přes Novohradky a jestli mne nesežere drak Mrak ve čtvtek odpoledne jsem na místě.

    [ Zpět ]
    Datum: 28.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (strejdalibor)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Mě by se líbilo jet vlakem někdy večer ve čtvrtek, fakt nikdo nejede??? ¨
    Líbil by se mi vlak v 16.23 z hlaváku, ale mohl bych se i přizpůsobit....
    Ve skupině to vyjde levněji a člověk se tolik nenudí...
    Jinak rychlýky jezdí do Veselí 2 hodiny!

    [ Zpět ]
    Datum: 28.08.2006
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      A když chytneš "rychlíky", tak pojedeš třebas ještě rychleji :o)))

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Až se večer dohodnu s Jardou, tak dám vědět. Kdybych jel ve čtvrtek, tak bych tě mohl pobrat. Mám doma dva shitové "supermarketové" držáky na kola, takže 2 můžeme šoupnout na střechu a se třetím se do auta v pohodě tři vměstnáme.
      Dám vědět.

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Dotaz na organizátory akce: máte připravenou mokrou, respektivě sněžnou variantu. Jak se tak dívám z okna a na teploměr za oknem....8-))))

    [ Zpět ]
    Datum: 28.08.2006
    Autor: Burajda
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Nevím jak organizátoři, ale během týdne se zajedu dovybavit nasazovacími blatníky a nepromokavou verzí pokožky (to jest namažu se výjmečně i zvenku, pláštěnku na sebe nevezmu !!).
      Jinak doufejme, že se splní předpověď, to jest že nás na začátku září čekají až dva pěkné týdny, s lehkým náznakem návratu léta, než přijde podzimní melancholie.
      Btw, také trpíte jarní depresí, i když už je léto za námi ? Aneb jak řekl Werich či kdo to byl: "Tento způsob léta zdá se mi být poněkud nešťastným".

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Tuto větu pronesl pan Hrušinský, je to věta z knihy od pana Vladimíra Vančury, jmenuje se Rozmarné léto, další knihy Markéta Lazarová nebo Pole orná a válečná. Byl zabit nacisty v Kobylisích v roce 1945.
        Tohle mi utkvělo v paměti, dobrý ne, ještě tak mít tohle u maturity a mám haway....
        Jinak taky už přemejšlim nad plánem B waterproof, ale vzhledem k absolutní chudobě mám strach...

        [ Zpět ]
        Datum: 28.08.2006
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Hrušínský, jasně ! Díky !

          [ Zpět ]
          Datum: 28.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Tož nestraš se zimou,mám v plánu vyrazit s letním spacákem,ten podzimní zabere moc místa.

      [ Zpět ]
      Datum: 28.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (strejdalibor)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        kdybys před akcí nebloudil po novohradkách tak bys mohl vyrazit i bez spacáku:)

        [ Zpět ]
        Datum: 28.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (...vette)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Tož toulám se hodně,toulám se rád...

          [ Zpět ]
          Datum: 29.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (strejdalibor)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        No já také váhám, zda přibalit šatičky :o)))

        [ Zpět ]
        Datum: 29.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Do kempu Nový Řadov jsem volala včera, místo mají volné bez problémů, postel je vybavena kompletními lůžkovinami (deky, povlečení), není třeba vozit, objednali mi i polopenzi na pátek a sobu + snídani na neděli.
    Přijedeme nakonec tři - Já, Švestkoň a Hanka z Nové Paky.
    DOTAZ: CO MÁME PŘIVÉZT? Nechci, aby tam bylo 20 plechů buchet, kominíkova maminka určitě bude péct už od úterka! :-)))
    Přivítala bych, kdybyste tady každý napsal, co přivezete, já doplním sortiment o to, co bude chybět.

    [ Zpět ]
    Datum: 29.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Švestka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Tak s tím bych vcelku souhlasil, anžto se budu účastnit prvně a neznám zvyklosti:-) Přizpůsobil bych se celkové situaci, jestli volit něco od buchet nebo spíš od masa. Uznávám, že zlikvidovat 20 plechů buchet by byla vcelku fuška. Radši bych se měl v týdnu podívat, jak moc se u kominíků kouří z komína:-)

      [ Zpět ]
      Datum: 29.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Zlikvidovat 20 plechů s buchtama že je fuška??? Milý příteli, je vidět, žes s náma ještě nebyl :-))).
        (bude problém, aby to přežilo už první večer...)

        [ Zpět ]
        Datum: 29.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Acha. No uvidím.
          Ještě mě tak napadlo, nebylo by lepší založit nějaký nový téma, toto začíná být poněkud nepřehledné a zdlouhavé. Už to někdo učinil tuším ohledně dopravy vlakmo, ale tam se nechci vměšovat. Co na to Ai, jakožto hlavní organizátore??

          [ Zpět ]
          Datum: 29.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            To "dopravní" téma ponechme opravdu dopravě, máš-li potřebu založit novou pokračovací diskuzi, klidně tak učiň, mně kupodivu počítač zatím reaguje dost rychle, i dlouhou diskuzi otevírám bezproblémově.

            [ Zpět ]
            Datum: 29.08.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              A což to já taky problémy nemám, ale už je to celý takový nějaký moc dlouhý.....:-)

              [ Zpět ]
              Datum: 29.08.2006
              Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Díky ckp13 + Švestce za informace o ubytování last minute. Já tam rovněž včera večer volal, všechno ok, čekají nás. Díky chladnému počasí je na jihu dost prázdno.
    Sněžnou variantu tras neplánujeme, deštivou pro všechny případy ano - spočívala by v jisté improvizaci, protože určité úseky páteční trasy (pod Třeboní, přístupy k Dlouhému mostu, ...) jsou v případě delších dešťů nesjízdné = zaplavené. Ale jak říká klasik - proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko :-). Sobotní trasy už povedou ve všech případech nad hladinou vody.
    Já už plánuju trošičku změnu - když nebude úplně lejt, tak tam pojedu už ve středu ráno a tu "podhladinovou" trasu projedu.
    Zodpovězení Švestčina dotazu ohledně plechů s buchtama nechávám na vás, pokud jde o pití - bude svařená griotka? Nebo něco jiného teplého?
    Podstatný je, že jsem včera vyhotovil prezenční listiny, ty jsou základem všeho :-).

    [ Zpět ]
    Datum: 29.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      ahoj, zdravím a přeju hezký den. je možné se zúčastnit vašeho sraru i když je člověk úplně pro vás neznámý nebo je to jen pro obvyklou partu? děkuji.

      [ Zpět ]
      Datum: 29.08.2006
      Autor: vodnarka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Máš-li chuť a náladu, přijeď, vítán je každý :-)

        [ Zpět ]
        Datum: 29.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          děkuji, zavolám do kempu kvůli ubytování a když mi do toho nic nespadne ráda přijedu. Doufám, že se tam najde si trasa pro méně zdatné.

          [ Zpět ]
          Datum: 29.08.2006
          Autor: vodnarka
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Tož Ai a už zůstaneš v Řadově?Já jen,že bych se připojil.V úterý bych se přesunul do Řadova a ve středu by jsme mohli jet spolu

      [ Zpět ]
      Datum: 29.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (strejdalibor)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Tož ahoj Libore :-)))
        Ano, s největší pravděpodobností ve středu cca do deseti dopoledne bych dorazil do N. Ř., a zůstanu už tam. A vyjeli bychom.

        [ Zpět ]
        Datum: 29.08.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Závidím Vám, že to umíte takhle naplánovat. Já mám vše na extra last minute. Tedy že tam najednou jsem nebo ne. Nikdy jsem s Vámi nebyl, ale příští týden služebňuji v oblasti Sušice a Strakonic. Vadilo by, kdyby mně to vyšlo, že bych se také zastavil už ve středu?? Nějaké zápisné bych přivezl.

          [ Zpět ]
          Datum: 29.08.2006
          Autor: Majan
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Zápisné nevoz, tohle ve stanovách nemáme. Samozřejmě, že nevadilo :-)
            Kdyby měly být příští týden nějaké vytrvalé deště, tak bych ale dorazil až ve čtvrtek.

            [ Zpět ]
            Datum: 29.08.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Jede prosím ještě někdo s dětma nebo budu za šílence jen já?
              Ai, můžeme tedy přijet i když jsme ouplný začátečníci, vozíčkáři a brzdy? :o)

              Zkusily bychom přijet kolmo, máme to asi 40 km. Bydlíme 12 km od Veselí. Když bude špatné počasí, tak máme smůlu, páč odvoz nemáme.

              [ Zpět ]
              Datum: 29.08.2006
              Autor: Šárka
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          Tož Ládo O.K. ve středu 6.9. v 10.00 v kempu Nový Řadov

          [ Zpět ]
          Datum: 29.08.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (strejdalibor)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Libore, domluveno, kdyby něco - máme na sebe mobily.
            Pro Šárku: s malými dětmi přijedou Jitka + Václav, Andy + Hanka...
            A ještě jednou pro všechny zájemce: pořád se někdo ptá, jestli SMÍ přijet. Nejsme žádná uzavřená skupina, akcí se zúčastňuje každý, kdo chce a komu se kolo stalo nedílnou součástí života. Takže chcete-li - budete vítáni :-).

            [ Zpět ]
            Datum: 30.08.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                   

              Zrovna dneska jsem se chtěl taky zeptat, jestli smím přijet, jelikož a protože jsem "chlapec" nesmělý a nikoho z vás osobně neznám (jen z fotek z vašich akcí). Takže to beru jako kladnou odpověď a moc rád se zúčastním.

              [ Zpět ]
              Datum: 30.08.2006
              Autor: Ligi
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                ...jen se nás neboj, každý z nás takhle začínal a móoooc dobře si to pamatujem :o)))

                [ Zpět ]
                Datum: 30.08.2006
                Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  Já se nebojím......ale strach mám! Každopádně dík za podporu.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 30.08.2006
                  Autor: Ligi
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                     

                Já také přijedu do party poprvé. Ale přes net už se s leckýms tady odtud znám. Takže neměj žádné strachy, až přijedeš, můžeme spolu jít na pivko.

                [ Zpět ]
                Datum: 30.08.2006
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  Beru tě za slovo, pivko to já móc a móc rád.

                  [ Zpět ]
                  Datum: 30.08.2006
                  Autor: Ligi
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                         

                    Já taky!!!!!!!!!!!!!!

                    [ Zpět ]
                    Datum: 30.08.2006
                    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                       

                  tak to vypadá, že mi vyzbyl volnej víkend, takže to taky zkusím na straz. Jardo jak a kdy jedeš z Budějc. Mě by to vycházelo na pátek odpoledne a nejlépe po vlastní ose. Dáme to spolu?

                  [ Zpět ]
                  Datum: 05.09.2006
                  Autor: alvp
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Když berete i "cizince" tak bych také přijela.

    [ Zpět ]
    Datum: 29.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Navara.)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      No konečně, to je slovo do pranice :o)))

      [ Zpět ]
      Datum: 29.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Jak jsem se tak podíval vedle na "Stráž- info u účasti" - to už jsme všichni?

    [ Zpět ]
    Datum: 30.08.2006
    Autor: Peldy
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Neboj, nejsme :o)))

      [ Zpět ]
      Datum: 30.08.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    jak to v soucasne dobe ve strazi vypada s komari populaci?mam si vzit nejaky repelent,at mne nesezerou?

    [ Zpět ]
    Datum: 04.09.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (jan.honza)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Žerou pořád.

      [ Zpět ]
      Datum: 04.09.2006
      Autor: Kominík
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Program

         

    Mám vlezlý dotaz. V programu je oheň (nemyslím požár chaty apod). Na jiných akcích (s jinou partou) vždy všichni kývali a souhlasili, ale......co dřevo, pila, sekera, buřty? Je něco z toho vhodného a záhodného přivézt? Omlouvám se, ale už jsem zažil jak jsme se chystali na metrový kmen s kuchyňským nožem.

    [ Zpět ]
    Datum: 04.09.2006
    Autor: Majan
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Program

           

      Navrhuji vlastní buřty s příslušenstvím. Ve Šternberku mi bylo líto Andyho Haničky, která se smekala, aby vše zajistila a pak jí zbyl kastról s věncema buřtíků.
      Žrádlo pro oheň (dřevo) + starosti o náčiní nechme na organizátorovi (Airlin), ten jistě dá těm správným lidem ten správný pokyn včas.
      Airilene, my nevlastníme ani sekeru, ani dřevo, snad pilka na železo by se našla. Děkuji, že mě nepovažuješ za správný lid, ale pokud budeš opravdu v nouzi, jsem ochotna hledat v okolí i uhelné sklady. :-)))))

      [ Zpět ]
      Datum: 04.09.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Švestka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Takže poslední informace ode mě - dnešek totiž strávím služebně v terénu a zítra ráno vstanu (a pokud se neopařím čajem) - naberu směr Nový Řadov.
    Tím chci říct, že ode dneška cca od 12. hodiny polední nebudu na počítači. Jakkékoliv dotazy tedy laskavě od zítřejšího rána směřujte buď na můj mobil (721 781 857) anebo (do čtvrtečního poledne) klidně ještě sem - radka je o všem plně informována a zodpoví cokoliv (v tuhle chvíli teda o tom ještě neví, sluníčko moje :-))) ). Já si na tuhle akci minulý týden zakoupil speciální malou ledvinku na mobila, budu ho nosit u sebe, ufff, jak já ty mobily nenávidím...
    Pokud jde o něco na opečení - každý za sebe, nebo tam dojedem koupit něco do Stráže. Po zkušenosti ze Šternberka se mi nechce koupit něco ve velkým a to pak nerozprodat, Andy ty buřty pojídá zřejmě ještě dneska.
    Pila, sekera - je to dětský tábor, takže tahle výbava tam je, na jaře jsem se ptal, bude si to možno zapůjčit (nicméně, Matyxi, vezmi pro všechny případy ten svůj nůž :-) ).
    Základní nádobí (hrnek, talíř ...) mi na jaře slíbili, že si je rovněž možno půjčit, nicméně kdo jedete autem, tak asi raději svoje.
    Opakuji - na chatkách není elektřina, je na společné jídelně - beru jednu rychlovarnou konvici, můžete-li ještě někdo, nebo vařič - děkuji.
    REPELENT!!! - Kominík upozorňuje, že to bodá, a hlavně do choulostivých partií :-)
    Aspoň někdo přijeďte brzo, máti totiž nikam nejede a tím rovněž upeče buchty - 20 tvarohových + 20 povidlových, tak ať to moc neoschne (spíš ať to nemusíme s Liborem zhltat sami :-) ).
    A to je asi skutečně všechno, víc mě nenapadá. Už se nemůžu dočkat, až si tam společně dáme dobrou brazilskou kávičku a něco k tomu :-).
    Ahoj, Ai :-)

    (píšu to nepříhlášený, protože při delších "cancech" mě to odhlásí a musím to pak pracně vymýšlet znova)

    [ Zpět ]
    Datum: 05.09.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Oprava - s tím nožem se jedná samozřejmě o Martina :-)

      [ Zpět ]
      Datum: 05.09.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Tak když už teď "o tom" vím, tak nonstop mobil na sekretariát Airlina je 731 546154 :o)))

      Jo a ve čtvrtek večer musíme kouknout na hvězdičky - teda pardon, na Měsíček :o)))
      http://www.novinky.cz/domaci/ve-ctvrtek-si-cesi...

      [ Zpět ]
      Datum: 05.09.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        Kominík nám k těm hvězdám něco určitě řekne, zná je zpaměti od obzoru k obzoru :-)

        [ Zpět ]
        Datum: 05.09.2006
        Autor: Neregistrovaný uživatel (Ai)
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      Myslím, že máme doma jednu nepoužívanou rachlovarnou konev v rezervě, dodám.

      [ Zpět ]
      Datum: 06.09.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (mira.l)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Tedy jestlipak tušíte, kolik témat tady již bylo založeno ke Stráži?!? Je jich docela dost - už 8!!!
    http://www.vrstevnice.com/akce/2006/09zari...

    [ Zpět ]
    Datum: 06.09.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

         

    Airline všechny srdečně zdraví. Ve Stráži je zatím slunečno, ve výčepu jsou přichystány 3 sudy pěnivého moku a jsme všichni očekáváni s otevřenou náručí :o)))

    [ Zpět ]
    Datum: 07.09.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

           

      jenom tři???:-O jestli se nás sejde, jak odhaduju, 60 a víc tak to je tak na zahnání žízně po cestě:-))

      [ Zpět ]
      Datum: 07.09.2006
      Autor: Neregistrovaný uživatel (...vette)
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

             

        To už abych pomalu vyrazil, jinak na mě zbyde tak maximálně nějakej "kapáč"...co?

        [ Zpět ]
        Datum: 07.09.2006
        Autor: Ligi
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

               

          my to pojistili kartonem plechovek:)
          a dost keců jdu mýt auto
          tak zatim lidi. těšim se

          [ Zpět ]
          Datum: 07.09.2006
          Autor: Neregistrovaný uživatel (...vette)
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            ...ve Stráži můžeš umýt i to moje :o)))

            [ Zpět ]
            Datum: 07.09.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (radka)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • Re: Stráž nad Nežárkou 7. - 10. září 2006 - INFO

                 

            Tak beru pár (doslova) plechů pro jistotu a Jarda také něco zmiňoval. Takže jestli to tak bere každý, kdo se přesunuje na 4 kolech, tak o přísun tekutin po zavíračce či vyčerpání sudů není třeba mít obavy ;o))) To spíš o ranní vstávání a včasný výjezd :o))

            [ Zpět ]
            Datum: 07.09.2006
            Autor: Neregistrovaný uživatel (MatyxCZ)
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: partnerku na kolo

Hledám: partnerku na kolo
včera
vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů,…

Hledám: Kamarádku

16.04.2024
Samotnému se jezdí špatně,hledá se holka na kolo,na věku nesejde.

Hledám: Další parťáky do skupiny - cykloturistika

16.04.2024
Ahoj, hledají se další cyklisté do party z Pardubic a okolí … Věk cca 50 - 60r. … Na pohodu :-)…. WhatsApp 737 184…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

447 cyklistů (11 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024