Země: Španělsko Španělsko

Malorca na kole

Byl jste někdo s klem na Malorce...? Uvítám jakýkoliv názor, zkušenost. Zájezd na Malorcu totiž nabízí jedna cestovka, tak o tom docela uvažuju-

Díky

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 16.12.2011
Autor: jiřík
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Od vlků a slonů … hurá domů! + příloha

Lucie Kovaříková a Michal Jon
S Luckou a Michalem kolem zeměkoule - 4. část
Čtvrtý, závěrečný díl vyprávění o letos dokončené cestě kolem světa na kolech popisuje zážitky z přejezdu celé Severní Ameriky (Mexiko, USA…
333 Kč

Kolem světa na kole

Françoise a Claude Hervéovi
Jedna z nejpozoruhodnějších a nejprodávanějších cykloturistických knih všech dob – poprvé v českém překladu
1. dubna 1980 vyjeli dva mladí Francouzi na kolech na cestu kolem světa, která, jak si mysleli, měla trvat asi tři roky. Dobrodružství se…
399 Kč
Tip na letošní dovolenou

Mallorca na kole v pohodě autokarem

Mallorca na kole v pohodě autokarem
26.05.2012, 10 dní
15 990 Kč
cyklistický Autobusem

Mallorca na kole v pohodě letecky

Mallorca na kole v pohodě letecky
27.05.2012, 8 dní
27 990 Kč
cyklistický Letecky

Mallorca s pohodovou turistikou

(CK Poznání)
27.05.2012, 8 dní
28 490 Kč
pěší turistika Letecky
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
včera
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

21.05.2012
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

Hledám: Na těžko na GrosGlockner
21.05.2012
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

314 cyklistů (36 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012