Země: Dánsko Dánsko

Na kole po Dansku

Ahoj, neabsolvoval jste nekdo cestovani na kole po Dansku? Stoji to za to? Pripadne na jak dlouho? Tak trochu tu (zatim teoreticky) filozofuju, kam vypadnout od pocitace...

Predem dik

[ Zpět ]
Datum: 10.03.2011
Autor: E-Ryc
  • Re: Na kole po Dansku

Nás Dánsko příliš nenadchlo. Hlavně to počasí. 10x za den déš a místní se tvářili, že je to normální :) Kvůli počasí jsme museli zkrátit trasu na polovinu. Takže čas se dost těžko odhaduje. Mnohem víc nás nadchlo Skotsko, Holansko a Albánie. http://www.putovani.net/index.php?tab=2&...

[ Zpět ]
    Datum: 10.03.2011
    Autor: Jane
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Na kole po Dansku

Z Dánska mám projetý ostrov Bornholm v Baltském moři. Taková pohodová klidná cyklistika, moc se mi tam líbilo.
    Nějaké fotky a odkaz na blog o cestování na Bornholmu najdeš na mých stránkách.

[ Zpět ]
    Datum: 25.03.2011
    Autor: MarekD
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Kolem světa na kole

Françoise a Claude Hervéovi
Jedna z nejpozoruhodnějších a nejprodávanějších cykloturistických knih všech dob – poprvé v českém překladu
1. dubna 1980 vyjeli dva mladí Francouzi na kolech na cestu kolem světa, která, jak si mysleli, měla trvat asi tři roky. Dobrodružství se…
399 Kč
Tip na letošní dovolenou

Dánsko

(NaKole.cz)
30.06.2012, 8 dní
9 160 Kč
cyklistický Autobusem

Na kolech po dánských ostrovech

(Adrenalin Centrum)
27.07.2012, 9 dní
11 900 Kč
cyklistický Autobusem

Dánsko od severu k jihu na kole

(NaKole.cz)
02.08.2012, 11 dní
12 890 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Najde se někdo na kolo?

Hledám: Najde se někdo na kolo?
dnes
Ahoj, hledám někoho nebo partu na kolo. Jezdím celkem často, ale už mě to samotného nebaví. Klidně někdo z Prahy,…

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

včera
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

Hledám: Na těžko na GrosGlockner
včera
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

276 cyklistů (42 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012