Galasovi asi hráblo.

Nešlo by tu inzerci zarazit? Nebo ty termíny nacpat do jednoho tématu, když mu to samotnýmu nedocvakne.

[ Zpět ]
Datum: 27.11.2010
Autor: abernathy
  • Re: Galasovi asi hráblo.

Jaky terminy? Jaky hrablo? Kde nic, tu nic... Jo ahaaaa! BL! 8-D

Ale je fakt, ze jsem diky BL nedavno malem prisel o peknou debatu nad chovanim ucastniku cyklojizdy...

[ Zpět ]
    Autor: Murphy
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

ocenil jsem ty křížky co teď yokozuma udělal. Za tři vteřiny je nabídka témat od galase očištěná....

Aspoň jsem se zasmál. patnáctá cyklojízda č.47 mě prostě rozesmála :-)

[ Zpět ]
    Autor: Jurimír
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jaké termíny? Od doby, kdy jsem toho cvoka hodil na blekáč, tak mám od těch jeho otravných jízd svatý pokoj... ;-)

[ Zpět ]
    Autor: hekynen
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Vůbec tomu nerozumíš. Tady nejde o cyklojízdy, tohle je rébus, hádanka.
    Sleduj pozorně.
    14. čtvrteční č.45
    15. čtvrteční č.47
    č.46 je v sobotu.
    Otázka zní: Kolikátá bude 296. čtvrteční cyklojízda? Který den bude jízda číslo 124? Kterou neděli se pojede 389. sobotní jízda? Jaká jízda bude 19.8. 2019? Co dostane ten kdo přijde v převleku za cyklistu?
    Tak a můžeš si lámat hlavu.

Ještě jedna varianta mě napadá, že tímto způsobem komunikuje s cizíma zpravodajskejma službama a takhle si předávaj kódovaný zprávy. Něco jako dřív ráno v rádiu hlásily ty číselný kódy. Hned po vyhlášení regulačního stupně pro odběr plynu. Ale to se těžko bude ověřovat.

[ Zpět ]
    Autor: Zakarr
    Hodnocení: +14 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zapomněl jsi ještě na 1. a 2. z Palmovky :o)))

[ Zpět ]
      Autor: radka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Ach jo. Prosimtě nenapovídej jo! Nech taky hádat ostatní.

[ Zpět ]
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Ale vždyť podle jeho stránek jezdí JEN každý první čtvrtek v měsíci. Jen nevím, jak je možné, že má těch čtvrtků v roce víc než já :o)))

Hele, ale mohl by mít i horší úchylku, tahle je s těmi novými křížky poměrně snesitelná :o)))

[ Zpět ]
    Autor: radka
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

A mohl bych si to taky vyzkoušet? Jako tu cyklojízdu myslim.

[ Zpět ]

Zkus. Alespon podas svedectvi a vyvratis tvrzeni zaryteho plechovkare Huga Kottáse. 8-)

[ Zpět ]
      Autor: Murphy
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

včera
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

včera
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

včera
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

351 cyklistů (52 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | 20.05.2012

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012