Země: Španělsko Španělsko

Jak přepravit kolo do Španělska?

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s přepravou kola po Evropě, přesněji řečeno do Španělska. Lístek mám na autobus Eurolines, který ale bohužel kola nebere. Nevíte někdo, jestli se dá kolo přepravit samostatně vlakem nebo tak nějak? Díky předem za jakoukoliv informaci!!!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 26.07.2010
Autor: nini0
  • Re: Jak přepravit kolo do Španělska?

Vlakem kolo samostatně se ti asi nepovede.
    Já jel do Španělska loni a jel jsem s nějakou cestovkou která mně přibrala k zájezdu když měla volné místo.Bylo to super cestování a za cca 24 hod jsem byl na místě(kousek nad Barcelonou).Kolo jsem musel složit do krabice.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 26.07.2010
    Autor: rambousek
    Hodnocení: 0  Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Od vlků a slonů … hurá domů! + příloha

Lucie Kovaříková a Michal Jon
S Luckou a Michalem kolem zeměkoule - 4. část
Čtvrtý, závěrečný díl vyprávění o letos dokončené cestě kolem světa na kolech popisuje zážitky z přejezdu celé Severní Ameriky (Mexiko, USA…
333 Kč

Tajný výlet za svatým Jakubem

Ivan Burkert
Na vysokém kole do Santiaga de Compostela
Kniha o cestě na vysokém kole z Hradce Králové na Cabo Fisterra (přes Santiago de Compostela). O Svatojakubské cestě už vyšlo hodně…
299 Kč
Tip na letošní dovolenou

Lanzarote - cyklistika a MTB

(CK Kudrna, Michael Pokorný)
12.04.2012, 8 dní
18 320 Kč
cyklistický Letecky

Turistika a relaxace na ostrově Tenerife

(CK JUNIORtour.cz)
20.04.2012, 8 dní
24 600 Kč
pěší turistika Letecky

Turistika a relaxace na ostrově Tenerife

(CK JUNIORtour.cz)
04.05.2012, 8 dní
24 600 Kč
pěší turistika Letecky
Seznamka

Hledám: Kréta jaro 2012

Hledám: Kréta jaro 2012
včera
Ahoj všichni, chtěl bych letos na jaře realizovat svůj sen a objet Krétu na kole na těžko cca 14 -18 dní, …

Hledám: ženu jenž baví kolo

06.02.2012
zdravím pokud se najde žena jenž ma zajem zajezdit si po našem kraji at se ozve až skončí ty mrazy pochopitelně

Hledám: Najdu partačku

Hledám: Najdu partačku
05.02.2012
Ahoj, najde se holka,ktora by niekedy sa išla projet na kole ked bude teplo? Taky menši vylet ve dvojici.Žadne…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

71 cyklistů (8 přihlášených)

Tři kola, dvě tyčky, dvojčata a my aneb celá rodina v jednom kole

Psal se rok 2010 a na portále NaKole.cz se objevil krátký inzerát na tažnou tyč pro dvojčata. Znáte to,…
Martis | 07.02.2012

Budou cyklovozíky v ČR legální?

Přečetl jsem si pozměňovací návrh poslance poslanecké sněmovny Jiřího Petrů (ČSSD) k návrhu zákona, kterým se…
pavelm | 02.02.2012

MORDYJE - na kole povodím Moravy a Dyje - 2. díl

Díl druhý (a zároveň poslední) o dramatu v supermarketu, rodičovském strachu, špatném počasí, cestě přes…
Santi | 30.01.2012