Země: Francie Francie

Paříž-Normandie-Amsterdam

Ahoj,kdo se chce přidat... plánujeme cestu do Francie z Paříže směr pobřeží normandie směr cesty Holandsko odjezd z Amsterdamu do ČR.Na těžko, pohodička.. termín cca začátek července 10-12dní.

[ Zpět ]
Datum: 03.05.2010
Autor: lu_boss1
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Z útulku až k moři

Lucie Kovaříková a Michal Jon
aneb Jak se Ernest učil plavat
DOTISK úspěšného titulu s novou podobou obálky Málokterý pes u nás je tak velkým cestovatelem jako Ernest. Vždyť jen na cestě popisované v…
140 Kč

Tajný výlet za svatým Jakubem

Ivan Burkert
Na vysokém kole do Santiaga de Compostela
Kniha o cestě na vysokém kole z Hradce Králové na Cabo Fisterra (přes Santiago de Compostela). O Svatojakubské cestě už vyšlo hodně…
299 Kč
Tip na letošní dovolenou

Korsika

(CK Eurocykl Herdegen)
25.05.2012, 10 dní
18 700 Kč
cyklistický Autobusem

Korsika na kole

(CK Intertrans)
25.05.2012, 10 dní
13 310 Kč
cyklistický Autobusem

Korsika - perla středomoří na kole

(Adrenalin Centrum)
01.06.2012, 10 dní
11 900 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

dnes
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

dnes
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

dnes
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

352 cyklistů (48 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | včera

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012