A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

A co ty recenze návštěvníků webu na kola a další komponenty, kdepak ty jsou??? Koukám, že admin si udělal monopol na hodnocení a všechny testy včetně recenzí a všechny tehdejší uživatelské recenze smazal ?!?!?!

[ Zpět ]
Datum: 11.11.2009
Autor: Martis
  • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

         

    A co tzakhle ještě chvilku počkat. Evidentně jsou nové stránky ve vývoji a věci se postupně laděj a obnovujou. Viz vyhledávání. Proč hned obviňovat z monopolu či jinejch nekalostí. Na to je vždycky čas.

    [ Zpět ]
    Datum: 11.11.2009
    Autor: Zakarr
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

           

      Vývoj je skvělá věc, ale musí být směrem dopředu. Převezmu vše osvědčené a povýším to na druhou či na třetí a ještě to vylepším. Za vývoj nepovažuji "zruším vše, ponechám staré šasí a pak " vyvíjím" až se nakonec dopracuji k předchozímu modelu....:-((())))

      [ Zpět ]
      Datum: 11.11.2009
      Autor: Martis
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
      • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

             

        A já ti znovu poradim - zkus chvíli počkat. Ač laik, dovedu si představit, kolik času teď admini musej strávit nad všema upravama a opravama. Podívej se na ty vlákna, ten chce tohle, ten tohle a něco asi prostě musí počkat. Nebo tu ty rubriky už třeba nebudou vůbec. Tak to prostě tak bude, neznám jakou maj představu o novej stránkách. Třeba něco starého zmiozí aby to udělalo prostor tomu novému, co já vim. Co takhle vzít obálku a napsat Václavovi, hele Václave, jak je to s tímhle a s tímhle, bude, nebude? A ne hned vztekle dupat nožičkama - admini si dělaj monopóóóól!

        [ Zpět ]
        Datum: 11.11.2009
        Autor: Zakarr
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
      • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

             

        Navíc....to že je tahle pooba webu tak špatná a k ničemu, je názor značně subjektivní. Mně např. vyhovuje.

        [ Zpět ]
        Datum: 11.11.2009
        Autor: Zakarr
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
        • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

               

          I ty, Brute? Kolik ti dali? :-)

          [ Zpět ]
          Datum: 11.11.2009
          Autor: abernathy
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                 

            No přece to vracecí tlačtko u každýho příspěvku!!! Co po něm už leta brečim! :-)))

            [ Zpět ]
            Datum: 11.11.2009
            Autor: Zakarr
            Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

           

      Ty, ještě jsem si vzpomněl co mi to tu připomíná. Kámoš kdysi měl Škodu 120 L. Když dorazil na trh Favorit, byl již v pořadníku a poslali mu, že si mo há převezmout. Tak dorazil do Mototechny celej natěšenej a kouká, tam tři Favouši...jeden zelenej - říká si "Fuj" ... druhej Bílej - říká si " no to je tedy bída"...třetí kávovej..tak si říká no tak ten by snad šel...Tak jde k pultu a říká - ten kávovej by šel...ten beru a baba povídá, ten je už prodaný - pro vás je tu ten zelenej...:-((((( ovšem to ještě není konec...Pozor! To nejlepší na závěr!!!! Sedne do "svého" " nového" a "moderního" pokrokového vozu - bouchne dveřma a ejhle...nechtěj se zavřít?!?!...tak opře ruce o volant...řekně si hmmm a zatočí s ním a ejhle...volant mu zůstane v ruce....tak vyleze z vozu a říká si,...no tedy, to by se mi u mé staré Škodověnky nestalo. To je tedy hnus...a to má být nový model????...Jde k babě a povídá...jiného tu fakt nemáte???? i toho zelenýho...ale prostě jiného...v tomhle se mi nějak nelíbí a stalo se mi tohle a tohle...jo a tady vám vracím volant :-(((())) a bába se rozčílí a povídá....pane! Jestli ho nechcete, tak támhle čeká dalších deset zájemců :-(((())))

      [ Zpět ]
      Datum: 11.11.2009
      Autor: Martis
      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
      • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

             

        "...ti si ho ještě rádi koupí a ty dveře a volant jsou jen prkotiny, co si sami doma opraví"....:-()....................škoda jen, že si tento web nemohu upravit podle svého doma sám :-((()))

        [ Zpět ]
        Datum: 11.11.2009
        Autor: Martis
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

               

          A copak ti brání si vytvořit vlastní web ?? Udělej to líp a budeš tam mít vše, co požaduješ, nebo je to opět o tom, že natáhnu ruku a čekám, kdo mi do ní co dá a když nedá, začnu křičet o sociální nespravedlnosti.

          [ Zpět ]
          Datum: 11.11.2009
          Autor: Holfi
          Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                 

            Proboha, co to plácáš ???;-) To jako, když se mi nebude líbit něco na novém modelu čehokoli, tak si mám založit vlastní fabriku a vyrábět si svoje????...a co máš furt s tou politikou...sociální nespravedlnost, natahování rukou...:-((()))....v Tobě vyvolávám nějaké asociace či co ???? :-()...Prostě bylo to tu dříve fajn a ted´ to silně pokulhává....drobná zlepšení nejsou na škodu ale stále nemohou vyvážit dřívější kvalitu...tot´ z mého pohledu zatím vše.

            [ Zpět ]
            Datum: 11.11.2009
            Autor: Martis
            Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
            • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                   

              Píšeš, že současný model nemůže vyvážit dřívější kvalitu. Můžeš to nějak konkretizovat. Co tu bylo a nyní není a zároveň to není jenom tvé subjektivní hodnocení?

              [ Zpět ]
              Datum: 11.11.2009
              Autor: pro_pa
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

               

          Vsimnul sis drobneho rozdilu mezi Tvym prispevkem a realnou situaci?
          Ten Tvuj kamarad za auto platil. Co jsi zaplatil Ty? Mozna sis tu parkrat precetl reklamu, nebo na ni clicknul. Nebo dokonce podvadis a mas nejaky blokovaci sw a tak vlastne ani za to brouzdani neplatis. V kazdem pripade sis nekoupil cast serveru.
          Je to jako s listky do divadla (analogie reklamnich banneru). Proste zaplatis za vstup a za predstaveni. Do divadla muzes prestat chodit, kdyz prestavi schodiste, ale tezko jim nakazovat, ze Ti maji udelat eskalator.

          [ Zpět ]
          Datum: 11.11.2009
          Autor: Murphy
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                 

            A ty zde platíš???

            [ Zpět ]
            Datum: 11.11.2009
            Autor: Martis
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
            • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                   

              Ne. Ale snazim se zbytecne neprudit ty, kteri situaci resi. Predpokladam, ze cela zmena nebyla zamyslena jako krok zpet a delali to v dobre vire. Neco se povedlo, neco treba ne. Ale upozornit na nedostatky tvurce muzes v zasade dvema zpusoby. Tak ze je namichnes, nebo taky ne. Snazim se drzet toho druheho.

              [ Zpět ]
              Datum: 11.11.2009
              Autor: Murphy
              Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

         

    Chapu tvoje rozladeni a chut ho vykricet nejen ve vsech tematech, ale dokonce i tvou splnenou touhu si nejake zalozit.
    Ja navic zacinam tusit, ze se ti tu libi ted mnohem vic, driv jsem od tebe snad nic necetl a ted tu vsude s chuti diskutujes :o)

    [ Zpět ]
    Datum: 11.11.2009
    Autor: vasek
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

           

      To víš Hide park je daleko...

      [ Zpět ]
      Datum: 11.11.2009
      Autor: crow75
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

           

      Já už tu diskutuji asi 6 let. A téma si založím, pokud mám potřebu či chut´. A mohl jsem si ho založit i dříve, což jsem parkrát i učinil. A mimochodem, od toho tu ta kolonka " Co chi vylepšit nakole.cz" přeci je, ne?...pokud mi zde něco dobrého chybí či něco postrádám, co jsem tu dříve našel... Jinak se domnívám, že celá tahle diskuze je tu proto, že ji admin neučinil včas - tj. před spouštěním nového webu. Pokud by udělal " průzkum" včas, byl by ušetřen tohoto pozdního honění. Prostě přivedl na svět předčasně narozené nedochůdče a ted´ ho musí v inkubátoru narychlo dopékat ;-)...Práce kvapná málo platná!;-)

      [ Zpět ]
      Datum: 11.11.2009
      Autor: Martis
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
      • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

             

        Už jsem na to tvoje "dupání nožičkama" nechtěl reagovat, ale přeci jen mi to nedá. Někde tu píšeš, že nebudeš číst temata, kde se řeší změna webu a rovnou začneš zakládat všelijaká vlákna tam slzet nad tím, že ti někdo sebral hračku. Máš možností, počkat anebo jít jinam. Tys na práci autorů webu ničím nepřispěl, jen využíváš zadarmo práci druhých, jenže podle tvých příspěvků, jsi na to zvyklý. I proto u tebe vidím tu nataženou ruku s očekáváním zase něčeho zadarmo a když to nedostaneš, začneš fňukat a na závěr speciálně pro tebe slova klasika ....
        "Můžete o tom diskutovat, můžete s tím nesouhlasit, ale to je
        asi tak vše, co s tím můžete dělat."

        [ Zpět ]
        Datum: 11.11.2009
        Autor: Holfi
        Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
        • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

               

          s tím zadarmo bych byl velmi, slovy prezidenta, ale velmi opatrný .....

          [ Zpět ]
          Datum: 11.11.2009
          Autor: újezďák
          Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                 

            Ano, mozna se jeste mohla nova verze chvili ladit, nez byla volne vypustena. Ale umim si predstavit zvysene naklady, ktere by to stalo. Predpokladam, ze DB je zcela nova, jen s importovanymi daty, takze bezet oboji zaroven by bylo o hodne tezsi.

            A s financni strankou - ano, neco z reklam poplyne, ovsem kdyby autori chteli vazne vydelavat, provozuji seznamku, nebo pornoserver.

            [ Zpět ]
            Datum: 11.11.2009
            Autor: Murphy
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                   

              chápu , jen mě zarazila jistá naivita předchozího příspěvku .....

              [ Zpět ]
              Datum: 11.11.2009
              Autor: újezďák
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                     

                Pane kolego pár webových stránek jsem taky stvořil a vím o čem to je i ta reklama mi něco říká a za naivního už se nepovažuji.

                [ Zpět ]
                Datum: 11.11.2009
                Autor: Holfi
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                       

                  v tom případě o to víc nechápu váš argument "využíváš něco zadarmo" ve spojení s tímto webem.
                  Pochopil jsem to tedy správně? Jedná se zde o charitativní page, kde si my, typicky s nataženou rukou můžeme zdarma pokafrat ? V tom případě se hluboce omlouvám za svou nejapnou narážku a děkuji atotorům webu za jejich altruismus

                  [ Zpět ]
                  Datum: 11.11.2009
                  Autor: újezďák
                  Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                         

                    Pane kolego, dole máte několik vysvětlení jak je to s provozem , tvorbou a vývojem webu. Nebudu opakovat již stokrát řečené. Buď to chcete pochopit, nebo chcete prudit, nic jiného ve vaší reakci nevidím, leda že byste chtěl doložit nějakou fakturou , že nejspíš pravidelně příspíváte na využívání cizí práce na tomto webu.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 11.11.2009
                    Autor: Holfi
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                           

                      Tak už nevím přesně o co vám jde.
                      1. na ten to web pravda nechodím dlouho a dostal jsem se sem přes moji zálibu jezdit do práce na kole.... né kvůli pruzení ostatních cyklonadšenců.
                      2. dal jsem sem několik témat k diskusi, žádné zásadní pravda, a dozvěděl se spoustu nového.
                      3. nejsem zde tak dlouho abych hořekoval po zbytek života nad starým lookem webu, přestože starý look byl jedním z faktorů, proč jsem se sem přihlásil a věnoval webu svoje přesné osobní údaje, svůj osobní mail atd... abych v mě přátelském prostředí výměnou, zdůraz/nuji výměnou získal možnost si poplkat o kolech a tématech s nimi spojenými.
                      4. Tak mi prosím nevykládejte, že tento web nic od čtenářů/uživatelů nic oplátkou nezískává. Já to každému, kdo si s tím dá práci přeji a těch pár emailů, reklam a cookies navíc snesu.
                      Tímto,co socka s nataženou rukou končím štěpnou diskusi o tématu máte to zadarmo tak držte laskavě ...
                      Děkuji

                      [ Zpět ]
                      Datum: 11.11.2009
                      Autor: újezďák
                      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                      • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                             

                        Nechci se přít, berte to jenom jako malé vysvětlení
                        1.Kvůli kolům sem chodí asi většina z nás
                        2.Temata i náměty jsou tvůrci webu tutově vítany a mnohé i akceptovány.
                        3 a 4 bod bych si dovolil spojit. K "výměně" osobních údajů Vás přeci nikdo nenutil a přesto jste mohl využívat všech možností fóra (tak jako jich využívám já) a tím pádem si myslím, že nikdo po čtenářích nic nechce. Jediným přínosem je, že svou návštěvou zvyšujeme počet čtenářů a tím i možnost zhlédnutí nějakých reklam, které web financují (teda snad to z reklama stačí, nevím)

                        Jinak, mě nejde o nic, jen jsem reagoval na narážku o naivitě z vaší strany ale opravdu nic ve zlém.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 11.11.2009
                        Autor: Holfi
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                               

                          rozumím, opravdu nenutil ...
                          Ale to jsem přesně měl na mysli ve smyslu není to zadarmo i zde funguje má dáti/dal návštěvnost, výnos z reklam vs možnost se něco dovědět,pokecat ......

                          [ Zpět ]
                          Datum: 11.11.2009
                          Autor: újezďák
                          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                 

                            Řekni mi prosím ještě jednou co jsi dal za možnost tu plkat?

                            Email - kterých si mohu založit nepočítaně denně?
                            Jméno - které si mohu vymyslet jaké chci?

                            Zapomněl jsem na něco?

                            [ Zpět ]
                            Datum: 11.11.2009
                            Autor: pro_pa
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

               

          Ty si nějaký fanatik. Člověče, uvědomuješ si, že tento web s největší pravděpodobností slouží k tomu, aby si zde mohli pokecat lidé o kolech a ne o politice??? A co bych nemohl využívat tento web zadarmo, pokud to umožnuje vlastník??? Ty snad za jeho užívání platíš, či co??? Souhlasím s dalším v tom, že reklama zde jistě něco zafinancuje. Ostatně podobně bezplatně fungují další a další weby o kolech i jejich diskuze. Tak co tu pořád řešíš, kdo co na co přispěl a kdo natahuje ruku nebo co, jak říkás, "dupe nožičkama" ? Jseš snad jen ty, kdo tu může řici svůj názor ????

          [ Zpět ]
          Datum: 11.11.2009
          Autor: Martis
          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
        • Plivněte si, kdo chcete (na jince)

               

          Omlouvám se, že jsem se pověsil na Tebe, není to reakce na Tvůj příspěvek, ale nemohu se nikam k danému tématu připojit.
          Pokusím se nestranně (i když to tak nevyzní - oponenti si budou myslet své) hrábnout do problému.
          Nemá vůbec význam řešit, co provozovatel (zřizovatel..majitel) z tohoto webu má. Zda vydělává miliony (nadsázka), tisíc korun, nebo je ve ztrátě. Nikomu po tom nic není, skutečnost znají pouze dotčení. Je to podnikání jako každé jiné a z toho by se měly odvíjet i vztahy (normální) provozovatel - uživatel. Bylo zde již zmíněno - JEN uživatel!! Nesouhlas - jsem PAN uživatel za konkrétních podmínek. Provozování těchto stránek je SLUŽBA jako jakákoliv jiná a správné služby naplňují přání zákazníků. Připomínky od kohokoliv jsou určitě vítány (pokud nepřekročí rámec slušnosti) a v rámci možností budou určitě akceptovány (pokud nebudou, je v zájmu provozovatele to oznámit, předejde se zbytečnému diskutování). Jen OSOBNĚ (dle zkušeností)chci sdělit - při jakékoliv formě podnikání je dobré se oprostit od osobních vztahů. Z této strany (a dalších "servilních kejvalů) hrozí velké nebezpečí. Totéž bych chtěl připomenout přispívajícím.
          Poznámky o službě zadarmo považuji za nepatřičné (typu "nic neplatíš, tak mlč"). Poněvadž jsem ochoten za service těchto stránek platit, měl bych mít větší práva než ten, který zaplatí méně??
          V jedné odpovědi (na otázku "co je lepšího než předchozí verze") jsem se dozvěděl, že všechno. Být provozovatelem, tak se urazím (celá předchozí léta jsem to dělal špatně). Při vyjmenovávání změn k lepšímu většina vyzněla ve prospěch mazání (kdo přišel s tím termínem "moderování"?), blokace a nepřístupnosti na určitá témata či pasáže. Pro někoho je to výhodou, pro někoho ne. Ale titíž uvedli, že je to otázka přístupu a co tam kdo chce vidět a hájí, že "nechtějí". Přirovnání: uvidím za výkladem knihu. Buď ji koupím a přečtu, nebo přejedu zrakem a jdu dál, ale nemohu jako výhodu uvádět, že ji nečtu.
          Je toho mnoho, co lze vylepšovat (a věřím, že provozovatelé dělají, co mohou), ale odsuzovat někoho za jeho názory (vztah - kladný - k původní verzi) mi připadá nepatřičné.
          Všechny tyto moje bláboly jsem chtěl obálkou poslat přímo Václavovi, ale zjistil jsem, že jej v profilu nemám (jako mnoho dalších) a nápravu nemohu učinit, protože mi nikdo neodpověděl na otázku, kolik (a kdo) v profilu je registrovaných. Chybí mi mnoho jmen zde běžně diskutujících a vedených jako registrovaní.
          Mohu pouze sdělit, že si nesmírně vážím těch, kteří se snaží nám své služby podat co nejpříjemněji a budu s napětím očekávat výsledek.
          P.S. Neodpustím si však malé "ale": když znovu otevřou obchod s potravinami noví majitelé, určitě budou očekávat, co zákazníci (rozmlsaní od předchozího majitele)chtějí. Je to pouze o tom naslouchat a dělat selekci v reálných a fantasmagorických přáních.

          [ Zpět ]
          Datum: 11.11.2009
          Autor: jinec
          Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

             

        Tak za prvé, užíváš tuhle diskusi dle svých slov šest let, a předpokládám, že zcela zdarma. Ovšem celou ji naprogramovat a šest let udržovat úplně zdarma není. Úplně zdarma máš nárok na VŮBEC NIC, tedy stav nula. Cokoliv víc než VŮBEC NIC máš jaksi navíc nad to na co máš nárok.

        Za druhé, pokud sis všiml, změnil se nejen design, ale i pár funkcí, což znamená přeprogramování části nebo celého engine. Aby toho nebylo málo, změnila se i osoba tento engine programující. Ta přišla k běžící obrovské fulltextové databázi, převzala ji a začala s ní pracovat.

        Ano, je to běžná programátorská práce. Ale převést databázi za plného provozu znamená ji naprogramovat a plný provoz nasimulovat. Což není sranda, a mnohdy se to nepodaří na 100% ani renomovaným softwarehousům. Stojí to spoustu času, spoustu práce a testovací server. Kdo to zaplatí? Ty a já? Asi těžko, že.

        Takže za přiměřené bych považoval občas zdvořile upozornit na chybějící či nefungující funkčnost, a né jen držkovat a srovnávat tento nadšenecký projekt se socialistickým podnikem AZNP.

        [ Zpět ]
        Datum: 11.11.2009
        Autor: Joe-CUBE
        Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
        • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

               

          ....nebudu se opakovat, Částečně viz. mé stanovisko výše Holfimu. Jistě, je to obtížné zprovznit to vše OK, je mi to jasné. A proto je zde diskuzní forum a jeho kolonka Co chci vylepšit nakole.cz" , kde mohou o tomto lidé diskutovat a vznést požadavek či svůj názor.

          [ Zpět ]
          Datum: 11.11.2009
          Autor: Martis
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                 

            Já nemám přece vůbec nic proti tomu, abys sem psal svá přání a výhrady. Jen se pozastavuji nad Tvou pohrdavou kritikou cizí práce (ještě trochu vývoje a dostaneme se k původnímu stavu, srovnání se škodovkou či trabantem), evidentně aniž bys rozuměl tomu co kritizuješ.

            Zkus si přečíst své příspěvky očima programátora, který ztrávil několik nocí psaním webu a asi i konverzí databáze, testováním, laděním, teď neví kde mu hlava stojí opravuje chyby a dodělává vylepšení, která jsme si navymýšleli - a pak si přečte Tvé štěky.

            Už sis je přečetl? Nestydíš se za některé? Ani trošku? ;-)

            [ Zpět ]
            Datum: 11.11.2009
            Autor: Joe-CUBE
            Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                   

              A ty to zkus brát trochu s nadhledem a ne všechno tak vážně.;-)... a co se týče mojich "štěků" - nebyly by tyto vůbec, kdyby to prostě nespustili - dle mého názoru - předčasně.

              [ Zpět ]
              Datum: 11.11.2009
              Autor: Martis
              Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
              • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                     

                No předčasně... míra odladění a otestování je prostě přiměřená úsilí, času a penězům, které je provozovatel ochoten (nebo schopen) do toho investovat. Kolik tak můžou činit výnosy tohoto serveru, třeba ve srovnání s placenými weby typu Virus Bulletin nebo Newton Media, případně placenými erotickými servery nebo třeba Rapidsharem?

                Trochu jsi zvednul ze židle mne a pár dalších uživatelů, možná stojí za zamyšlení, zda by se právem nezvedl ze židle i provozovatel či programátor webu...

                [ Zpět ]
                Datum: 11.11.2009
                Autor: Joe-CUBE
                Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                       

                  Vzhledem k tomu, ze to kluci delaji imho ve volnem case a rozhodne je to nezivi, tak se vlastne divim, jak jsou odolni. Kdyby to byl muj web, uz bych davno otocil prepinacem do polohy off. Tak na mesic, aby bylo ujasneno kdo tomu sefuje. A pak byl asi klid :-)

                  [ Zpět ]
                  Datum: 11.11.2009
                  Autor: m
                  Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1
                  • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                         

                    Možná i to by byla lepší cesta, než-li vypustit nedotaženou věc a řešit její opravy za chodu. Já spíš myslím, že původní lepší cesta by byla založit téma k diskuzi " Chystá se změna webu - co byste rádi viděli a přivítali nového a co byste klidně oželeli z toho starého???? Bude-li to v našich silách a bude-li to časově možné, tak se pokusíme vyhovět v nejčastěji žádaných věcech." A prosím, at´si toto nebere nikdo osobně, prostě je to čistě můj názor a nikoho jím rozhodně nehodlám napadat.;-)

                    [ Zpět ]
                    Datum: 11.11.2009
                    Autor: Martis
                    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                           

                      Ne nebyla. Mě to třeba nevadí. Tuším, že třeba metodika extrémního programování předpokládá podobný přístup, jakmile mám hotovo něco, co jakž takž funguje, předhodím to uživatelům. Ti jsou konec konců nejlepší testeři. A v případě, že autor neriskuje nic - my mu za novou verzi neplatíme a na hromadný odchod uživatelů webu to tady nevypadá, tak je to asi nejrychlejší a neefektivnější metoda.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 11.11.2009
                      Autor: petrp
                      Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                             

                        Problém dnešní doby je, že zákazník chce HNED něco vidět. Dřív jsem si mohl dovolit ten "luxus" na něčem půl roku v klidu pracovat, ladit to, testovat to, hrát si s tím a pak s tím teprve jít ven.

                        Jsem ze "staré" školy a s tímto "moderním" přístupem mám trošku problém (stavovská čest). Nicméne, musel jsem se přizpůsobit, takže se snažím aspoň předhazovat něco jakžtakž funkčního...

                        [ Zpět ]
                        Datum: 11.11.2009
                        Autor: hekynen
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                               

                          Zase to ber tak, že stres z termínů je velký pomocník programátora. :) Ono zase to extrémní programování správně vyžaduje, aby u jednoho PC seděli současně dva programátoři, takže to je pak k nezaplacení.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 11.11.2009
                          Autor: petrp
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                 

                            jj, stres z termínů... To znám, to je opravdový životabudič :-))

                            [ Zpět ]
                            Datum: 11.11.2009
                            Autor: hekynen
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                   

                              Jó, kdyby neexistovala "poslední chvíle", tak by lidstvo nic nedokázalo.

                              [ Zpět ]
                              Datum: 11.11.2009
                              Autor: HonzaK
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                     

                                Lidsto prostě nad sebou ten bič a damoklův meč potřebuje... ;-)

                                [ Zpět ]
                                Datum: 11.11.2009
                                Autor: hekynen
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                             

                        No jo, jenze pak to dopada jako tady. Ja kdyz jsem nedavno neco ve stadiu vyvoje ukazal sefovi, tak se podival a rekl: tohle a tohle a jeste tady to neni dobre, tohle bys mel zmenit, dodelat tamhleto, pridat neci jineho a tuhle cast vypustit, zmenit, predelat..... Rika veci o kterych o vsech v podstate vim a v hlave mam jeste dak 20 - 100 dalsich, o kterych vim, ze se musi dodelat aby to fachalo. To neni moc prijemne, clovek se muze citit jako blbec, prestoze si uvedomuji, ze on, nebo potencialni uzivatel netusi a neni jeho problem, co za tim stoji prace a treba ze neco udelat ani nelze.
                        Na druhou stranu, hekynenuv pristup, stavovska cest atd., a ja taky preferuji tento zpusob, muze byt kontraproduktivni v tom, ze neco teda dodelas, az do konce, vypustis to do sveta a uzivatele zjisti, a muzou mit pravdu, ze je to nepouzitelne, nebo, ze je to neco jineho nez chteji/potrebuji.... Takze to Vaclav asi udelal dobre, ale tipl bych, ze v techto dnech ma hlavu jak patraci balon.

                        [ Zpět ]
                        Datum: 12.11.2009
                        Autor: m
                        Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                               

                          Někdy je také problém v tom, že uživatel až teprve když dostane na stůl hotovou věc pochopí, že takhle to sice zadal, ale vůbec to tak nechtěl.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 12.11.2009
                          Autor: petrp
                          Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                 

                            Nebo tak :-)

                            [ Zpět ]
                            Datum: 12.11.2009
                            Autor: m
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                           

                      Že bude nový web se tu nepřímo ví už pěkně dlouho ;-) Jenom nikdo nedokázal říct kdy ten den "D" opravdu nastane :-) Ale různá přání o vylepšení a tak se tu objevují už od doby, kdy redakce naznačila nějaké změny...

                      [ Zpět ]
                      Datum: 11.11.2009
                      Autor: Jarda
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                             

                        Co já vím, tak o novém webu se hovoří od prosince loňského roku. Nebo tak nějak...

                        [ Zpět ]
                        Datum: 11.11.2009
                        Autor: hekynen
                        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                               

                          Několik měsíců to už bude, to je fakt :-)

                          [ Zpět ]
                          Datum: 11.11.2009
                          Autor: Jarda
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                 

            Vis, precti si svuj zakladajici prispevek. Pokud nekdo vznasi nazor nebo pripominku, nezakonci to vykricnikama. O tom to v tomto pripade cele je.

            [ Zpět ]
            Datum: 11.11.2009
            Autor: m
            Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
          • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                 

            jasně, že můžeš napsat svůj názor a nikdo ti nebrání. Všichni se ohrazují jen a pouze proti tomu JAK to děláš. Proti způsobu.

            Mě se taky nelíbí nový stránky oproti starejm. Postrádám spoustu věcí, z barev mě slzí oči atd. atd. a vylepšení (cenzura) považuju za sporná.
            Považuju za svý právo to říct nahklas a udělal jsem to. No a to je asi tak všechno na co mám právo. Teď čekám, jestli se něco změní a na to co se nezmění jestli si zvyknu. Podle toho tu buď zůstanu a budu sem chodit nebo ne. To je totiž tak jediný "právo" který vůči provozovatelům tohohle webu mám.
            Právo nařizovat a určovat obsah budu mít právě jen až si to budu platit, jak ttě upozornili jiní výš.

            Tedy napiš, co se ti nelíbí a proč, to je v pořádku a pokud to zůstane a dál se ti to nebude líbit, tak sem nechoď. Já to udělám naprosto stejně a předpokládám, že i všichni ostatní.

            [ Zpět ]
            Datum: 11.11.2009
            Autor: Jurimír
            Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
            • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                   

              Ha, co jsem učinil??? Napsal jsem - možná pro nediplomatickým způsobem - že mi zde chybí něco, co zde normároně dříve bylo. Nic nového nežádám - narozdíl od mnoha jiných - přesto mi bylo naznačeno, že bych " sem neměl chodit, stydět se a pokud něco chci, tak bych měl platit" . ALE JÁ NIC NOVÉHO NECHCI!!!!...já zde jen postrádám staré věci, co tu dříve normálně byly a do nichž jsem přispíval, zajímaly mne a účastnil se jich ..a rád! A pokud někdo tak strašně prožívá metafory a přirovnání, již jsem v naivní prostotě a jen jako humorné přirovnání užil, tak se hluboce omlouvám.:-()

              [ Zpět ]
              Datum: 11.11.2009
              Autor: Martis
              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
              • nediplomatickým způsobem

                     

                Nediplomatickým způsobem - to je to. Copak jsi necetl Jurimiruv prispevek, na ktery reagujes? ;-(
                Jestli to budes chtit napravit, soustred se zvlaste na prvni dva radky.

                [ Zpět ]
                Datum: 11.11.2009
                Autor: Murphy
                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • nediplomatickým způsobem

                       

                  Jo, já vím ...."DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA,DUPU NOŽIČKAMA a ještě jednou DUPU NOŽIČKAMA! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

                  [ Zpět ]
                  Datum: 11.11.2009
                  Autor: Martis
                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • nediplomatickým způsobem

                         

                    Až na ten stupidní megasmajlík na konci s Tebou na 100% souhlasím.

                    [ Zpět ]
                    Datum: 11.11.2009
                    Autor: Joe-CUBE
                    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • nediplomatickým způsobem

                           

                      Konečně někdo!;-) Huráááá !;-).....a mojí stupiditou se netrap.;-)

                      [ Zpět ]
                      Datum: 11.11.2009
                      Autor: Martis
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2
              • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                     

                já je postrádám taky. Tak moc, že sem vážně nejspíš přestanu chodit, ale o tom to není.
                Jde o to JAK! Proč to vždycky píšeš tak, abys nakrknul? Když pak tvrdíš, žes to nechtěl, tak nechápu proč to děláš. Jedna a tatáž věc se dá vždycky říct několika způsoby. Jednu věc můžeš říct tak, že to ho druhýho potěšíš, že se zamyslí nebo že se naštve. Proč si vždycky vybereš ten poslední způsob?
                O nic jinýho nejde....
                A neber to špatně. Mě je to jenom líto. Kdyby ne a myslel bych si, že jsi debil, tak ti neodepisuju, neztrácel bych čas. Odepisuju proto, že si to nemyslím...

                [ Zpět ]
                Datum: 11.11.2009
                Autor: Jurimír
                Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                • A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                       

                  Promiň, Jurimíre, ale zaujala mne hlavně první Tvá věta: "..já je postrádám taky. Tak moc, že sem vážně nejspíš přestanu chodit, ale o tom to není."
                  Nemohu souhlasit v tom, že účelem změny tohoto webu by měl být odchod klientů těchto stránek. O tom to přeci PRÁVĚ NAOPAK JE! Já tu skvělá parta lidí, kteří nechodí jen sem, ale tento web je vede i ke společným aktivitám v jejih volném čase - tedy i osobním setkáním. Přestat sem chodit nevídím jako řešení pro nikoho, kdo sem chodí tak dlouho jako Ty, možná i já a další a další. Považuji za lepší "štěkat" a "vrčet" jako nespokojený pes a to tak dlouho, až se mi tu bude zase líbit, než odtud odcházet. Je to můj nejoblíbenější web, jehož návstěvu neopomenu pokaždé, když jsem na netu a nehodlám se odevzdaně koukat na něco, co mě přinejmenším dost zaskočilo ( a nejen mne ) a velmi mě mrzí, že tomu tak je!

                  [ Zpět ]
                  Datum: 11.11.2009
                  Autor: Martis
                  Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                  • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                         

                    ale jo, proto jsem řekl/napsal, co mi vadí. Zopakuju to zase. Jde o to, JAK to řekneš...

                    a co se té věty týče, to se uvidí.... uvidíme jak to dopadne, kam se to posune a jaký to tu bude.
                    Dřív jsem to měl zapnutý celej den a s lidma si vyměňoval spoustu obálek. Teď to zapnu tak třikrát denně a s lidma si místo obálek píšu maily.... Co bude dál uvidíme. Je předčasný nějaký prohlášení a výkřiky apod. Počkáme

                    [ Zpět ]
                    Datum: 11.11.2009
                    Autor: Jurimír
                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                           

                      Hele, a víš, že byly doby, kdy diskuse byly jen přes maily? Dodneška se jednoho mailinglistu účastním.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 11.11.2009
                      Autor: petrp
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                             

                        jo a víš, že byly doby, kdy diskuse byly jen z očí do očí? Že se lidi fakt fyzicky někde sešli (v hospodě) a tam probrali novinky a co koho trápí? :-D


                        A upřímně, pro mne je tenhle způsob pořád nejlepší! Tady aspoň trošku a občas funguje. Proto je to tady tak fajn. Protože ty pro mě nejseš žádnej anonymní nick u kterýho bych nevěděl, jestli mu je 20 nebo 20, ale konkríétní člověk s obličejem a povahou, se kterým moc rád pokecám tváří v tvář a vždycky když čtu od tebe příspěvek, tak ten obličej "vidím" a "slyším" hlas. A totéž s ostatními. Kdyby to bylo jen o anonymech, už dávno tu nejsem...

                        [ Zpět ]
                        Datum: 11.11.2009
                        Autor: Jurimír
                        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                               

                          To máš Jirko sice pravdu, ale bez tohohle čertova vynálezu bys nepoznal drtivou většinu těch kluků a holek co spolu mluvíme :-) Je to prostě první krůček k seznámení osobnímu. Někomu stačí a ti ostatní jdou dál.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 11.11.2009
                          Autor: Zden42
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                 

                            já vím. Dyk to i píšu. Ale prostě tě radši vidím naživo než takhle. Nejlíp nás nějak sestěhovat. Hele zo založit nějakou vesničku? "Nakolov" :-D

                            [ Zpět ]
                            Datum: 12.11.2009
                            Autor: Jurimír
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                   

                              Chces tim naznacit, ze Mukarov ma alespon kousek spolecneho nazvu, takze by sel snaze prejmenovat? A ze je i celkem uprostred republiky, tudis spravedlive umisten? ;-)

                              [ Zpět ]
                              Datum: 12.11.2009
                              Autor: Murphy
                              Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                     

                                ne, tam bydlí i X lidí, který vídat nechci...

                                [ Zpět ]
                                Datum: 12.11.2009
                                Autor: Jurimír
                                Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                       

                                  Právě místo nich se nastěhují ti noví.

                                  [ Zpět ]
                                  Datum: 12.11.2009
                                  Autor: pro_pa
                                  Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                                  • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                         

                                    hmmm, tak jo. Ukecal jsi mě. Kdy provedem pogrom na ty, co tam nechcem? :-)

                                    [ Zpět ]
                                    Datum: 12.11.2009
                                    Autor: Jurimír
                                    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                            • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                   

                              proč vesničku ?
                              nebyl by lepší státeček ? :-)
                              bez daní, bez pojištění
                              bez EU ? :-))
                              místo silnic cyklostezky
                              místo cestiček v lese singlíky ...

                              dřívávějc bych bejval možná napsal i bez Medvěda
                              s tím je ale teďka docela sranda, tak napíšu bez n€mocí ;-)

                              [ Zpět ]
                              Datum: 12.11.2009
                              Autor: macikm
                              Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                              • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                     

                                Medvěd tam být musí, jinak by někdo vymyslel, že by se některé cyklostezky měli předělat na silnice. Já vás znám vy motoristi! :)

                                [ Zpět ]
                                Datum: 12.11.2009
                                Autor: petrp
                                Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                        • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                               

                          Jo tak nějak to je. Navíc v té naší hospodě nenajdu nikoho s kým bych si pokecal o tématech, o kterých se tady tlachá.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 11.11.2009
                          Autor: petrp
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                    • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                           

                      Tak nejak te nechapu. Oproti starym strankam tady zatim nefunguje par veci, co jsou udajne v planu spravit, coz neni zadna systemova zavada, jenom proste evidentne nejde vsechno ted hned, kdyz si nekdo dupne ze by zrovna chtel. Prohlaseni o tom, ze sem mozna prestanes chodit, zni jako zbytecna proklamace presto, ze ji za ni nepovazujes a sam to podle svych slov zatim neplanujes (proto pisu "zbytecna proklamace").
                      A tvuj stesk po obalkovani s prateli- nevim jak tobe, ale mne pokec po obalkach jede uplne stejne jako predtim, to je teda argument jak noha proc tady nebyt.

                      [ Zpět ]
                      Datum: 11.11.2009
                      Autor: vasek
                      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                      •      

                        Příspěvek byl smazán zakladatelem tématu.

                        Datum: 12.11.2009
                        Autor: Jurimír
                        • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                               

                          Martisi prosím smaž to....
                          Děkuju.

                          [ Zpět ]
                          Datum: 12.11.2009
                          Autor: Jurimír
                          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
                          • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

                                 

                            Mnozstvi chyb a nedostatku se jiz opravila, dalsi budou urcite nasledovat. Vzdyt kdyz provozovatele chteji vlastni vytvor pouzivat, budou jim taky pravdepodobne chybet ukazatele poctu prispevku, hledani (ale to uz se tu nejak plizive objevilo ;-),...
                            Zasilani obalek komukoliv, kdo to povoli, uz taky funguje.
                            Potvrzovani pratel a moznost odmitnout obalky od neregistrovanych, pripadne od ne-pratel mi prijde jako vyhoda. Mozna by defaultni nastaveni melo byt jine, nejspis bude treba osveta, aby vsichni zaregistrovali zadosti a potvrzovali je, ... ale je to jednoznacne pozitivni.

                            Mimochodem - vsimnul sis, ze funkci, jejiz zavedeni jsi odmital (cenzura), prave pozadujes vyuzit? ;-D

                            Ale HLAVNE si myslim, ze odchod uzivatele Jurimir by pro zdejsi web byl vetsi ztratou, nez absence vyhledavani a ostre pozadi.

                            Aby to zase nevypadalo, ze mi nic nechybi, tak si taky malinko dupnu:
                            - mapa - predpokladam, ze se casem objevi sama od sebe
                            - okenka uzivatelu a reakci na komentar - po clicknuti mimo zmizi. Takze vetsinu tohoto textu jiz pisu podruhe. ;-( Mozna by to melo reagovat jen na zaviraci tercik pod textem.
                            - upozorneni do mailu - rad bych videl jako volitelne, ale po nastaveni filtru mi to chodi do jine slozky nez do inboxu.

                            [ Zpět ]
                            Datum: 12.11.2009
                            Autor: Murphy
                            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

         

    Myslím, že neřeknu nic tajného, když ti k tomu řeknu, co vím z rozhovorů s Václavem a Riggerem.
    Tady nešlo až tak JEN o prostý upgrade stránek.
    Původní verzi NaKole vytvářel z valné části Rigger, ale ten si před časem našel jiné zájmy. No a když se chtěl Václav se stránkami NaKole posunout někam dál, tak zjistil, že buďto musí luštit co a jak Rigger naprogramoval nebo prostě začne v podstatě orat pole neorané a vytvoří nový program, tzn. zcela nové NaKole, ve kterém se bude plně orientovat a bude ho moct dále rozvíjet.
    Zcela logicky zvolil druhou variantu a tohle je první výsledek.
    Nejsem programátor, ale tuším, že to musela být sakra fuška vytvořit stránky alespoň do této podoby a je mi jasné, že aby diskuze a vůbec celé stránky NaKole fungovaly plně alespoň tak jako v minulé verzi, tak to ještě dá dost práce a chvilku to potrvá.

    Takže asi tak...

    [ Zpět ]
    Datum: 11.11.2009
    Autor: radka
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

           

      No já programátor jsem, takže to nejenom tuším... Přeorávat po někom program je ta snad nejhorší věc...

      [ Zpět ]
      Datum: 11.11.2009
      Autor: hekynen
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

           

      ....éééé éééé , to mě nezajímá, já chci bábovičkůúúúú zpátky, nebo to řeknůúú mamincééé, nebo ti dám kyblíčkééém ...... anebo to řeknu jyrkovi on na tebe pošléé dráááabha..... ;o)))

      [ Zpět ]
      Datum: 11.11.2009
      Autor: Holfi
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

             

        ..."hajzle" jeden rozmazlenej, jdi se stěžovat třeba na hlavní nádraží :o))))))))))))))

        [ Zpět ]
        Datum: 12.11.2009
        Autor: radka
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

           

      Přesně to jsem si myslel. Jak píše Hekynen, raděj pásat husy za vsí, po bahnách se ploužit než po někom upravovat program.

      [ Zpět ]
      Datum: 12.11.2009
      Autor: petrp
      Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • Re: A co recenze návštěvníků webu, kdepak ty jsou???

             

        +1

        [ Zpět ]
        Datum: 12.11.2009
        Autor: m
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Prima bikerku z Prahy

08.12.2016
Hledam prima aktivni a atraktivni bikerku z P4, kolem 60, k vyletum na kole kolem Pruhonic a JM. Nevahej a pis 8…

Hledám: Barma v lednu 2017

05.12.2016
Hledá se pohodový,nekonfliktní dobrodruh/dobrodružka,kteří již mají zkušenosti s cestováním na těžko po Asii…

Hledám: Najdu cyklistku - Náchodsko

29.11.2016
Ahoj, hledám cyklistku pro výlety na kole ale i ženu pro život. Já muž 36 let/186 cm/68 kg, nekuřák, se zájmy -…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

184 cyklistů (18 přihlášených)

U mě dobrý aneb ideální místo pro cykloturistiku

Rád bych se s Vámi podělil o některá místa, cíle, krásy či tajemství tří oblastí. A to Holešovska,…
Marťas004 | 12.11.2016

Česká Sibiř, Táborsko a Třeboňsko aneb dovolená třech chlapů

Po týdenní červnové dovolené v Krnovském výběžku - Osoblažsku, Fogin vybral jako další místo pro…
ondrapisklak | 09.11.2016

Bradlo – mohyla M. R. Štefánika

Viděl jsem již hromadu různých památníků. Na Slovensku jsem navštívil při různých zájezdech památník na Dukle…
jarpal | 05.11.2016