Země: Chorvatsko Chorvatsko

Brac, Split ?

ahojte, vymyslam plan na leto a napadla ma takato varianta. Odviezt sa do Splitu a vybrat sa naspat do Bratislavy natazko. Aku trasu poradite, popripade ktorymi krajinami ist, kt. neist.

[ Zpět ]
Datum: 10.06.2009
Autor: corrie
  • Re: Brac, Split ?

Taky jsme už jednou tuhle cestu podnikli, tedy jen na Krk. pro inspiraci můžeš mrknout na: www.putovani.net

[ Zpět ]
    Datum: 10.06.2009
    Autor: Jane
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny

Pestrý život cyklotrempa

Jan Vlasák
Čtvrtá kniha svérázného cestovatele a spisovatele
Čtvrtá kniha je výjimečná tím, že si autor kromě textu a fotografií do ní sám nakreslil obrázky uvádějící jednotlivé kapitoly a je také…
278 Kč
Tip na letošní dovolenou

Dalmácie – ostrovy lodí a na kole, relax

(AGM Travel)
25.05.2012, 10 dní
16 590 Kč 14 590 Kč
plavba na lodi Autobusem

Ostrov Korčula

(CK Eurocykl Herdegen)
25.05.2012, 10 dní
14 500 Kč
cyklistický Autobusem

Cykloturistika po Chorvatsku

(CK Hap Tour)
25.05.2012, 10 dní
8 400 Kč
cyklistický Autobusem
Seznamka

Hledám: Jižní Dalmácie 2012

dnes
Dobrý den, .V září jedeme na cykloturistiku do CHorvatska - jižní Dalmacie.Dovolujeme si vám nabídnout volná…

Hledám: Na těžko na GrosGlockner

dnes
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…

dnes
Zdar. Vyrážím 10.6.2012 na těžko přes Solnou komoru na GrosGlockner. Celkově 14dní, cca 1100km. Spaní na divoko a…
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

321 cyklistů (42 přihlášených)

Cyklotoulky s dětmi, vozíkem a nočníkem III aneb s dřívkáčem po Balkáně 2011 (3)

Část 3 - Černá hora, Bosna a Hercegovina, a cesta domů... Stát 4 - Černá Hora Mnoho lidí nepozná z Balkánu…
Peggy | včera

Tak lehátko je tak nějak ve finální podobě

No pár drobností ještě určitě bude, ale už nic zásadního. Budu šetřit a už mám v hlavě další. Tak jsem po…
opm-tuning | 18.05.2012

Cyklistická highway po česku

Někde jsem četla, že v Dánsku zavádějí jako novinku hájvej pro cyslisty, přesněji řečeno v originále Cycle…
Jitka | 15.05.2012