reklama

Plánujete aktivní dovolenou v přírodě?

 (www.marlazne.cz)

PR Pokud preferujete aktivní dovolenou a jste nadšenec do sportu, máme pro vás tipy, jak spojit sport, všední i nevšední aktivity a užít si každý den od rána do večera. Ať sbíráte kilometry na kole, pěšky nebo na kurtech.

Na kole za krásami Karlovarského kraje

 (zivykraj.cz)

PR Milujete, když vám vítr čechrá vlasy a pod nohama ubíhá krajina? Vydejte se na cyklovýlet po hřebenech Krušných hor nebo do sousedního Saska, projeďte se Slavkovským lesem, podél řeky Ohře či kolem Vladaře do Žlutic. V Karlovarském kraji vás pohltí čerstvý vzduch, který omlazuje a chutná po divoké přírodě. Tras pro výlety s rodinou nebo partou kamarádů je zde ale daleko více.

Projeďte se Polabím po nenáročné trase

 (Zdroj: Unsplash)

PR Kam vyrazit za sportem a poznáním ve Středních Čechách? Šlápněte do pedálů a projeďte se Polabím! Kvalitní cyklostezka zasazená do Polabské nížiny vybízí k nenáročným výletům rekreačních cyklistů i rodin s dětmi.

Výhody cestovní pojištění online

 (top-pojisteni.cz)

PR Cestovní pojištění by dnes mělo být samozřejmostí pro všechny, kteří se vydávají nejen na dovolenou. Online cestovní pojištění je pak ideální hlavně pro ty, co chtějí celou záležitost „sfouknout“ pěkně rychle z domu. A jaké jsou další výhody online cestovka?

Šetřete při nákupu kol i cyklovýbavy s Tipli

 (tipli.cz)

PR První sluneční paprsky a zvyšující se teplota jsou ideální podmínky pro vycházku či cyklovýlet. Než však vyrazíte na kole, je potřeba jej řádně zkontrolovat, případně dokoupit potřebné drobnosti či vhodné oblečení.

Tip na letní dovolenou: Na lodi a na kole v Chorvatsku

 (AGM Travel)

PR Přemýšlíte, kam letos na dovolenou? A co takhle do Chorvatska, ale s lodí a s kolem. Kombinace plavby lodí a cyklovýletů po ostrovech Dalmácie zaručuje nezapomenutelné zážitky.

Na kolech na dovolenou do zahraničí

 (Nalastminute.cz)

PR Plánujete letos zahraniční dovolenou a rádi byste své jízdní kolo vzali sebou? Vůbec není potřeba mít obavy, že kolo se letecky přepravovat nesmí. S trochou trpělivosti při jeho balení, není přeprava kola letadlem žádný problém, a pokud chcete cestovat již nyní, můžete si vybrat ze široké nabídky last minute zájezdů.

Joanna: polské kosmetické prostředky pro tělo a vlasy

 ()

PR Kosmetická značka Joanna nabízí velký výběr výrobků, které si můžete koupit na internetových stránkách. Joanna je nejznámější výrobce kosmetiky nejen v Polsku, ale i v mnoha dalších zemích. Tato kosmetická značka je proslulá svými vysoce kvalitními produkty. Šampony, spreje na vlasy, tělové balzámy a peelingy - tyto a mnoho jiných produktů pomůžou Vám vypadat skvěle za jakékoliv situaci!

Repase baterie do elektrokola

 ()

PR Skončila sezóna a mnoho z vás, kteří vlastní elektrokolo, se rozhodne pro výměnu baterie. Baterie už nemá takový dojezd jako na začátku a zvláště pro starší cyklisty je kratší dojezd elektrokola značně nevyhovující.

Cyklistika pro každého!

Sportovní sedlo na jízdní kolo „bez nosu“ Pro-Hub X2 (Citybikes)

PR Již třináct let naše firma Citybikes s.r.o. prodává jízdní kola a elektrokola a oslovuje zákazníky, které nabídka běžných prodejen jízdních kol ne zcela uspokojuje. Vycházíme vstříc všem, kteří nemohou nebo nechtějí využívat jízdní kola čistě ve sportovním smyslu slova. Mnoho našich zákazníků nejsou sportovci na vrcholu sil, buď proto, že jimi nikdy nebyli nebo proto, že dosáhli vyššího věku a sil již trochu ubývá.

« Předchozí 1 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 39 Další »
Blogy

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

O čem se mluví:

Elektrokola Elektro fatbike na dlouhé trasy včera v 22:29
Ostatní – cyklo Jaké to bylo 146. včera v 22:16
Trénink a zdraví Co vás zaujalo 278 včera v 21:31
Vyjížďky, srazy, akce Návrhy na jarní sraz 2024 včera v 20:08
Ostatní – cyklo Za kým je mi smutno, kdo mi bude chybět - 1. včera v 19:54
Rada při výběru kola GENESIS nebo ROCK MACHINE včera v 09:14
Fotohádanky Fotohádanky - 2023 včera v 09:06
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

179 cyklistů (6 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024