reklama

NaKole.cz mediálním partnerem projektu Vltava-Labe-Press

Vydavatelství Vltava-Labe-Press v letošním roce opět připravuje speciál zaměřený na cykloturistiku. Vydavatel nejčtenějších regionálních titulů v ČR v tomto projektu spojil své síly s internetovým portálem NaKole.cz.

 

Vydavatelství VLTAVA-LABE-PRESS, a.s. (VLP) v České republice vydává přes sto regionálních titulů. Hlavním titulem je Deník, který vychází v 72 regionálních mutacích .

„Rekreační cyklistika je v současné době jeden z nejoblíbenějších sportů u nás," říká Miroslav Krčil, šéfredaktor Denik.cz. Jízdní kolo si Čechy doslova podmanilo. Podle posledních výzkumů se cyklistice věnuje zhruba 30 % populace.

Proto se cykloturistika objevuje nejen u specializovaných sportovních titulů, ale stále více také v hlavním zpravodajském proudu. Vydavatelství VLP vytvořilo pro cyklisty speciál „Na kole s Deníkem CZ“, jehož internetovou podobu najdou zájemci na adrese http://cyklotra­sy.denik.cz/.

„V letošním roce budeme navíc využívat zkušenosti specialistů,„ říká Karel Kopeček, vedoucí obchodu a marketingu Oddělení Multimédia VLP, a.s. Hlavním partnerem projektu se stal cyklistický portál www.NaKole.cz. „Naši redaktoři budou připravovat část obsahu speciálu,“ říká o spolupráci editorka NaKole.cz Jitka Vrtalová a dodává: „Jsem přesvědčena, že spojení zpravodajské redakce a specializovaného titulu bude pro čtenáře přínosné."

Miroslav Krčil z VLP slibuje cykloturistům především kvalitní zprávy přímo od zdroje: „Síť redakcí regionálních Deníků nám umožňuje nabídnout ucelenou škálu zpravodajských informací a právě ty jsme se rozhodli sdružit ve speciální příloze." Kromě novinek z regionů najdou čtenáři ve speciálu také tipy na výlety, rady, jak jezdit s dětmi na kole nebo jak se vybavit na cesty.

Vltava-Labe-Press - vydavatel nejvýznamějších regionálních deníků v ČR, vydává přes 100 regionálních titulů. Celková denní čtenost překračuje 1 milion čtenářů, což představuje zhruba čtvrtinu trhu s novinovými tituly.  Více inormací na www.vlp.cz.

NaKole.cz – oblíbený internetový portál o cyklistice a cykloturistice. Průměrná měsíční návštěvnost dosáhla v uplynulém roce 84 000. Více informací na www.NaKole.cz.

redakce NaKole.cz, 06.04.2010
Blogy

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

 ()
Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti Bulharsku jsme tady to kafe do kelímku dostali zdarma. Luděk k tomu obdržel i pivo, takže snídal jogurt a lahváče. Kamarád z Těchonína, když jsem mu poslala fotku, nám tuto stravu pochválil.…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

 ()
Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena pořád snižovala. Vypili jsme opět každý dvě. Ani jsme nic kupovat nepotřebovali, jídlo jsme měli, akorát jsme na sluníčko vyskládali usušit pasy a to, co zbylo z lékárničky. Začali jsme si…
Peggy | 01.12.2023

O čem se mluví:

NEcyklo Co vás vytočilo 152 dnes v 20:00
Trénink a zdraví Jak sportujeme dnes v 18:06
Elektrokola Výměna BMS dnes v 17:58
Komentáře k blogu Srpen 2023 – okolo Otavy dnes v 17:31
NEcyklo Radování na sněhu 23 - 24 dnes v 16:55
Technické rady Technické dotazy a poznatky II dnes v 16:07
NEcyklo Ukrajina 42 dnes v 15:51
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

427 cyklistů (10 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024