reklama

Velká jarní soutěž NaKole.cz - vítězství o prsa

Velká jarní soutěž NaKole.cz už zná svého výherce. Jaroslav Paznocht (řečený Banán) si hlavní výhru opravdu zaslouží. Kromě nejlepšího odhadu totiž poslal do naší redakce celkem deset svých oblíbených tras.

Vítězem letošní soutěže NaKole.cz je Jarda Paznocht.
Vítězem letošní soutěže NaKole.cz je Jarda Paznocht.
Foto: Luboš Kotek

V České republice je mnoho tras, která čekají na své objevení. V průvodcích se o nich nedočtete, na mapě vypadají stejně jako všechny ostatní cesty. Ale většina z nás má trasu, která jako by byla značená červeně – svoji oblíbenou.

Jsme rádi, že mnoho lidí si svoje trasy nenechalo pro sebe a rozhodli se o ně podělit s ostatními. Abychom mohli odměnit alespoň některé z vás, posíláme výhry lidem, kteří se nejlépe strefili v odhadech návštěvnosti NaKole.cz. Jak tedy vypadají výsledky?

Portál NaKole.cz zaznamenal 1. 7. 2008 přesně 3299 návštěv. Jaroslav Paznocht hádal číslo 3338, takže jeho střela byla jen velmi těsně vedle cíle. V jeho případě je nutné říci, že svoji výhru si opravdu zaslouží. Kromě toho, že je to znalec svého okolí a vedoucí turistického informačního centra ve Středoklukách v jedné osobě, na kole toho najezdil opravdu hodně. Celkem nám poslal deset tras a jsme proto velmi rádi, že jeho práce nezůstane bez odměny. Přívěsný nákladní vozík Bob mu bude slušet.

Těsně na druhém místě skončil Mirek Lepeška se svým odhadem 3225 návštěv. Dvě trasy, které poslal, byly do detailů popsané, včetně odkazů na literaturu. I v jeho případě skončí výhra – nepromokavý komplet O2 – ve správných rukou.

Třetí v pořadí, Hana Vítková, svoji trasu poslala těsně před uzávěrkou. Přestože na poslední chvíli, její příspěvek splňoval všechny požadavky a odhad 3001 ji katapultoval na třetí místo. Poukázka na brašny nebo nosiče od společnosti Sport Arsenal poputuje do Moravského krasu.

Také další výherci dostanou od nás poukázky na brašny či nosiče podle vlastního výběru a cykloturistické průvodce na CD-ROM.

Všem, kteří se s námi podělili o své oblíbené trasy, ještě jednou děkujeme. Příspěvky budeme postupně uveřejňovat NaKole.cz a doufáme, že alespoň některé z návštěvníků inspirujeme k novým objevům.

Na závěr bychom rádi poděkovali i sponzorům, díky kterým se mohla soutěž uskutečnit. Děkujeme tedy společnostem a značkám:

  • Dvě plus dvě, která věnovala přívěsný vozík Bob,
  • CZ BMI, která nabídla nepromokavý komplet oblečení značky O2,
  • Sport Arsenal, která přispěla dárkovými kupony v celkové hodnotě 6 000 Kč,
  • společnosti PLANstudio, která odmění výherce celkem deseti CD-ROMy s cykloturistickým průvodcem.

Fotogalerie

Vítězem letošní soutěže NaKole.cz je Jarda Paznocht. Jarda se svou přezdívkou během štafetové jízdy kolem České republiky
redakce NaKole.cz, 08.07.2008
Blogy

Z Linze do Budapešti přes Alpy

 ()
Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska, bylo potřeba se podívat po další výzvě. Koukám do mapy, vzpomínám, jaké že to mám cyklo sny, až mě z toho vytrhne Peťa s dotazem, jestli jsme vůbec byli v Budapešti s kolama?No vida, na kole…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

 ()
Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras vyhlášených Evropskou asociací pro pěší turistiku. Její celková délka je přibližně 7 100 km. Začíná v Norsku na Severním mysu /Nordkapp/, vede Skandinávií k jihu a trajektem překračuje Kattegat…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

 ()
Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po nezbytných vyšetřeních se ukázalo, že celý problém není tak závažný, jak se zdálo. Jen nám s Líbou pro zbytek roku musely na výlety stačit domácí lesy, luhy a háje. Ne, že by to vadilo???? Pro mě…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

 ()
Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v roce 2007 jsem si těsně před odjezdem zlomila žebra, když jsem přepadla přes řídítka. Tou ulicí, kde jsem tenkrát spadla, jsem už nikdy nejela. V Aši a v okolních lesích se nám s Lenkou moc…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

 ()
„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023, okolo desáté hodiny. Stál jsem před nádražím ve Znojmě a byl jsem spokojen. Pak jsem si zašel do stánku na kávu, přesně jako před dvěma měsíci, kdy jsem na tomhle nádraží spolu s manželkou…
Stanley58 | 02.01.2024

O čem se mluví:

Trénink a zdraví Jak sportujeme dnes v 01:37
NEcyklo Ukrajina 44 dnes v 00:14
Technické rady Springer vidlice na fatbika včera v 22:17
NEcyklo Ukrajina 43 včera v 21:30
Elektrokola Elektro fatbike na dlouhé trasy včera v 19:03
Technické rady Nový gravel včera v 14:23
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 12:24
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

330 cyklistů (3 přihlášení)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024