reklama
Košík (0 Kč)
Nakoupíte-li za více než 500 Kč, ušetříte na poštovném

Jiří Štekl

Rozhlednovým rájem, nejnovější rozhledny 2013-2015

Výjimečně zdařilý průvodce nejnovějšími českými rozhlednami pro všechny výletníky

62 + 3 + 4 … co to je za záhadná čísla? Kniha 62 + 3 vyšla letos na jaře a byla během krátké doby vyprodaná. V knize bylo představeno 62 rozhleden + 3 bonusové, které byly postavené po uzávěrce v Plzni. Nyní byl realizován dotisk, který obsahuje další 4 nejnovější rozhledny, postavené v nedávné době – Babinu, Máminku, Rýdův kopec a Zadov. Formou dvojlistu se stejnou grafickou úpravou ho vkládáme do knihy. Na žádost čtenářů přibyl u rozhleden další piktogram, a sice zda se na rozhlednu platí vstupné. A papírový pruh přes knihu – to je jen takový bonbónek navíc.

Průvodce obsahuje doposud nikde nepublikované nové rozhledny postavené v posledních dvou letech. Co můžete od tohoto výjimečného průvodce očekávat? Především novou grafiku s novými piktogramy. Nové mapky, zhotovené profesionálním kartografem. Nově i QR kódy, kterévás nasměrují na stránky autora pro doplňující informace. V knize také najdete GPS souřadnice, číslo železniční trati, nejbližší zastávku a kilometráž od ní k rozhledně. Hlavně ale obsahuje originální kresby rozhleden od Jiřího Štekla, za něž byl už několikrát oceněn.

Nejnovější rozhledny představené v knize:

Allainova věž, Besedná, Bezručova vyhlídka, Cibulka, Čáp, Čížovka, Eliška (Stachelberg), Floriánka, Havran (přestavěná), Hošťálkovice, Janov, Kaňk (Havířská bouda), Klínovec (přestavěná), Komec (areál Hněvkovský), Kotel, Maják (Strupčice), Maják Járy Cimrmana, Mariánka, Markéta, Maruška, Mařenka, Mikulčice, Milíř , Miloňová, Modrá (přestavená), Na Chlumu, Na kopečku, Na Signálu, Na Skalce (Holčovice), Na Strážné (Hostišová), Na vinici, Na Vrších (Břasy), Nová Ves, Nový rybník (Líně), Orlík, Pavlíkov (Senecká hora), Pekelný kopec, Pohoř Olšová, Radost, Radošov, Řimbaba, Skulptura (Botanická zahrada Praha), Slavětínská rozhledna, Slovácký dvůr, Spešov, Stráž, Svákov, Šiklův mlýn, Špičák, Špulka, U Holáňů, U Jakuba, U Tetřeví chaty (Medvědí hora), Vachatovo rozhledna, Velký Javorník, Velký Kosíř, Veselov, Vrchbělá (Bezděz in line park), Vrškamýk, Vysoká , Žernov, Žernovník

plus 3 bonusové rozhledny, postavené na jaře 2015 v Plzni

plus další 4 bonusové v tomto dotisku: Babina, Máminka, Rýdův kopec a Zadov

Dotisk z května 2016, který obsahuje dalších 12 nových rozhleden.

Počet stran: 88 stran + 4 strany přílohy
Formát: 165 x 240 mm
Vzhled: brožovaná, šitá vazba
Vyšlo: září 2015
Vydavatel: CYKLOKNIHY
Cena: 249 Kč
Může vás také zajímat
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

334 cyklistů (16 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024