reklama
Košík (0 Kč)
Nakoupíte-li za více než 500 Kč, ušetříte na poštovném

Rájem rozhlednovým – 77 nejnovějších rozhleden ČR

Nejnovější rozhledny České republiky, dotisk obohacený o 12 nových rozhleden

Rozhlednovým rájem 2016
Rozhlednovým rájem 2016

Rozhledny stále přibývají. Od minulého vydání této knihy jich bylo postaveno dalších 12. Celkem tedy za tři a půl roku přibylo 77 vyhlídkových staveb. A nejsou to už jen kovové stožáry telekomunikačních operátorů, na nichž byla jakoby mimochodem vytvořena vyhlídková plošina, ale krásná architektonická díla zapadající do krajiny a mnohdy tvořící její dominantu.

Dotisk 12 nejnovějších rozhleden byl realizován formou dvojlistů se stejnou grafickou úpravou a tyto volné listy jsou vloženy do knihy. Na žádost čtenářů přibyl u rozhleden další piktogram, a sice zda se na rozhlednu platí vstupné.

Nejnovější rozhledny představené v knize:

Allainova věž, Besedná, Bezručova vyhlídka, Cibulka, Čáp, Čížovka, Eliška (Stachelberg), Floriánka, Havran (přestavěná), Hošťálkovice, Janov, Kaňk (Havířská bouda), Klínovec (přestavěná), Komec (areál Hněvkovský), Kotel, Maják (Strupčice), Maják Járy Cimrmana, Mariánka, Markéta, Maruška, Mařenka, Mikulčice, Milíř , Miloňová, Modrá (přestavená), Na Chlumu, Na kopečku, Na Signálu, Na Skalce (Holčovice), Na Strážné (Hostišová), Na vinici, Na Vrších (Břasy), Nová Ves, Nový rybník (Líně), Orlík, Pavlíkov (Senecká hora), Pekelný kopec, Pohoř Olšová, Radost, Radošov, Řimbaba, Skulptura (Botanická zahrada Praha), Slavětínská rozhledna, Slovácký dvůr, Spešov, Stráž, Svákov, Šiklův mlýn, Špičák, Špulka, U Holáňů, U Jakuba, U Tetřeví chaty (Medvědí hora), Vachatovo rozhledna, Velký Javorník, Velký Kosíř, Veselov, Vrchbělá (Bezděz in line park), Vrškamýk, Vysoká , Žernov, Žernovník plus 3 bonusové rozhledny, postavené na jaře loňského roku v Plzni.

 

Od té doby přibylo dalších 12 nových rozhleden:

Babina, Babka, Brusná, Fajtův kopec, Hláska, Hýlačka II, Kelčský Javorník, Máminka, Rýdův kopec, Salaš, Vodárna-Kolín a Zadov.

Počet stran: 88 stran + 12 stran přílohy
Formát: 165 x 240 mm
Vzhled: brožovaná, šitá vazba
Vyšlo: květen 2016
Vydavatel: CYKLOKNIHY
Cena: 249 Kč
Může vás také zajímat
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

122 cyklistů (2 přihlášení)

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024

Východní Balkán - 8. část - Rumunsko, Maďarsko - ZÁVĚR

Po probuzení v Transylvánii, nedaleko města Reghin, jsme si na snídani opět dojeli do první vesnice. Oproti…
Peggy | 15.12.2023

7. část - Do Rumunska!

Zastavili jsme hned v další vesnici Zachari Stojanovo, že si tam dáme kafe. Stálo 0,4 leva, takže se cena…
Peggy | 01.12.2023