reklama

Štafeta 2012 - Hostivař-Smichov

Nakolík u řeky Vltavy
Nakolík u řeky Vltavy
Foto: Autor

15.6. Michal me predal Nakolík.
Trasa: z Hostivar pres Kobylisy,Žižkov do Smichov.
Delka etapa: nevim.
Počasi: slunečno
Komentar: vybrala jsem patek,proč? Muj syn na prax 14dni na cafe,zrovna patek 15.6.posledny prax,rada prijela do Kobylisy po Hostivar na cafe. Cesta byla naročne,horši po Vysočany do Prosek.Po cafe podivala byvale bydleni,pak super sladke dolu do Palmovky. 2 trasy pres most do Žižkov nebo tunel po Karlin. Vybrala most. Do prace už 18.15h,kolo necha na prazdne kancle,rychle uklidila vše kancle,chodby,schody a wc.Opet zase na kole po prace do Stare Mesto,hodne turistiky,nejde šlapat,musim peši s riditka. Neumim predstavit,že každy den do prace na kole,jsem rada na cestu tramvajem do prace/domu.Po Staromestske namesti k Vltavske magistrale,krasne vůne reky,lodni restaurace,krasny pohled hrad,....... Na druhy breh krasne sviti sochy ''Jazz'',posledne fotila s Nakolík. Dale do Smichov Mc Donalds už neni Nakolik. Zpet k jazz,nenašla. V sobotu dopoledne zase šla do jazz,pečlive jsem prohližela,tam je čista.V nedele jela bez nakolík do Modrany. Radka a HMS udelali nahradni Nakolík,HMS prinesla plechovku,Radka samolepky . Predala jsem Nakolík HMS,rozloučili jsme. Jela na kole do Hlubočepy,pak tram domu.

Vic fotky - http://arabice.rajce.idnes.cz/2012_06_15/

Fotogalerie

17.06.2012 vložil/a: Arabice
karma článku: 3.62
Líbil se vám článek? Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé  [+]
Texty uveřejněné v sekci Blogy obsahují osobní názory autorů a nevyjadřují stanovisko redakce. Zveřejňování příspěvků v této sekci se řídí následujícími pravidly.

Relaxace u moře...

Cestování
V zime pekne pečovala plan o Alpy "GG", netrpelive dočkat do 9. června. Behem kveten kamoška z Plzen me prosila na sms, že aby osobne…
15.08.2012
Arabice
(5.05)
PR

Cyklistické legendy a hazard: Příběhy slavných cyklistů a jejich vášně pro hazard

 (shutterstock.com licence NATALIS)
Cyklistika je sport plný hrdinství, vytrvalosti a odhodlání. Je to sport, který oslavuje sílu lidského ducha a schopnost překonávat překážky. Ale za lesklou fasádou profesionální cyklistiky se skrývá i temnější stránka: vášeň pro hazard.

Cascara aneb čaj z kávových třešní: Proč si ho dopřávat co nejčastěji?

 (kofishop.cz)
Myslíte si, že už jste ze světa kávy ochutnali všechno? Pak jste možná zapomněli na cascaru – pochoutku s dlouhou tradicí, která ale zatím stále stojí tak trochu ve stínu tradiční kávy. O co se vlastně jedná a proč byste měli cascaru pustit i do svého šálku?

Nová značka skládacích kol v ČR – Montague kola (nejen) amerických výsadkářů

Skládací kola Montague (Citybikes)
Skládací kola si již dávno našla cestu k zákazníkům. Není divu. Jsou praktická a zásadně rozšiřují možnosti rekreační a městské cyklistiky. Díky lehkosti a skladnosti jsou používána při cestách vlakem, autobusem, letadlem, karavanem, osobním autem a dokonce i ultra-light letadlem či vrtulníkem.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

469 cyklistů (8 přihlášených)

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024

Dámská 2023 – okolo Ašského výběžku k nejzápadnějšímu bodu ČR a ještě kousek dál

Letošní Dámská je prémiová, protože tuhle tradici držíme už od roku 2003. Jen jeden rok jsme vynechaly, v…
HMS | 19.03.2024

Jižní hranice

„Tak jsem tady Panímámo, dřív to nešlo.“ Oblíbený citát můj a mého bratra, mně vytanul na mysli 8. září 2023,…
Stanley58 | 02.01.2024