reklama

"Supr" výlet na kolech

Minulý rok jsme se známýma a s rodinou vyrazili ny dovolenou do Beskyd. Bylo nám tam fajn, užívali jsme si to. S sebou jsme měli kola, tak jsme jezdili na výlety až jeden den nějaký "chytrák" vymyslel, že zajedeme na Pustevny na kolech. V tu chvíli jsem si myslela, že mi vyskočí oči z důlků! Takový kopec? A kola s sebou? Na začátku to bylo Ok, ale už v půlce kopce byli všichni vyříení. Nikdo už nemohl. A ty kola? Ty jsme museli tlačit s sebou!! Nakonec jsme se tam dobelhali, cca. po 4 hodinách. Záviděla jsem těm, kteří frčeli dolů, když my jsme se belhali nahorů. Potom někdo, kdo byl zřejmě už plný energie vymyslel, že se kouknem na tu sochu Radegasta, která je ještě dál. Všichni jsme se spoustou sprostých slov vstali z té pohodlné lavečky a šli nahoru. Ale zase s těma kolama, protože nikdo neměl zámek na kolo! Takže kola s námi byla všude! Byla jsem docela ráda, že jsem to kolo měla, protože sem se aspoň měla o co opírat! :D Socha byla docela hezká, větší než jsme všichni čekali, ale ta cesta dolů se mi líbila nejvíce! Frčet si jen tak z kopce takovou rychlostí to jsem ještě nezažila! :) To jsme potkávali spocené lidi, kteří se snažili dostat nahoru a já jsem jim to tam šíleně nezáviděla! 

10.06.2012 vložil/a: Beruska2412
karma článku: 2.25
Líbil se vám článek? Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé  [+]
Texty uveřejněné v sekci Blogy obsahují osobní názory autorů a nevyjadřují stanovisko redakce. Zveřejňování příspěvků v této sekci se řídí následujícími pravidly.

PR

Cascara aneb čaj z kávových třešní: Proč si ho dopřávat co nejčastěji?

 (kofishop.cz)
Myslíte si, že už jste ze světa kávy ochutnali všechno? Pak jste možná zapomněli na cascaru – pochoutku s dlouhou tradicí, která ale zatím stále stojí tak trochu ve stínu tradiční kávy. O co se vlastně jedná a proč byste měli cascaru pustit i do svého šálku?
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

232 cyklistů (12 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | dnes

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024