reklama

Jednou takhle na kole

Už jako malá jsem velice milovala projížďky na kole. Pro mě to byl neskutečný rela, i když začátky nebyly zrovna hezké:)

Pamatuji si na výlet, který jsme podnikali s partou. Vydali jsme se a nikdo nevěděl kam dojedem..avšak podívaná to byla opravdu krásná. Dojely jsme až na Prahu Zbraslav, kde jsme po dlouhé jízdě sesedly z kol a jen koukali na tu krásu okolo. Příroda do všech vlila zvláštní, ale příjemný pocit. Každý říká, že svět je z koňského sedla nejhezčí, ale pro mě to bylo ze sedla kola:)

Neplánované akce mám nejraději, ale uznávám, někdy stojí za to naplánovat si trasu a vyjet. Jako nedávno, kdy jsem navštívila Bavorsko. Krajina překrásná a lidé velice vstřícní. Hned po příjezdu jsme sedli do sedel a vyrazili na výlet. Potkávali jsme lidi v bavorských krojích, které jsme si také mohli vyzkoušet. Prostě nezapomenutelný výlet.

Jsou to vzpomínky na které člověk nikdy nezapomene. Ať se jedná o mladé či starší populaci. Avšak co dnes mladí dělají? Nestačím koukat...celý dny prosedí u počítačů, filmů atd. Kam ten svět spěje se ptám sama sebe? Tolik příležitostí, tolik krásných chvil co člověk zažije na kole...jim to nic neříká. Na co by se hejbaly, když můžou sedět doma u PC nebo TV.

Sport je jedna z nejlepších věcí a je mi líto, že spousta lidí k tomu tak nepřihlíží, že k tomu nemají vůbec žádný smysl, cit. Snad se to jednou zlepší a budu potkávat na cestě více cyklistů jako do teď:)

02.06.2012 vložil/a: Kacaa
karma článku: 2.97
Líbil se vám článek? Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé Hodnotit mohou jen přihlášení uživatelé  [+]
Texty uveřejněné v sekci Blogy obsahují osobní názory autorů a nevyjadřují stanovisko redakce. Zveřejňování příspěvků v této sekci se řídí následujícími pravidly.

PR

Cascara aneb čaj z kávových třešní: Proč si ho dopřávat co nejčastěji?

 (kofishop.cz)
Myslíte si, že už jste ze světa kávy ochutnali všechno? Pak jste možná zapomněli na cascaru – pochoutku s dlouhou tradicí, která ale zatím stále stojí tak trochu ve stínu tradiční kávy. O co se vlastně jedná a proč byste měli cascaru pustit i do svého šálku?
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

353 cyklistů (1 přihlášený)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | včera

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024