reklama

Extrém Bike Most 2011

Závod

Termín: 21.05.2011, 08:00h - 21.05.2011, 17:00h
Místo: Most, Most - Hipodrom

Jezdíte na kole rekreačně, kondičně, závodně nebo jen tak pro radost? Pokud je alespoň jedna z vašich odpovědí kladná, zapište si do diářů datum 21.5.2011. Na mosteckém Hipodromu se bude konat Mistrovství České Republiky v maratonu horských kol. Stane se tak na unikátní trati nazvané „Extrém“, která se rozprostírá na třech mosteckých kopcích – Ressl, Širák a Hněvín. Tato technicky náročná trať je celoročně značena žlutými šipkami a je možné si ji kdykoliv projet. Fanoušci Formule 1 by ji mohli s trochou nadsázky přirovnat k Velké ceně Monaka.

Organizátoři závodu mysleli na všechny a připravili i další tratě. Jednak je zde možnost zajet si kratší variantu Extrém Junior, nebo absolvovat dvaatřicetikilometrový závod Hobby, vedoucí po zpevněných cestách okolo vodní nádrže Matylda. Ten je určen v podstatě každému, kdo chce udělat něco pro své tělo a zároveň strávit příjemný víkendový den. I na této trati ovšem každoročně panuje nezapomenutelná závodní atmosféra, připraveno je občerstvení a pro vítěze samozřejmě také hodnotné ceny. Na této trati bude navíc probíhat soutěž o nejtěžší tým „KOLOS“. (Každý, kdo chce být do této soutěže započítán, musí být v týmu řádně zaregistrován a po projetí cílem zvážen tak, jak jízdu absolvoval. Nejtěžší tým vyhrává 50, druhý 30 a třetí 20 piv.)

Chybět nebudou ani tradiční dětské závody, bohatá tombola a kvalitní občerstvení. K přihlášce podané nejpozději do 8. května získá každý účastník kromě zvýhodněného startovného také upomínkové tričko.

Pořadatel

KL sport Most
Kontakt: Jaroslav Hrubý, 476 103 371, e-mail, web

Fotogalerie

Záznam vložil/a: elbunda
:-) určitě dorazí:
elbunda (28.04.2011)
:-| možná se dostaví i:
:-( bohužel nepřijede:

Mezinárodní setkání lehokol Česká republika

vyjížďka / sraz - Osek
Každoroční sraz všech, kteří rádi jezdí na kole pohodlně vleže (není však podmínkou). Budou k dostání trička s potiskem srazu a v přípravě…
28.08.2024
Kalendář akcí

Kalendář akcí

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

414 cyklistů (16 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 1. část

Sen o krajině s jurtami a divokými koni 1. část - Cesta do budoucnosti Na úvod... Naše první cesta s koly…
Peggy | včera

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024