reklama

Na kole vinohrady Uherskohradišťska

Vyjížďka / sraz

Termín: 05.10.2013, 08:30h - 05.10.2013, 17:30h
Místo: Uherské Hradiště, Masarykovo náměstí

V pořadí už patnáctou akcí pravidelně se opakujícího cyklu se symbolicky uzavřou cyklostezky v regionu. Její příznivci se budou první říjnovou sobotu sjíždět na Masarykovo náměstí v Uherském Hradišti už od 8.30, kdy začne registrace účastníků. Po slavnostním zahájení se cyklisté rozjedou po šesti vyznačených trasách jednotlivých stezek.
Letos se na odpoledne pro účastníky akce i širokou veřejnost připravuje velmi zajímavý program. Obec Polešovice se představí vystoupením ženského pěveckého sboru Drmolice, folklorního kroužku Polešovjánek a předvedou se i děti z místní mateřské školy. Z odevzdaných registračních kuponů se budou opět losovat „vinné“ i „nevinné“ ceny a vyhlásí se vítězové soutěže na facebooku Městského informačního centra Uherské Hradiště, které je pořadatelem celé akce.
Masarykovo náměstí v Uherském Hradišti bude už od 14.00 patřit nejenom cyklistům, ale i malým výtvarníkům a odvážlivcům všech věkových kategorií. Televize Slovácko bude totiž nabízet možnost vyzkoušet si roli moderátora. Všichni, co se nebudou ostýchat postavit se před kameru, si svůj moderátorský výkon budou moci taktéž odnést domů na DVD. Televize Slovácko obohatí odpolední program i vyhlášením výherců soutěže Děti, tvořte s námi.
Na účastníky akce i širokou veřejnost bude čekat i malý vinný trh se vzorky vinařů z jednotlivých stezek s důrazem na Šlechtitelskou stanici vinařskou v Polešovicích, která byla letošním roce v rámci různých vinařských soutěží mimořádně úspěšná.
Uzavírání cyklostezek Uherskohradišťska se realizuje za podpory Města Uherské Hradiště, Regionu Slovácko, Vinařského fondu ČR, Nadace Synot a za spolupráce s Nadací Partnerství, Klubem kultury Uherské Hradiště a dalšími partnery v okolních obcích a městech. Podzimní verze v pořadí už 7. ročníku projektu NA KOLE VINOHRADY UHERSKOHRADIŠŤSKA se bude konat pod záštitou Mgr. Františka Lukla, MPA, ministra pro místní rozvoj České republiky.

Pořadatel

Městské informační centrum Uherské Hradiště
Kontakt: Deta Vaculíková, 527 525 529, 605 203, e-mail, web

Fotogalerie

Záznam vložil/a: tetadeta
:-) určitě dorazí:
strejdaFido (14.09.2013)
:-| možná se dostaví i:
Petr (14.09.2013)
:-( bohužel nepřijede:

Kalendář akcí

Kalendář akcí

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

278 cyklistů (8 přihlášených)

Z Linze do Budapešti přes Alpy

Linz - Budapešť, 2. - 14. 7. 2023 Po velkém úspěchu s cestou z Bratislavy do Splitu a mém sólu kolem Polska,…
Monolema | 16.04.2024

Podél sobích plotů a přes březové lesy až do nitra bažin

Evropská dálková trasa E1 Evropská dálková trasa E1, nebo jen E1, je jednou z evropských dálkových tras…
šíp | 14.04.2024

Srpen 2023 – okolo Otavy

Letošní zahraniční výlet nám nečekaně zrušily zdravotní problémy, musely jsme se z cesty vrátit. Po…
Aar | 23.03.2024